Çalışıyorum canim onsan ara ara görebiliyorum evet ilk olacaj canım ilk kez saydiracakv sposlarini :))) ins ilk bebegimiz olacak 7ay oldu benimde buayla
tamm canım kolay gelsinKızlaaar ben evime geldim yemek yapmaya gidiyorum öpüldünüz
Ooo evlere şenlik aksama kutlama var öyleyse menüde nelee varKızlaaar ben evime geldim yemek yapmaya gidiyorum öpüldünüz
hadi inş hamiş olursun canım işindede kolay gelsin
hg kusum yuvana kolay gelsin
yasamadim canim
tamm canım kolay gelsin
insssssss canım insssyasamadim canim
Ozaman birlikte yasicaz ins gobuslerimizi tokustururuz
Ayy kuzum sen tam arayıpda bulamadıgım şeysin :) bitkilere otlara yaglara çok inanırım ama öyle kafama göre kullanmak da istemiyorum. Sana soralım artık bisileri.
sor valla cnm bildiğim bişeyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...ben çok ilgileniyorum ve inanıyorum bitkilerin yarattığı mucizelere. 1.5 yılda kısacık saçlarımı belime kadar uzattım bu yağlarla. kuaföre kes yine dediğimde çok bakımlılar kesemem dedi o derece yani :)
benim de çok yavaş uzuyo saclarim:26:
offf en yaslınız benimOoo evlere şenlik aksama kutlama var öyleyse menüde nelee var
Aminn canim sen nekadardir deniyosun kac yasindasin
mende burdayım mende mende
offf en yaslınız benim39 girdim 1 ay oldu yeni evlendim 2. evliligim 3 aydır deniyoz
hg bebemm hggggg
Saclar için ne öneriyosun canim benimde çabuk uzuyo a cansız sari ya ondan
benim de çok yavaş uzuyo saclarim:26:
Benmde kardesimi annem39 yaşında doğurdu ümitsizliğe kapılma olur nasılsa stres yapma
ayy bacım yapılıyo ister istemez gec kaldım ama 4 yıl duldum yeni bekar biriyle evlendim korkuyom ya olmazsa ailesi laf edecek biliom zaten istememişlerdi
niye bu kadar karamsarsın ki cnm? önce bi deneyin bakalım, Allah nasip edecek belki de, niye stres yapıyosun? İnşallah Allah sana da bi tontiş nasip edecek hiç sıkma canını. Stres olumsuz etkiliyo biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?