oo yakiskan akinti cumartesi günden beri var bende canımama bugün kasık ve bel agrim var bu gunlerdede yumurtluyo olabiliriiiimm yuuuppiiiiiii
Sabah kocise karnim kasiklarim agriyo dedim !!!!!! Ne dese begenursiniz
Yumurtluyorsun askim ondandir!!!!!!
oo yakiskan akinti cumartesi günden beri var bende canımama bugün kasık ve bel agrim var bu gunlerdede yumurtluyo olabiliriiiimm yuuuppiiiiiii
günlük bi fincan içiriyorum cnm çikolatayıda yanında veriyorum ....
agzin bal yesin emiiiiiii
çok güzeldi c.tesi annemler ve ablamlar geldi. mangal yaptık. gece ben de kaldılar. sabah kahvaltı ettik sonra beraber çıktık. biz eşimle üsküdar fethipaşaya gittik. manzara karşısında çekirdek çitladıkakşamda hem maç izledik hem maç yaptık
günaydıınn kızlaaaarrrr.... nasılsınızzz....???
ooo daha yolun basindasinnn sen kuzuuum olur olur sıkıntı yapma sen
Canim nolur nolmaz sen calismaya devam et.. gec yumurtluyo olabilirsin..
ben gecen ay 20.gun yumurtlamisim.. :44::44:
Yok canim insallah birsey olmaz.. ama genede dikkat agir falan kaldirma cok ani harketler yapma.. az kalmis kiz
yok canım ovu testini akinti oldu diye yaptım ben devam etmicem...stres oluyorum oldu mu olmadi mi diye nasilsa bol bol çalışıyoruz olacağı varsa olur
askiiimmm geç yumurtlamis olabilirsin bu ay sen çalışmalara devam ett
Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda
Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda
[sıze=3]oo yakiskan akinti cumartesi günden beri var bende canımAma bugün kasık ve bel agrim var bu gunlerdede yumurtluyo olabiliriiiimm yuuuppiiiiiii
kuzum sen balli limonlu sicak su yap ic ilaydaya onermistim ona iyi geldi sende dene bogazini yumusatir...
Günaydın canlarrr...
ben çok kötü grip oldum yaaa :2::2:
haftaya baş ağrısı, grip mide bulantısı ile başladık hadi hayırlısı
bencede sen isi garantiye al..canım birde bu ay çörekotu kürü yapmıştım onda yumurtlama cok oluyormuş acaba diye şüphede kaldım bende en iyisi biz bata kadar devam edelim hayırlısı herşeyin..
demi kiz.. benim batima kadar da bana boyle destek isterim hinnn...ayyy evet bebeğim bu ay nasıl geçti anlamadım çok az kaldı
Vallahi canim benimde acayip bas agrilarim oluyor.. ama hic bir hap felan kullanmamaya calisiyorum.. en iyisi yoksa yumutlamayi gec olmasina sebep olabiliyo bebis ordaysa bir sey olabilir en iyisi..Kızlar bişi sorucam.içtiğiniz ilaclara falan dıkkat ediyo musunuz her ihtimale karsı. Acayip basağrım var minoset içiyim diyorum. Netye içilebilir yazmışlar ama. Siz napıyosunuz bu durumlarda
aminn insallah kuzum neden olmasin..agzin bal yesin emiiiiiiiikiz olsun çok isterim kisss
Ben ciftsarili yimirtliyom saten
artik regl günlerimi bile takip eder oldu aahhh kocisimmm yaaa ins bende bu ay guldururum yuzunu kocisimin
valla canım ben bi haftadır hastalıktan ölüyodum hiçç bi ilaç içmedim doğal şeylerle iyileştim. sadece folik asit içiyorum. başın ağrıyosa bol bol su iç canım ben su içmediğim zaman başım çok ağrıyo.
çok mecbur kalırsan da parol iç benim bildiğim hamilelere parol veriyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?