Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahahahha kız diom ya adamlar çok meraklı ve hevesli benim bilmediklerimi o araştırır olmuş canım kocam benim ya....inş. üzmem onu bu ay...

biliyorlar kiz artik.. cok komik oldu benimki ayni bizim gibi konusuyor yumyum zamani mikmik.. bat..
hadi insallah.. benimde kasiklar ve bel basladi yumyum geliyo geliyoo sanirim.. insallah kacirmam..
kociste dunden razi ben demeden geliyo yanimaa..
günlük bi fincan içiriyorum cnm çikolatayıda yanında veriyorum ....

maşallah canım :) güzel geçmiş baya ben temizlik yaptım bu hafta sonu

Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda

Canim nolur nolmaz sen calismaya devam et.. gec yumurtluyo olabilirsin..
ben gecen ay 20.gun yumurtlamisim.. :44::44:

canım birde bu ay çörekotu kürü yapmıştım onda yumurtlama cok oluyormuş acaba diye şüphede kaldım bende en iyisi biz bata kadar devam edelim hayırlısı herşeyin..

Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda

valla canım ben bi haftadır hastalıktan ölüyodum hiçç bi ilaç içmedim doğal şeylerle iyileştim. sadece folik asit içiyorum. başın ağrıyosa bol bol su iç canım ben su içmediğim zaman başım çok ağrıyo.
çok mecbur kalırsan da parol iç benim bildiğim hamilelere parol veriyo doktor

canlar bişey dicem yanlış anlamayın ama ben iki ay önce minosetten zehirlendim... içerken dikkat edin nolur... zehirlendiğim güne kadar hiç bir alerjim yoktu birden ağzım dilim şişti... yüzüm şişti zor nefes almaya başladım ( hemen acile gittik müdahale ettiler ama zor bir durum dikkat edin çok zorunda kalmadan ilaç içmeyin nolur...

[sıze=3]
kocişler bilem alıştı desene... Benimki artık beni gel buraya tavuğummm diye seviyoo
Biyerim ağrıyo dediğimde yumurtlamışsındır yada yumurtanmı çatladı ki diyo[/sıze]

kuzum sen balli limonlu sicak su yap ic ilaydaya onermistim ona iyi geldi sende dene bogazini yumusatir...

Canim benim o akinti siradan bi akinti olmuyo eskiden bende hiç fark etmezdim ama artık anliyorummm.....10.gunden itibaren takip et islakligini.... Akinti 20cm kadar uzayan yapiskan seffaf ayni yumurta aki gibi akinti olmasi gerekiyo canim böyle uzadikca uzuyo

Günaydın canlarrr...
ben çok kötü grip oldum yaaa :2::2:
haftaya baş ağrısı, grip mide bulantısı ile başladık hadi hayırlısı

Canım benim. Çok geçmiş olsun sana. Öpüyorum seni güzel kardeşim

Çok sık yazamıyorum malum iş yerinde olunca ara okuyorum hepinizi.

canım birde bu ay çörekotu kürü yapmıştım onda yumurtlama cok oluyormuş acaba diye şüphede kaldım bende en iyisi biz bata kadar devam edelim hayırlısı herşeyin..
bencede sen isi garantiye al..
ayyy evet bebeğim bu ay nasıl geçti anlamadım çok az kaldı
demi kiz.. benim batima kadar da bana boyle destek isterim hinnn...
Vallahi canim benimde acayip bas agrilarim oluyor.. ama hic bir hap felan kullanmamaya calisiyorum.. en iyisi yoksa yumutlamayi gec olmasina sebep olabiliyo bebis ordaysa bir sey olabilir en iyisi..
agzin bal yesin emiiiiiii ikiz olsun çok isterim kisss
Ben ciftsarili yimirtliyom saten
aminn insallah kuzum neden olmasin..

günaydın kızlar çok sık yazmadım ama takip etmeye çalışıyorum sizleri yarın heyecanlı bekleyişin güzel haberlerinin başlangıcı olacak herkesin gönlündekine kavuşmasını diliyorum..

Susuzluktan benım de cok agrıyo. Bi de bende migren var acıkcası ufaktan agrı baslayımca ilac içmeye alışkınım ama son aylara hamilelik olabilir diye içmwdim.fakat bu sefer çok agrıyo ama yıne de durabildiğim kadar durıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…