Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

elammmm valla ben okurum siz deyin bu bu bu sureler okuncak diye arapçada biliyorum okurum yani... hadi bilen biri bunu organize etsin canlar.... kıyamam nolur üzme kendini...

elaaaammm tatlım üzülme biz yanindayiz arkadasim hep muck:13:

Icim bi kötü oldu ağlama lütfen hersey güzel olacak bizim için inan buna dualrjma gece seni de ekledim ins bu ay son olur hasretin

kızlar hepnzden allh razı olsunuz iykı szın dbı dostlarım oldu sukredyorum bn kndme getrdnz bgun ruyamda kucagmda bebek vardı okadar gzeldıkı agladgnda kucagmda sallayıp uyutmaya calşyodum ustune ttrıyodum bsey olmasın dye cok gzel bı ruyaydı

Belkide gerçek olacak seni böyle görmeye alışık değiliz hic şimdi bende aglicam ins elamm jns elin dolar gerçekten yürekten diliyorum

Ne güzel rüyalar görüyorsunuz bende adet olduğumu gördüm gece uyandim tuvalete gittim cok etkilenmisim :))

deli Allah korusun canım günler yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz normal. çoğu psikolojik bunların ben burdaki yazışmalarımızı görüyorum genelde. aklım hep burda galiba

Ne güzel rüyalar görüyorsunuz bende adet olduğumu gördüm gece uyandim tuvalete gittim cok etkilenmisim :))

bende geçtigimiz haftaa 2 kere ruyamda yerlesme kanaması yasadıgmı gormustummm.... ruyamda okadar sevınıyorumkı sormayıınnn.... yarın ruyam gercek olacak mı acabaaaa......:44::44::44::44:

Son düzenleme:
umudunu kaybetme canımmm.... son gun ne olcagı hıc bellı olmazzz..... hayırlısı ferah tut içiniii....
Hep pozitif hep pozitif ..
Demi kiz cok guzel ruya gordum seninde belki tersi olur..
Canim insallah ruyanda gordugun bebegi kucagina alirsin..
deli Allah korusun canım günler yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz normal. çoğu psikolojik bunların ben burdaki yazışmalarımızı görüyorum genelde. aklım hep burda galiba
ruyalarda sasirdi.. ama ben balik gordum..

Hayırlısı olsun elammm.. inşallah rüyan gerçek olur

Ahahah ben varya su icmeye bile kalkmam gece birak cisi filan dun bi kalkisim var yatakdan görmelisin cok komikti

bn aglıyorum bıle
Bende ağlarım zaten icim bi tuhaf
Hep pozitif hep pozitif ..

Demi kiz cok guzel ruya gordum seninde belki tersi olur..

Canim insallah ruyanda gordugun bebegi kucagina alirsin..

ruyalarda sasirdi.. ama ben balik gordum..
Balikda Iidir nasip ins bebisin gelir
ben bu aralar çok saçma sapan rüyalar görüyorum ya hadi hayırlısı :26:

Kiz bizim ruyalar tersine ciksin güzel rüyalar çıkmasın ins

Kizlar ben 9 aydir her ay bebegim oldugunu goruyorum ruyamda, testler goruyorum pozitif,, adet kanamasi goruyorum yani anlicaniz tam anlamiyla bir karmaşa goruyorum.ama adet olduğum gercek oluyo her ay diğerleri fooossss )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…