elammmm valla ben okurum siz deyin bu bu bu sureler okuncak diye arapçada biliyorum okurum yani... hadi bilen biri bunu organize etsin canlar.... kıyamam nolur üzme kendini...
hadi bakalım. rabbim hayırlısıyla nasip eder sana. aminnnnnnn... bak sen hep okuyorsun ama yazmıyorsun galiba. biraz konuş da rahatla istersen
sen de iyiki varsın canım benim. heyecanın çok normal. ben kendimi 1 gün kalmışken düşünemiyorumRabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
canım babammmm ben ağlarken görse hemen başlar kıyaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaammm diye ağıt yakmaya ister istemez gülmeye başlarım ben hemen ... elaaaaaaaaaaaam şimdi bende sana yapayım seda sayan misali hadi gül
kıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamammmmmmmmm
kıyaaaaaaaaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
elaaaammm tatlım üzülme biz yanindayiz arkadasim hep muck:13:
Icim bi kötü oldu ağlama lütfen hersey güzel olacak bizim için inan buna dualrjma gece seni de ekledim ins bu ay son olur hasretin
canım balık cok güzeldir kısmettir inş bebişin geliyordur :))) bende rüyamda oğlum olduğunu gördümm hayırlısı :)))
Sağol cnm benim.insallah güzel haberler gelir.benimde 8 gun var daha ama hic sanmiyorum bu ayda olmayacak :-(
Ne güzel rüyalar görüyorsunuz bende adet olduğumu gördüm gece uyandim tuvalete gittim cok etkilenmisim :))
kızlar hepnzden allh razı olsunuz iykı szın dbı dostlarım oldu sukredyorum bn kndme getrdnz bgun ruyamda kucagmda bebek vardı okadar gzeldıkı agladgnda kucagmda sallayıp uyutmaya calşyodum ustune ttrıyodum bsey olmasın dye cok gzel bı ruyaydı
Ne güzel rüyalar görüyorsunuz bende adet olduğumu gördüm gece uyandim tuvalete gittim cok etkilenmisim :))
gamze kız bende de var bir sorun bende rüya göremedim bu ara hiç camış gibi uyuyorum adeta
gamze kız bende de var bir sorun bende rüya göremedim bu ara hiç camış gibi uyuyorum adeta
Belkide gerçek olacak seni böyle görmeye alışık değiliz hic şimdi bende aglicam ins elamm jns elin dolar gerçekten yürekten diliyorum
Hep pozitif hep pozitif ..umudunu kaybetme canımmm.... son gun ne olcagı hıc bellı olmazzz..... hayırlısı ferah tut içiniii....
Demi kiz cok guzel ruya gordum seninde belki tersi olur..Ne güzel rüyalar görüyorsunuz bende adet olduğumu gördüm gece uyandim tuvalete gittim cok etkilenmisim :))
Canim insallah ruyanda gordugun bebegi kucagina alirsin..kızlar hepnzden allh razı olsunuz iykı szın dbı dostlarım oldu sukredyorum bn kndme getrdnz bgun ruyamda kucagmda bebek vardı okadar gzeldıkı agladgnda kucagmda sallayıp uyutmaya calşyodum ustune ttrıyodum bsey olmasın dye cok gzel bı ruyaydı
deli Allah korusuncanım günler yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz normal. çoğu psikolojik bunların ben burdaki yazışmalarımızı görüyorum genelde. aklım hep burda galiba
kızlar hepnzden allh razı olsunuz iykı szın dbı dostlarım oldu sukredyorum bn kndme getrdnz bgun ruyamda kucagmda bebek vardı okadar gzeldıkı agladgnda kucagmda sallayıp uyutmaya calşyodum ustune ttrıyodum bsey olmasın dye cok gzel bı ruyaydı
deli Allah korusuncanım günler yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz normal. çoğu psikolojik bunların ben burdaki yazışmalarımızı görüyorum genelde. aklım hep burda galiba
kız batımı unuttumdeliiiiiiiiiiii..... senin batın ne zamandı? daha varsa ondandır. günün yaklaştıkça rüyalar artıyor da
Hayırlısı olsun elammm.. inşallah rüyan gerçek olur
Bende ağlarım zaten icim bi tuhafbn aglıyorum bıle
Balikda Iidir nasip ins bebisin gelirHep pozitif hep pozitif ..
Demi kiz cok guzel ruya gordum seninde belki tersi olur..
Canim insallah ruyanda gordugun bebegi kucagina alirsin..
ruyalarda sasirdi.. ama ben balik gordum..
ben bu aralar çok saçma sapan rüyalar görüyorum ya hadi hayırlısı :26:
Msa84 benjmde batimi 8ekim plarak düzeltebilirimisin bu kızlardan ayrı düşünemiyorum batimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?