Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bir dahaki adetten geriye 14 gun saymiyor muyuz ben öyle yapiyorum.gerci yaklasik ayni tarijlere geliyor..

Hamile kaldigindan itibaren seni isten cikaramazlar yasak canim doğuma kadar çalışırsin 4ay rapor alirsin rapor bitiminde 1gun çalışıyo gösterirler sonra çıkış verirler issizlik maasi alırsın 10ay bu süre icindede cocuk yasina gelir
Yumuyum mu diyoruz burada o kelimeye :)
Yumyum yumurtlama demek mikmik o ise deniyo :)) spos sperm demek
Cok basit ovulasyon testi yap :))
aaa tatlım sana söz verdim koymaz miyim yaa

Canlaaar onceden bana özel msjv geldiğinde mail geliyordu şimdi gelmiyor neden acaba bi fikriniz var mi:26:

çalışmalara başladık ama icraat yok... haklısın canım ama malesef bu böyle yani. belki gün aşırı yaptığınız için 5-6 gün istemiyordur. yani rahat olsanız öyle olmaz belki ne dersin?? yani işin aslı taktik yapacaksın canım....

Valla canım bizim de öyleydi ama çalışmalara başladığımızdan beri esim benden iyi takip ediyo günleri :) akşam oluyo uykum geldi hadi yatalım diyorum. Ne uykusu bugün işimiz var diyo

hb canim benim ayyy cok yorucu bi mactiii kırmızı forma çok etkili olduuu
:) ise yaradığını sevindim devamini dileriz
Bir dahaki adetten geriye 14 gun saymiyor muyuz ben öyle yapiyorum.gerci yaklasik ayni tarijlere geliyor..
Degisiyo kisiye gore benle dilketin ayni gun adet olduj o benden 5gun once yumurtladi bu hesap yanlis olabilir
Ben de muhasebeci yim. Tekstil daha yogun olmaz mi? Su an hangi sektordesin?

Pazarlama gida eti bisküvilerin muhasebesindeyim giris 7:30 cikis nezaman isin biterse kurumsal firmalar daha iyi is bukadar yogun olmaz 3000 musteri var düşün artik 20tane satisci var hepsinden ben sorumluyum

Oh hadi bakalım kolay gelsin canımcımm
sağol canım

ovu testi canım. başka türlü emin olamazsın
aaa tatlım sana söz verdim koymaz miyim yaa

hımmm... teşekkür ederim canımmmm.... çooookkk beğendim. yumuşacık, pırıl pırıl bir hava vermiş sana

iyi hadi bakalım. hayırlısıyla bebişin bu ay tutunur anasına diğeri için de çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın

biliyorum canım yasak olduğunu ama ben bu şartla işe girdim. şimdi de sözümden dönmeyi yediremem kendime. Allah şahit sonuçta. hem zaten şirket gebzeye taşınıyor. belki o gün gelmeden de ayırabiliriz yolları bakıcaz artık. kısmette ne varsa
hb canim benim ayyy cok yorucu bi mactiii kırmızı forma çok etkili olduuu

ayyyyyyyyy... çok sevindim... seni böyle görmek o kadar mutlu ediyorki beni

[sıze=3]günaydınnnn canlarrrr... En çatlak en güzel anne adaylarıııı ...
Gününüzün süperrr geçmesi dileğiyleeee [/sıze]
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

işimiz zor yani bir yandan acabalar diğer yandan eşle ilgili sorunlar bu ne zormuş yahu.

gunaydın kızlar
ben de geldim
vakit buldukca blg başındayım bugün inşallah.dün çok mutlu gittim eve sayenizde.
umutlar yeşerdi azar azar içimde sanki.

ins gelecek devamı

Kızlar bu çalışmalar sırasında iki kere ilişkiye girmek sorun olur mu:26:
Biz hep bi kere yapios biliyosunuz erken şey olma şeyi var bisdeee...

sorun olmaz canım. ama ilkinde spoşları sana yollamalı ve sen yarım saat öyle durmalısın. 2.sinde spoşlar etkisini yitiriyor biliyorsun. onu hobi amaçlı yaparsınız artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…