Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim ben de canım. 1e kadar mesaideyim. sonra annemler gelecekler. onlar gelmeden evi hızlıca bir silip süpürme derdindeyim o kadar

Aslinda bende tam şöyle bir is istiyorum hic ise gitmeden para kazancan maasin yatmaya devam etcek bi nevi emeklilik gibi yani:))

Off hic sorma. Ev islerinde esimin yardimi olmasa hic altindan kalkamam. Sagolsun cok yardimcidir. Yemeklere bile girisir yeri gelince. Bu dogum yasasinda soyle bi konu vardi. Dogum yapip ise donen kadın bebeğin belli bi yasina kadar part time calisabilecek.primleri devlet tarafından karsilanacak. En cok bunu bekliyorum insallah çıkar da bebegimizin insallah hakkini vererek bakariz.

Evet canim bugunde tam gun benim eviminde temizlenmesi lazjm ama temizlik yapmak istemiyorum(

hangimiz istiyor ki sadece temizlik bittiğinde eline kahve ya da çay alıp oturduğunda ohh be güzel oldu valla diyorsun. bir tek orası güzel yani. eşim de çok komik. biz haftasonları beraber temizlik yaparız hep ve haftada bir yaptığımız için de dip bucak yaparız. eşim her defasında temizlik bitince ''bu sefer çok iyi temizledik ya. acayip temiz oldu. dip bucak girdik bu sefer'' der. ay alem ya. 1 haftada unutuyor galiba yaptığı dip bucak temizliği

Arkadaşlar merhaba,
bende hamile kalmak istiyorum hatta çalışmalara da başladık. Eşime, bunu bir süreliğine gün aşırı yapmamız gerektiğini, hatta bazı günlerin biz bayanlar için daha da önemli olduğunu anlatmıştım. Fakat eşim nasıl desem ki yani biraz umursamaz, umursamaz da değil de yani ne bileyim. Mesela geçen sabah dedi ki bu akşam duş alacağım bende dedim ki iyi zaten bugün çalışmamız lazım dedim, bana dediği şu, sen zaten... sonra sustu. Ben devamını getireyim sen zaten sürekli istiyorsun! Bu beni çok kırdı. En son pazartesi ya da salı beraber olmuştuk üstünden kaç gün geçti ve dün de benim yumurtlama günümdü. Çok üzüldüm gerçekten. Neden böyle? Sizler de de böyle oluyor mu?

Aslinda bende tam şöyle bir is istiyorum hic ise gitmeden para kazancan maasin yatmaya devam etcek bi nevi emeklilik gibi yani:))

yok be öyle de evde sıkıntıdan patlarım ben. psikolojim bozulur. cuma-cumartesi-pazar tatil olsun benim olsun o zaman herşeye yeteriz evelallah

ya evet de bu yasa yüzünden kadınların iş sektöründen azalacağından korkuyorum ben. ben bu işe girerken adamın bana direkt sorduğu bebek düşünüyor musun oldu. ona göre işe alıcam seni dedi. düşünsene... ve hamile kalırsam eğer anlaşmalı olarak ayrılacağım işten. bilmiyorum bu yasalar iyi mi oldu kötü mü oldu......

Neden azalacagindan korkuyosun canim? Benim patron geri donmemi ister de part time a pek olumlu bakmaz. C.tesi bile tam gun calistirdigina gore:) anlasmali ayrilacagim derken o nasil?zaten tazminat hakkimiz falan yok malesef.

ben henüz böyle bişey yaşamadım ama ilerde ben de yaşayabilirim malesef. ama burdaki çoğu bayan bundan dertli. hatta geçen gün konusu oldu. gün aşırı bebek için yaşanılan birliktelikler sıkıyor, bunaltıyor ve erkeğe görev gibi geliyor. yani aslında haklılar. birliktelik istendiği için yaşanmalı. bunun için sana ovulasyon testi öneririm. eşine çaktırmadan akşamları yaparsın. yumurtalığının çatlayacağını anladığın zaman da sanki sen istekliymişsin gibi yanaşırsın ve günaşırı birkaç gün denersiniz. onun haricinde kalan günlerde de isteğinize göre, kafanıza göre takılırsınız. böyle bebek çok daha kolay gelir Allahın izniyle... hem sen de o da mutsuz olmazsınız

Ben 1yil çalışmicam bebek buyutcem sonrasinda da tekstil muhasebesjne geccem daha rahat wallla
Evet o kısım harika walla öncesi iğrenç

Canim hg aramiza hepimizde neeedeyse ayni problem var görev gibi hissediyorlar yada biz kendimizi sapik gibi hissediyoruz ovu tarihlerini söyleme kendini hazırla formalarini giy keyfi iatiyormussjn gibi yap ayrıca yumyumu kacirmamis olabilirsin çünkü yumurtlama olduktan 24saat sonra catliyo iste asil onemli zaman o üzme canını

Neden azalacagindan korkuyosun canim? Benim patron geri donmemi ister de part time a pek olumlu bakmaz. C.tesi bile tam gun calistirdigina gore:) anlasmali ayrilacagim derken o nasil?zaten tazminat hakkimiz falan yok malesef.

ama bak sen de yarı zamanlı çalışamayacaksın. hakkını kullanamayacaksın ve belki başkaları kullanıyor diye karşı geleceksin işyerine. ya da bu maratona dayanamayadabilirsin. bilemiyoruz. benim anlaşmalı dediğim işsizlik maaşı almaya hak kazanmam canım

Benim eşim bazen 5-6 gün istemediği oluyor ya peki o gün benim yumurtlama günüme gelse. Hadi hadi ben mi dicem hep neden o düşünmüyor hiç? Zoruma gidiyor. Çalışmalara başladık demesini biliyor annesine e hani icraat.

Yumuyum mu diyoruz burada o kelimeye :)

Kunaydiiiiiiiiinnnn canlaaarrrrrr

Hg sahaların kırmızı formali yıldızı

Ben de bir cumartesi mağduru olarak günaydın diyorum kızlar. Size bir şey danışacağım. Şimdi benim kırmızılar bugün bitti çok şükür. 27 günde bir oluyorum ve buna göre ilk günden itibaren 14 gün sayınca 6 ekim oluyor yumyum günüm. Ama tabi yine kesin o gün olacak diye birşey yok makine değiliz ya dimi :) sizce buna göre sadece yaklaşık o tarihlerde yoğunlaşmak yeterli olur mu, yoksa ihtimalin yine yüksek olduğu başka tarihler de var mı? Nasıl bir yol izlenmeli? Kafam karışık

Anladim canim.benim patron olumlu bakmaz ama primi devlet karsilama durumu olursa calistirir:) oyle bi kisilik kendisi.ama demek isredigini anladim. Niyetim hamilelikte ve bebek olunca da izinden sonra calismak ama nasip tabi. Belki zor bi gebelik olur belki bebegimden ayrılamam bilmiyorum. Zaten 1 de dusugum var.daha yeniydi kalp atışı bile duymadan düştü. Oyle bi tehlike olursa ayrilirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…