isim.isimde olabilir canim ama liste uzun bence 1ekim olarak başlayalım o gun kimin batiysa ona okuyalim
Yeni aklima geldi..
kizlar ruyamda yunus baligi gordum..cok guzel bir suda turkuaz bir su... sonra yanima geliyo bende duruyorum resim cektiriyorum..
hayirdir insallah.. .
hayirlara gelsin canımmmmmmmmmmYeni aklima geldi..
kizlar ruyamda yunus baligi gordum..cok guzel bir suda turkuaz bir su... sonra yanima geliyo bende duruyorum resim cektiriyorum..
hayirdir insallah.. .
selam kızlar, nasılsınız?
herkese iyi haftalar
canım yorumun belli zaten. KısmetHadi bakalım hayırlısı
hayirlara gelsin canımmmmmmmmmm
hadi bakalım. rabbim hayırlısıyla nasip eder sana. aminnnnnnn... bak sen hep okuyorsun ama yazmıyorsun galiba. biraz konuş da rahatla istersen
sen de iyiki varsın canım benim. heyecanın çok normal. ben kendimi 1 gün kalmışken düşünemiyorumRabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
ayy bendede migren var.. Allah kimseye vermesin. olanlarada yardım etsin.. işte ilk hamile olduğumu bilmeden migrenim tutmuştu ilaç almadan ya bebiş varsa die idrar testi yaptım adete 5 gün kala .. negatif :26: bende yok die içtim hapımı.. meğer 2 haftalık hamilemişim.. ve olmadı tabi tutunamadan gittio yüzden migren beni delirtsede içmeyi düşünmüorum. şuan bile gripten olsa gerek çok baş ağrım var ve işteyim.. belki öğlen izin alır giderim ama asla hap içmem
Yeni aklima geldi..
hayirdir insallah.. .
kızlar nlur dua etmeyı brakmayın ıcım doldu suan aglıyorum nlur yardm edn
Slm kizlar baya oldu gelemiyordum.varmi 1 ekimcilerden haberler merak ettim.
saol canım benımmm 1-2 gundur yoktum bende eskı sayfalara bakıyorum... haberler varmı die anlaşılan yookkk... herkes ekime saklıyor bebiş haberlerinii....sizin yazdıklarınızı okuyarak bilgi ediniyorum... cook saolun ıyıkı sizlerde varsınız.... inşallahh hayırlı guzell haberler veririz bu topige ve bu geldigim son topik olurrr.... diorumm..... sizleriii sviyooruuumm arkadaşlaarrrrr.... meleklerimizzz bizimle olsunnn ekim ayıındaaaaa.......inşallah....
isim.isimde olabilir canim ama liste uzun bence 1ekim olarak başlayalım o gun kimin batiysa ona okuyalim
şu an haber yookk canımm yaaaaa.....:18:
canım balık cok güzeldir kısmettir inş bebişin geliyordur :))) bende rüyamda oğlum olduğunu gördümm hayırlısı :)))
Geçmiş olsun canım. Benım de 1düşüğüm var malesef :[
evet canım haberler yarın başlayacak inşallah. hatta yarından sonra burdaki çoğu kişi adet tarihinin üzerinden birkaç gün geçmeden önce test yapmaz gibi geliyor banabiz de seni çok seviyoruz canım. inşallah bu hepimizin son topiği olur. senin de haberlerini bekliyoruz unurma
Allah kimsenin başına vermesin canım.. Bizlerede bidaha yaşatmasın o acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?