Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anlaşılıyor ki burada bir kaç kişi kendi aralarında görüşüyo ne oluyo kızlaaar biz çıkalım bariii küstüm size

hayırlı akşamlar diliyorum sizlere

Slm kızlar tekrar nasılsınızzz Yaa bi arkadaş sormuş bendede aynı sorun var bu aralar her yemekten sonra çok midem bulanıyor uzun süre yaa neden olabilir bi fikri olan varmı adet biteli 3 gün oluyor birde bugün kahverengi akıntım oldu ne alakaysa

cnm akıntıyı bilmem ama mide bulantısı vücuttaki sedim yüzünden oluyo, enfeksiyon yani iltihap olabilir vücudunuzda

cnm akıntıyı bilmem ama mide bulantısı vücuttaki sedim yüzünden oluyo, enfeksiyon yani iltihap olabilir vücudunuzda
Allah Allah nerde olabilirki iltihab başkada bi şikayetim yok ama gitsemmi doktora bilemedim şimdi :44::44::44:

Son düzenleme:
Ya kızlar çok kötüyüm ben her yanım dökülüyo. Kafamı sağdan sola bile çeviremiyorum. Sesim de kısıldı. Ihlamur çorba c vitamini yapmadığım şey kalmadı üç gündür. Gittikçe daha kötü oluyorum

geçmiş olsun arkadaşım cemre annemde aynı durumda öksürmekten göğsüm ağrıdı diyor ama andız pekmezi ve zencefilli bal çok iyi geldi ona tavsiye ederim öğütülmüş zencefili bala karıştırıp yeniyor andız pekmezide yiyebildiğin kadar ye tatlı kaşığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…