Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ins gelecek devamı

Kızlar bu çalışmalar sırasında iki kere ilişkiye girmek sorun olur mu:26:
Biz hep bi kere yapios biliyosunuz erken şey olma şeyi var bisdeee...
Hayır canim hic bisi olmaz :) sen devam et bu şekilde
Ama bu durum insanın sinirine gidiyor çocuğu tek başımıza yapacak değiliz ya bence bu sorumsuzluk ya da bizler kadar istekli değiller çocuğa.
Canim bendede bikac gun önce ayni durum oldu cok üzüldüm hatta mesaj attim dedimki bebek sen istemiyor musun dedim oda yoo istiyorum dedi bana istemiyormus sun gibi geldi sanki seni bukonuda zorliyormusum gibi hissediyorum ve bu sebebden kendimi hic iyi hissetmiyorum dedim sacmalama dedi bende üzgünüm sani zorla birlikte oluyor musun gibi geliyor bana dedim sonra konusmadik aksama kadar aksam hiç bisi yokmus gibi yaklaştı bende yumyumu kaçırmak istemediğim icin mikmiklendim ogunden sonra bugün 3.gunu ve tık yok bizde önümüzdeki aya kadar özgür:))

evet canım onun için ödev gibi yaşıma ovu testi kullan yum yum günleri calisirsiniz diğer günler canınız ne zaman istiyorsa o zaman olur...bak ben 16aydir gun asirida denedim sadece yum yum haftasi çalıştığımız da oldu ama gebelik oluşmadı...bu işler nasip

[sıze=3]günaydınnnn canlarrrr... En çatlak en güzel anne adaylarıııı ...
Gününüzün süperrr geçmesi dileğiyleeee [/sıze]
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydıııııın canımmmmmmmm... inşallah hepimizin günü fevkaladenin fevkinde geçer

işimiz zor yani bir yandan acabalar diğer yandan eşle ilgili sorunlar bu ne zormuş yahu.

canım bu şekilde senin de kafan rahat olur aslında. bu stresi yaşamaktansa hangi günün yumyum günün olduğunu bilirsin ona göre davranırsın kafan rahat olur. hem eşin de daha istekli olur seni de moda sokar

gunaydın kızlar
ben de geldim
vakit buldukca blg başındayım bugün inşallah.dün çok mutlu gittim eve sayenizde.
umutlar yeşerdi azar azar içimde sanki.

günaydın canım. h.g. ne güzel... inşallah enerjin hep yüksek olur :124:

[sıze=3]günaydınnnn canlarrrr... En çatlak en güzel anne adaylarıııı ...
Gününüzün süperrr geçmesi dileğiyleeee [/sıze]
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Hg canımcım ahh neguzel Günaydın dedin ya nasilda enerjk
gunaydın kızlar
ben de geldim
vakit buldukca blg başındayım bugün inşallah.dün çok mutlu gittim eve sayenizde.
umutlar yeşerdi azar azar içimde sanki.

Hg canim ins daha mutlu anne adayi olacağız bu topik bu yönde harika inanılmaz eğlenceli kizlar hamile kalsakda gitmeyelim eglenceli oldugu surece hep kalalim hamile olmasakda gitmeyelim; ))

dün iki kez yapalım dedik ilk kez....bitinci yari iceri yarı disari gitti öyle olunca 20dk falan bekledim ikinci oldu....ikinci bizim için oldu birinci de yarim yamalak oldu

canım benim her defasında daha da ilerliyorsunuz farkında mısın?? bu bence çok güzel bir haber bu bir dahakine daha güzellll.. sonra daha güzel... sonraaa fiyyuuuuuuuuu

dün iki kez yapalım dedik ilk kez....bitinci yari iceri yarı disari gitti öyle olunca 20dk falan bekledim ikinci oldu....ikinci bizim için oldu birinci de yarim yamalak oldu
Olsun 2 . güzel olmuş ya gerisi onemli degil zaten sen hic kalkma ikinciyide yap ohhh evlere senlik:))
bencede gitmeyelim kızlaaar kasim topigine her ne olursa olsun burda kalalim.....topik anasida diyelim topigin adini degistirir öyle devam ederiz ne dersiniz

Walla süper olar biz birbirimize cok alıştık ve kaynatık dagilmayalim

eşimde hep istek var canım ben ikinciyi istemiyorm spos lar cikcak diyee...ikimizde hiç bisey hissetmiyorduk iki sn surunce

olsun canım. önemli olan önce sizin mutlu olmanız, mutlu şekilde birlikte olmanız. diğer şekilde hamile kaldığında ne olacak?? hamileyken bebeğe bişey olcak korkusuyla rahat olmayacak, bebek olunca onun koşuşturmacasından mikmike mecalin kalmayacak. siz önce aranızdaki sinerjiyi yükseltin bebiş de geliverir hayırlısıyla.....

Ne güzel demişsin walla güzel arkadaşın benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…