Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar gene aksam oluyo gene yemek telasi ...
aksama ne pisiriyosunuz ?? biraz fikir verin yaahuuuu....:44::44::44:
kolay , pratik yemekler tercihimdir (kirmizi et var, yogurt var)

merhabalar ben çok stresliyim eşimle hiç gecinemiyoruz artık sürekli bebek mevzusu açılıyor çok üzülüyorum önceden böyle değildi anlayışlıydı

resim yüklemeyi bilseydimtest sonucu yükliycektim bişey çıkmadı diye ama bilmiyorum gülen yüzde yapamıyorum...

Canım bu mesaj yazdığın yerin altında eklenti ekle diye bir yer var ona tıklayıp dosyanı seçeceksin. gülen suratlar için de kullanıcı kontrol panelinden. soldaki seçenekleri düzenleyi tıklayacaksın. sonra sağ tarafta mesaj editörünü gelişmiş düzenleyici olarak seçeceksin

mrblar bayanlar ben geldim nasılsınız herkese hayırlı güler olsun . .. msa84 çok teşekkür ederim canım benide eklemişsin çok saol

Kizlar gene aksam oluyo gene yemek telasi ...
aksama ne pisiriyosunuz ?? biraz fikir verin yaahuuuu....:44::44::44:
kolay , pratik yemekler tercihimdir (kirmizi et var, yogurt var)

Kavurma ve pilavv:)) cok severim
Ya da etli turlu:))
Cok acim suan hepsini canim cektii
Bende dun karniyarik yaptim:)) sanirim bu ikinci yapisim uc senede
Aksam onu yicez yanina pilav ve cacik yaparim yeter

Uzulme canım.. ne kadardır deniyorsunuz ve tek sorununuz bu mu?

24 ay ekimde de olmazsa 25 ay olcak evet tek sorun çocuk olmaması ıkımızde gayet sağlıklıyız kendısıde bılıncınde önceden ben duygusal davranır küserdim şimdi aynı şeyleri o yapıyor

neris sende mi 5 ekimsin bende 5 ekimim hadi hayırlı olsun canım dilerim Allah'tan herkes beklediği muradı alır

Kavurma ve pilavv:)) cok severim
Ya da etli turlu:))
Cok acim suan hepsini canim cektii
Bende dun karniyarik yaptim:)) sanirim bu ikinci yapisim uc senede
Aksam onu yicez yanina pilav ve cacik yaparim yeter

kavurma guzel fikir..
canim aslinda iskender cekiyo ama nasil yapilir et ayni olmuyor ki..
sizede simdiden afiyet olsun.. karniyarii cok severim de kocis yemez ki patlican..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…