Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bir de kartalın vardı ama onun yazısını alıntılayamadım

kızlaaarrr. yarın sizin de batınızmış. nasılsınız bakalım. heyecan var mı heyecan

eveett canımm yaaa.... ıyıyım heyecanmı varrrr.... tabiiii:18::18: adet belitim yookkk amanda olmasssıınnnn beklemedeyiiizzz.....

kızlar nlur dua etmeyı brakmayın ıcım doldu suan aglıyorum nlur yardm edn
Oyy canim benim... aglama hemsom.. herseyin hayirlisi kalbimizde dualarimiz da seninle.. insallah yuzun guler bacim..
valla kızlar ayıralım biraz vaktimizi... yapalım bunu... Allahım okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzümüzüüüüü... bana uyar...
yapalim yaa.. bende yaparim aksam evde yatmadan once okuyalim..
ben her akşam Meryem Suresinden sonra hepimiz için dua ediyorum canım
alah razi olsun canim..

Benim migrenim war gecen hafta catlicakdi basim hemen hapimi içtim :)) bebek yoktur belkk varsada ilk 1ay bebege gecmiyo mus diye biliyorum ama sen yinede içme riske atma

Mıgren çok zor bişey Allah kimseye vermesin. İçmemeye calışcsm ama migren ağrı m gelirse eczacı ya sorup alırım uygun bişey heralde dayamamam

valla kızlar ayıralım biraz vaktimizi... yapalım bunu... Allahım okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzümüzüüüüü... bana uyar...

banada uyarrrr :) hadi o zaman bir dua listesi yapalım cünklü Allah c.c diyor ki ''Bana dua edin, duanıza cevap vereyim” (Mümin, 60)inş dualarımızı en kısa zamanda karşılığını görürüz :))

canıımm nden böyle yapıyosun yaa ( kendini yıpratma, olması gereken zamanda olacak hepimizin inşallahh

Oyy canim benim... aglama hemsom.. herseyin hayirlisi kalbimizde dualarimiz da seninle.. insallah yuzun guler bacim..

alah razi olsun canim..

inş cnm ya saol

Hımmm yok icranım ozaman yumurtlama akıntısı değildi o.. çünküm şeffaf ıslaklıktı sadece öle uzamıyodu. zaten bel ağrılarım adet belirtilerim başladı. hala acaba desemde ben geliorum dio kırmızılarr

alah razi olsun canim..

elammmm valla ben okurum siz deyin bu bu bu sureler okuncak diye arapçada biliyorum okurum yani... hadi bilen biri bunu organize etsin canlar.... kıyamam nolur üzme kendini...

eveett canımm yaaa.... ıyıyım heyecanmı varrrr.... tabiiii:18::18: adet belitim yookkk amanda olmasssıınnnn beklemedeyiiizzz.....

hadi bakalım. rabbim hayırlısıyla nasip eder sana. aminnnnnnn... bak sen hep okuyorsun ama yazmıyorsun galiba. biraz konuş da rahatla istersen

iykı varsınız kızlar

sen de iyiki varsın canım benim. heyecanın çok normal. ben kendimi 1 gün kalmışken düşünemiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah

canım babammmm ben ağlarken görse hemen başlar kıyaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaammm diye ağıt yakmaya ister istemez gülmeye başlarım ben hemen ... elaaaaaaaaaaaam şimdi bende sana yapayım seda sayan misali hadi gül

kıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamammmmmmmmm
kıyaaaaaaaaaaaaaaaaammmaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

Mıgren çok zor bişey Allah kimseye vermesin. İçmemeye calışcsm ama migren ağrı m gelirse eczacı ya sorup alırım uygun bişey heralde dayamamam

ayy bendede migren var.. Allah kimseye vermesin. olanlarada yardım etsin.. işte ilk hamile olduğumu bilmeden migrenim tutmuştu ilaç almadan ya bebiş varsa die idrar testi yaptım adete 5 gün kala .. negatif :26: bende yok die içtim hapımı.. meğer 2 haftalık hamilemişim.. ve olmadı tabi tutunamadan gitti o yüzden migren beni delirtsede içmeyi düşünmüorum. şuan bile gripten olsa gerek çok baş ağrım var ve işteyim.. belki öğlen izin alır giderim ama asla hap içmem

duamıza katılmak isteyen başka yok mu yavvvvvv :))))))))) duayla gelir beklenen ben buna cok inanıyorum...

Yeni aklima geldi..

kizlar ruyamda yunus baligi gordum..cok guzel bir suda turkuaz bir su... sonra yanima geliyo bende duruyorum resim cektiriyorum..
hayirdir insallah.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…