bir de kartalın vardı ama onun yazısını alıntılayamadım
kızlaaarrr. yarın sizin de batınızmış. nasılsınız bakalım. heyecan var mı heyecan
canıımm nden böyle yapıyosun yaa( kendini yıpratma, olması gereken zamanda olacak hepimizin inşallahh
kıyamam sana balımmmmmmmm... dualarımız seninle
Oyy canim benim... aglama hemsom.. herseyin hayirlisi kalbimizde dualarimiz da seninle.. insallah yuzun guler bacim..kızlar nlur dua etmeyı brakmayın ıcım doldu suan aglıyorum nlur yardm edn
yapalim yaa.. bende yaparim aksam evde yatmadan once okuyalim..valla kızlar ayıralım biraz vaktimizi... yapalım bunu... Allahım okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzümüzüüüüü... bana uyar...
alah razi olsun canim..ben her akşam Meryem Suresinden sonra hepimiz için dua ediyorum canım
Benim migrenim war gecen hafta catlicakdi basim hemen hapimi içtim :)) bebek yoktur belkk varsada ilk 1ay bebege gecmiyo mus diye biliyorum ama sen yinede içme riske atma
valla kızlar ayıralım biraz vaktimizi... yapalım bunu... Allahım okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzümüzüüüüü... bana uyar...
canıımm nden böyle yapıyosun yaa( kendini yıpratma, olması gereken zamanda olacak hepimizin inşallahh
Oyy canim benim... aglama hemsom.. herseyin hayirlisi kalbimizde dualarimiz da seninle.. insallah yuzun guler bacim..
yapalim yaa.. bende yaparim aksam evde yatmadan once okuyalim..
alah razi olsun canim..
kuzum sen balli limonlu sicak su yap ic ilaydaya onermistim ona iyi geldi sende dene bogazini yumusatir...
Canim benim o akinti siradan bi akinti olmuyo eskiden bende hiç fark etmezdim ama artık anliyorummm.....10.gunden itibaren takip et islakligini.... Akinti 20cm kadar uzayan yapiskan seffaf ayni yumurta aki gibi akinti olmasi gerekiyo canim böyle uzadikca uzuyo
kızlar nlur dua etmeyı brakmayın ıcım doldu suan aglıyorum nlur yardm edn
Oyy canim benim... aglama hemsom.. herseyin hayirlisi kalbimizde dualarimiz da seninle.. insallah yuzun guler bacim..
yapalim yaa.. bende yaparim aksam evde yatmadan once okuyalim..
alah razi olsun canim..
elammmm valla ben okurum siz deyin bu bu bu sureler okuncak diye arapçada biliyorum okurum yani... hadi bilen biri bunu organize etsin canlar.... kıyamam nolur üzme kendini...
eveett canımm yaaa.... ıyıyım heyecanmı varrrr.... tabiiii:18::18: adet belitim yookkk amanda olmasssıınnnnbeklemedeyiiizzz.....
iykı varsınız kızlar
iykı varsınız kızlar
alah razi olsun canim..
Mıgren çok zor bişey Allah kimseye vermesin. İçmemeye calışcsm ama migren ağrı m gelirse eczacı ya sorup alırım uygun bişey heralde dayamamam
elaaaammm tatlım üzülme biz yanindayiz arkadasim hep muck
Bence yasin okuyalim salavat çekelim yuz tane ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?