Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızzzzzzzzzzzz az kalmış Beni de heyecanlandırdın Yok bebeğim heyecan yapma besteciler gelsin kafan dağılır bayılıyorum o bestelere kocişime de söylüyorum delisiniz siz diye dalga geçiyor...

:)))) bestecilere bayılıyorum zaten. yine de takmıyorum olursa olur olmazsa mikmiklere devam olana kadar :)

kızçeler benim kociş yemek ister akşama gelin de iki lafın belini kıralım yaa... ama hicran bak sana kesin tezahurat yapcam hicran sahaya yumruk hava..... hicran... hicran...

Oh oh ne güzel. Hadi bakalım afiyet olsun. Ben 5 gündür kocamdan ayrıyım yarın dönüyorum eve kıymetini bil bak kocan alır yorgunlugunu

kızçeler benim kociş yemek ister akşama gelin de iki lafın belini kıralım yaa... ama hicran bak sana kesin tezahurat yapcam hicran sahaya yumruk hava..... hicran... hicran...

ayy çok alemsin yaaa Hicran hadi bu akşam göster hünerlerini :) kolay gelsin cnm, işini bitir de gel muhabbet etcez daha :)

Oh oh ne güzel. Hadi bakalım afiyet olsun. Ben 5 gündür kocamdan ayrıyım yarın dönüyorum eve kıymetini bil bak kocan alır yorgunlugunu

eşimin canı sıkkın 2 gündür, üstüne bi de grip oldu yorgunluğum ancak bi kahve içip ayaklarımı uzatarak geçer cnm...az kalmış sen de yrn kavuşuyosun kocişine

kızlar bu çörek otu benim çok iştahımı açtı ya habire acıkıyorum.yedikçe yiyesim geliyor ama tutuyom kendimi tabi.aklınınz da bulunsun.

Kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

Kocisim çok beğendi saçımiiiiiiii nerdeyse ustume atliyacakti
Bundan sonra hep bu rengi kullan dedi

Aksam bol gollu bi maç beni bekliyooooorrrr

Kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

Kocisim çok beğendi saçımiiiiiiii nerdeyse ustume atliyacakti
Bundan sonra hep bu rengi kullan dedi

Aksam bol gollu bi maç beni bekliyooooorrrr

ooohhhh süperrr cnm, yeni imajınla bol gollü maçlar :) oyalanma buralarda hadi giy formanı :))) ama ben demiştim çok yakıştı bu renk

Ay bebeğim nolur dikkat et ya. Yatıyorum iki saattir. Hala ağrıyor biraz. Aman diyim adete kadar temizlikte falan agır şeyler yapmıyalım

belirti olarak asla algılamayın 2 gün önce kanda negatifti hatırlarsanız,ama bende bir kaç gündür ağrı çekiyorum ve biraz önce yavru ağzı içinde çook minik nokta gibi 2 kan pıhtısı geldi benden sol kasığım ağrıdı,inşaallah soğan kürü işe yaradı içimi temizledi diyorum aaayy ne güzel olur di miii?

bennide eklermsin bat 27 ekim tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…