Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım benımmm 1-2 gundur yoktum bende eskı sayfalara bakıyorum... haberler varmı die anlaşılan yookkk... herkes ekime saklıyor bebiş haberlerinii.... sizin yazdıklarınızı okuyarak bilgi ediniyorum... cook saolun ıyıkı sizlerde varsınız.... inşallahh hayırlı guzell haberler veririz bu topige ve bu geldigim son topik olurrr.... diorumm..... sizleriii sviyooruuumm arkadaşlaarrrrr.... meleklerimizzz bizimle olsunnn ekim ayıındaaaaa.......inşallah....

Geçmiş olsun canım. Benım de 1düşüğüm var malesef :[

Yeni aklima geldi..

kizlar ruyamda yunus baligi gordum..cok guzel bir suda turkuaz bir su... sonra yanima geliyo bende duruyorum resim cektiriyorum..
hayirdir insallah.. .

canım balık cok güzeldir kısmettir inş bebişin geliyordur :))) bende rüyamda oğlum olduğunu gördümm hayırlısı :)))

evet canım haberler yarın başlayacak inşallah. hatta yarından sonra burdaki çoğu kişi adet tarihinin üzerinden birkaç gün geçmeden önce test yapmaz gibi geliyor bana biz de seni çok seviyoruz canım. inşallah bu hepimizin son topiği olur. senin de haberlerini bekliyoruz unurma

eveeettt bencedeee... çookkk saolunn canımmm.. bende burdakı herkesin bebek seviçlerini gormek isterimmmm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…