Kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Kocisim çok beğendi saçımiiiiiiii nerdeyse ustume atliyacakti
Bundan sonra hep bu rengi kullan dedi
Aksam bol gollu bi maç beni bekliyooooorrrr
Kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Kocisim çok beğendi saçımiiiiiiii nerdeyse ustume atliyacakti
Bundan sonra hep bu rengi kullan dedi
Aksam bol gollu bi maç beni bekliyooooorrrr
hadi ya iştah mı açıyomuş? ben de bu ay olmazsa başlayacaktım ona...gece yatarken yesek olmaz mı acaba?
ben de iştah açtı canım.sabah aç karna bir de gece yatarken yeniliyor zaten tatlım
bennide eklermsin bat 27 ekim tşk
canlar hemen yedim geldim
yaaa gitme daha yeni geldimmmmmAnlaşılıyor ki burada bir kaç kişi kendi aralarında görüşüyo ne oluyo kızlaaar biz çıkalım bariiiküstüm size
hayırlı akşamlar diliyorum sizlere
eklendin canım hayırlı olsun
yaaa gitme daha yeni geldimmmmm[/QUO
ağrım var canım yaa biraz uzanayım diyorum sohbetinizi okurken keyf alıyorum hatta pc yi elime aldığımda bu sayfaya bakmazsam kendim de bir eksiklik hissediyorum,ama dayanamadım ağrı geçmedide dua edin de inşaallah hafiflesin bakalım hayırlısı,
sizi çooooook seviyoruuuuuum iyi akşamlar
pekiii dinlen canımyaaa gitme daha yeni geldimmmmm[/QUO
ağrım var canım yaa biraz uzanayım diyorum sohbetinizi okurken keyf alıyorum hatta pc yi elime aldığımda bu sayfaya bakmazsam kendim de bir eksiklik hissediyorum,ama dayanamadım ağrı geçmedide dua edin de inşaallah hafiflesin bakalım hayırlısı,
yaaa gitme daha yeni geldimmmmm[/QUO
2.kez beta hcg yaptırdın mı diye sormuştum cnm ama arada kaynadı sanırım...Allah şifanı versin.
Slm kızlar tekrar nasılsınızzzYaa bi arkadaş sormuş bendede aynı sorun var bu aralar her yemekten sonra çok midem bulanıyor uzun süre yaa neden olabilir bi fikri olan varmı adet biteli 3 gün oluyor birde bugün kahverengi akıntım oldu ne alakaysa
Allah Allah nerde olabilirki iltihab başkada bi şikayetim yok ama gitsemmi doktora bilemedim şimdi :44::44::44:cnm akıntıyı bilmem ama mide bulantısı vücuttaki sedim yüzünden oluyo, enfeksiyon yani iltihap olabilir vücudunuzda
Anlaşılıyor ki burada bir kaç kişi kendi aralarında görüşüyo ne oluyo kızlaaar biz çıkalım bariiiküstüm size
hayırlı akşamlar diliyorum sizlere
Ya kızlar çok kötüyüm ben her yanım dökülüyo. Kafamı sağdan sola bile çeviremiyorum. Sesim de kısıldı. Ihlamur çorba c vitamini yapmadığım şey kalmadı üç gündür. Gittikçe daha kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?