Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy kuzum sen tam arayıpda bulamadıgım şeysin :) bitkilere otlara yaglara çok inanırım ama öyle kafama göre kullanmak da istemiyorum. Sana soralım artık bisileri.

sor valla cnm bildiğim bişeyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...ben çok ilgileniyorum ve inanıyorum bitkilerin yarattığı mucizelere. 1.5 yılda kısacık saçlarımı belime kadar uzattım bu yağlarla. kuaföre kes yine dediğimde çok bakımlılar kesemem dedi o derece yani :)

Saclar için ne öneriyosun canim benimde çabuk uzuyo a cansız sari ya ondan

Saclar için ne öneriyosun canim benimde çabuk uzuyo a cansız sari ya ondan

Gamzecim sinameki otu var ya bi tutam cezvede kaynatıyorum. Süzdürüyorum otu, kalan su ılınınca içine bi tatlı kaşığı badem yağı, hint yağı ekliyorum. 1 tane bemix ampul, 1 tane de evigen ampul kırıyorum. saç diplerime sürüp 1 saate yakın bekletiyorum. ama akışkan bi sıvı olduğu için bone takıyorum. sonra yıka saçını olsun bitsin 10 günde bir uygula. yumuşacık parlak saçlar çıkıyo ortaya 3-4 denemeden sonra. dökülmeye bire bir anında azalıyo dökülme hatta bitio bi süre sonra. şampuanımda da çam terebentin ve 1 kaşık badem yağı vardır mutlaka. saçlarım bayağı gür ve parlak.

Son düzenleme:
Benmde kardesimi annem39 yaşında doğurdu ümitsizliğe kapılma olur nasılsa stres yapma

ayy bacım yapılıyo ister istemez gec kaldım ama 4 yıl duldum yeni bekar biriyle evlendim korkuyom ya olmazsa ailesi laf edecek biliom zaten istememişlerdi

ayy bacım yapılıyo ister istemez gec kaldım ama 4 yıl duldum yeni bekar biriyle evlendim korkuyom ya olmazsa ailesi laf edecek biliom zaten istememişlerdi

niye bu kadar karamsarsın ki cnm? önce bi deneyin bakalım, Allah nasip edecek belki de, niye stres yapıyosun? İnşallah Allah sana da bi tontiş nasip edecek hiç sıkma canını. Stres olumsuz etkiliyo biliyosun.

niye bu kadar karamsarsın ki cnm? önce bi deneyin bakalım, Allah nasip edecek belki de, niye stres yapıyosun? İnşallah Allah sana da bi tontiş nasip edecek hiç sıkma canını. Stres olumsuz etkiliyo biliyosun.

oyy oyy agzın bal yesin saol canımm ALLAH razı olsun inş seninde bi yavrun olur inş hamiş olursun sende karamsarlıga gelince bacım bende ilk eşimden 1 düşük 1 dogum 4 kürdajım olmuştu sonra siprail taktrdım bilmiyom ki işte korkuyom ya olmazsa bide yaş ilerledi ya (43:

Sağolun canlarımm tavuk sarma ve pilav yapıyorum. Dün tarifini verdiğim :) gögüs etini dövüp, içine garnitür ve kaşar koyuyorum. Rulo yapıp üstüne kürdan batırıp fırına atıyorum :) kocişim kaç gündür tek başına sevdiği bişey olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…