Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun gülüm.. bu aralar havalar değişti ya ondan herhalde.. içebilirsen bi bardak soğan suyu iç ılık ılık iyi gelir

Allah Allah nerde olabilirki iltihab başkada bi şikayetim yok ama gitsemmi doktora bilemedim şimdi :44::44::44:

cnm ben sadece olabileceklerden birini söyledim benim ne zaman mide bulantım artsa sedimim yani enfeksiyonum yüksek çıkıyo. eger geçmezse gidersin doktora. ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum.

cnm ben sadece olabileceklerden birini söyledim benim ne zaman mide bulantım artsa sedimim yani enfeksiyonum yüksek çıkıyo. eger geçmezse gidersin doktora. ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum.

doğru diyorsun zaten bi istiyodum kan tahlilleri yaptırayım bakiim durumlar nasıl tiroid düşüyor bende zaman zaman onada baksın bari

cnm çok geçmiş olsun şifayı kaptın desene...ben yoğurdun içine 1 diş sarımsak rendeleyip onu yiyorum o bayağı toparlıyor beni. yatıp dinleneceksin başka türlü çok zor atlatırsın. hem çabucak iyileş bakim yrn kocişine kavuşuyosun :)

ayyy su an hiç iyi değilim astimim tuttu oksuyorummm iki saattir

Evet maç var canım gecenin ilerleyen saatlerinde

ayyyy ne fenayız yaa birbirimizin mik mik çetelesini tutuyoz valla
Geçmiş olsun bu arada o fısfıslar var iyi geliyo hani filmlerde görüyorum hep kullanıyormusun?

Ayy canım sağol evde var zencefil yapayim bari

ayyyy ne fenayız yaa birbirimizin mik mik çetelesini tutuyoz valla
Geçmiş olsun bu arada o fısfıslar var iyi geliyo hani filmlerde görüyorum hep kullanıyormusun?

o fısfıslar filmlerde bikaç saniyede etkili oluyo ama normalde bikaç dakikayı alıyo nefesini açması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…