hb canim benim ayyy cok yorucu bi mactiii kırmızı forma çok etkili olduuu
hg canim aramiza ayni sikintilar bizlerde de oluyor
Ben de bir cumartesi mağduru olarak günaydın diyorum kızlar. Size bir şey danışacağım. Şimdi benim kırmızılar bugün bitti çok şükür. 27 günde bir oluyorum ve buna göre ilk günden itibaren 14 gün sayınca 6 ekim oluyor yumyum günüm. Ama tabi yine kesin o gün olacak diye birşey yok makine değiliz ya dimi :) sizce buna göre sadece yaklaşık o tarihlerde yoğunlaşmak yeterli olur mu, yoksa ihtimalin yine yüksek olduğu başka tarihler de var mı? Nasıl bir yol izlenmeli? Kafam karışık
en güzel yol ovu testi al kullan canim doğru kullanırsan çok etkili yumurtlamayi ogrenmede
Ben 1yil çalışmicam bebek buyutcem sonrasinda da tekstil muhasebesjne geccem daha rahat wallla
Hamile kaldigindan itibaren seni isten cikaramazlar yasak canim doğuma kadar çalışırsin 4ay rapor alirsin rapor bitiminde 1gun çalışıyo gösterirler sonra çıkış verirler issizlik maasi alırsın 10ay bu süre icindede cocuk yasina geliryok be öyle de evde sıkıntıdan patlarım ben. psikolojim bozulur. cuma-cumartesi-pazar tatil olsun benim olsuno zaman herşeye yeteriz evelallah
ya evet de bu yasa yüzünden kadınların iş sektöründen azalacağından korkuyorum ben. ben bu işe girerken adamın bana direkt sorduğu bebek düşünüyor musun oldu. ona göre işe alıcam seni dedi. düşünsene... ve hamile kalırsam eğer anlaşmalı olarak ayrılacağım işten. bilmiyorum bu yasalar iyi mi oldu kötü mü oldu......
Yumyum yumurtlama demek mikmik o ise deniyo :)) spos sperm demekYumuyum mu diyoruz burada o kelimeye :)
Cok basit ovulasyon testi yap :))Ben de bir cumartesi mağduru olarak günaydın diyorum kızlar. Size bir şey danışacağım. Şimdi benim kırmızılar bugün bitti çok şükür. 27 günde bir oluyorum ve buna göre ilk günden itibaren 14 gün sayınca 6 ekim oluyor yumyum günüm. Ama tabi yine kesin o gün olacak diye birşey yok makine değiliz ya dimi :) sizce buna göre sadece yaklaşık o tarihlerde yoğunlaşmak yeterli olur mu, yoksa ihtimalin yine yüksek olduğu başka tarihler de var mı? Nasıl bir yol izlenmeli? Kafam karışık
aaa tatlım sana söz verdim koymaz miyim yaa
Benim eşim bazen 5-6 gün istemediği oluyor ya peki o gün benim yumurtlama günüme gelse. Hadi hadi ben mi dicem hep neden o düşünmüyor hiç? Zoruma gidiyor. Çalışmalara başladık demesini biliyor annesine e hani icraat.
Benim eşim bazen 5-6 gün istemediği oluyor ya peki o gün benim yumurtlama günüme gelse. Hadi hadi ben mi dicem hep neden o düşünmüyor hiç? Zoruma gidiyor. Çalışmalara başladık demesini biliyor annesine e hani icraat.
:) ise yaradığını sevindim devamini dilerizhb canim benim ayyy cok yorucu bi mactiii kırmızı forma çok etkili olduuu
Degisiyo kisiye gore benle dilketin ayni gun adet olduj o benden 5gun once yumurtladi bu hesap yanlis olabilirBir dahaki adetten geriye 14 gun saymiyor muyuz ben öyle yapiyorum.gerci yaklasik ayni tarijlere geliyor..
Ben de muhasebeci yim. Tekstil daha yogun olmaz mi? Su an hangi sektordesin?
ins gelecek devamı
Valla canım bizim de öyleydi ama çalışmalara başladığımızdan beri esim benden iyi takip ediyo günleri :) akşam oluyo uykum geldi hadi yatalım diyorum. Ne uykusu bugün işimiz var diyo
hg canim aramiza ayni sikintilar bizlerde de oluyor
sağol canımOh hadi bakalım kolay gelsin canımcımm
Ben de bir cumartesi mağduru olarak günaydın diyorum kızlar. Size bir şey danışacağım. Şimdi benim kırmızılar bugün bitti çok şükür. 27 günde bir oluyorum ve buna göre ilk günden itibaren 14 gün sayınca 6 ekim oluyor yumyum günüm. Ama tabi yine kesin o gün olacak diye birşey yok makine değiliz ya dimi :) sizce buna göre sadece yaklaşık o tarihlerde yoğunlaşmak yeterli olur mu, yoksa ihtimalin yine yüksek olduğu başka tarihler de var mı? Nasıl bir yol izlenmeli? Kafam karışık
aaa tatlım sana söz verdim koymaz miyim yaa
Anladim canim.benim patron olumlu bakmaz ama primi devlet karsilama durumu olursa calistirir:) oyle bi kisilik kendisi.ama demek isredigini anladim. Niyetim hamilelikte ve bebek olunca da izinden sonra calismak ama nasip tabi. Belki zor bi gebelik olur belki bebegimden ayrılamam bilmiyorum. Zaten 1 de dusugum var.daha yeniydi kalp atışı bile duymadan düştü. Oyle bi tehlike olursa ayrilirim heralde
Hamile kaldigindan itibaren seni isten cikaramazlar yasak canim doğuma kadar çalışırsin 4ay rapor alirsin rapor bitiminde 1gun çalışıyo gösterirler sonra çıkış verirler issizlik maasi alırsın 10ay bu süre icindede cocuk yasina gelir
hb canim benim ayyy cok yorucu bi mactiii kırmızı forma çok etkili olduuu
çalışmalara başladık ama icraat yok... haklısın canım ama malesef bu böyle yani. belki gün aşırı yaptığınız için 5-6 gün istemiyordur. yani rahat olsanız öyle olmaz belki ne dersin?? yani işin aslı taktik yapacaksın canım....
ins gelecek devamı
Kızlar bu çalışmalar sırasında iki kere ilişkiye girmek sorun olur mu:26:
Biz hep bi kere yapios biliyosunuz erken şey olma şeyi var bisdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?