Ya kızlar çok kötüyüm ben her yanım dökülüyo. Kafamı sağdan sola bile çeviremiyorum. Sesim de kısıldı. Ihlamur çorba c vitamini yapmadığım şey kalmadı üç gündür. Gittikçe daha kötü oluyorum
Allah Allah nerde olabilirki iltihab başkada bi şikayetim yok ama gitsemmi doktora bilemedim şimdi :44::44::44:
cnm ben sadece olabileceklerden birini söyledim benim ne zaman mide bulantım artsa sedimim yani enfeksiyonum yüksek çıkıyo. eger geçmezse gidersin doktora. ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum.
Ya kızlar çok kötüyüm ben her yanım dökülüyo. Kafamı sağdan sola bile çeviremiyorum. Sesim de kısıldı. Ihlamur çorba c vitamini yapmadığım şey kalmadı üç gündür. Gittikçe daha kötü oluyorum
eklendin canım hayırlı olsun
doğru diyorsun zaten bi istiyodum kan tahlilleri yaptırayım bakiim durumlar nasıl tiroid düşüyor bende zaman zaman onada baksın bari
aman yaptır cnm ihmal etme. tiroid düşüyosa ona çok dikkat etmen lazım...inşallah çabucak geçer
Kislarrrrr ne yapionuuussss
evet hamileliğimin başında düşük olduğunu öğrendik hemde baya bi ilaç kullandım düzelmişti şimdi yine bi baktırsam iyi olur
Kislarrrrr ne yapionuuussss
ayyy su an hiç iyi değilim astimim tuttu oksuyorummm iki saattir
dizi izliyoruz canım birazdan gidicigiiiiimmm
ayyy su an hiç iyi değilim astimim tuttu oksuyorummm iki saattir
Evet maç var canım gecenin ilerleyen saatlerinde
geçmiş olsun arkadaşım cemreannemde aynı durumda öksürmekten göğsüm ağrıdı diyor ama andız pekmezi ve zencefilli bal çok iyi geldi ona tavsiye ederim öğütülmüş zencefili bala karıştırıp yeniyor andız pekmezide yiyebildiğin kadar ye tatlı kaşığıyla
doğru valla canım
Evet kullanıyorum canim maalesefff
dizi izliyoruz canım birazdan gidicigiiiiimmm
zerhos olasim vaarr:111::111::111:
ayyyy ne fenayız yaa birbirimizin mik mik çetelesini tutuyoz valla
Geçmiş olsun bu arada o fısfıslar var iyi geliyo hani filmlerde görüyorum hep kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?