- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Manini sevsinler süper olmus
Hg canım bn iyiyimsen nasılsın
Hh canim beste yapiyoruz sira sizde en son geldiniz
kızlar size bişey diycem ama kızmayınben size bekliycem dedim ama test yaptım dün çıkmadı bişey silik bile çıkmadı ben hamile değilim herhal ama moral yüksek :)))
oh oh yaşasın çok sevindim canım :)
artık nasıl korkuttuysakhayırlısı ne ise olsun canım ama moralinin yüksek olmasına çooook sevindim
kızlar size bişey diycem ama kızmayınben size bekliycem dedim ama test yaptım dün çıkmadı bişey silik bile çıkmadı ben hamile değilim herhal ama moral yüksek :)))
ALLAH razı olsun bacımm inş bebişlerimiz olur hepimizin
Yuksek olsun hep tatlimm
Olacak insallahhh
Bizde bu resmi koycazz
Be hamiiileyimmmmmmmmm diye uzatarak yzcazzz
inş. canım :)))))
hahaha korktum sizden napıyım canım ağlayıp sızlamanın faydası yok bidahaki aya inş. kısmet değilmiş :))))
Niye kız olmus iste yaaCok yeteneksizim canim..
Ara ara belirti bulursun
Gündüz gece mikmik olursun
Bizde sira ne denir ki bize
Bebisler olsun... bebisler olsun...
Niye kız olmus iste yaa
Bat nezamandi hayırlısı canım
Allah daim etsin mutluluğunusüperim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim bnm ise yaramis ama baksana jic ümitsizliğe kapilmamisin bide hamilelige kaptirmamissin kendini hala pozitif olduguna göre ins önümüzde aya elin bos kalmazhahaha korktum sizden napıyım canım ağlayıp sızlamanın faydası yok bidahaki aya inş. kısmet değilmiş :))))
Ayyy Allahim soyletiyo heralde ben hepinizin hamileligini cok merak ediyorum hepsini birlikte yasicaz insYuksek olsun hep tatlimm
Olacak insallahhh
Bizde bu resmi koycazz
Be hamiiileyimmmmmmmmm diye uzatarak yzcazzz
ay maşallah bu ay herkes ne kadar pozitif. helal olsun bayanlar
şu an iyiyim walla inş. diğer bekleyenlerin bebeği olur bol bol dua edicem hepinize. ben daha hastalanmadım yarın bekliyorum ama dünkü tetsten sonra hamile değilim diye düşünüyorum ama dediğim gibi moral yüksek :)
ay maşallah bu ay herkes ne kadar pozitif. helal olsun bayanlar
sizin sayenizde hamilemiyim psikolojisini yaşamadım bunun faydası oldu bence o yüzden rahatım :) teşekkürler hepinize
Allah daim etsin mutluluğunu
Canim bnm ise yaramis ama baksana jic ümitsizliğe kapilmamisin bide hamilelige kaptirmamissin kendini hala pozitif olduguna göre ins önümüzde aya elin bos kalmaz
Ayyy Allahim soyletiyo heralde ben hepinizin hamileligini cok merak ediyorum hepsini birlikte yasicaz ins
Walla inanılmaz pozitifler hepside bende rahatliyorum daha çok:))
ufff kızlar ya eylül topiginde oram agrıyo buram şişiyo midem bulanıyo akıntı vs bi dolu belirtiler tecribeler dönerdi ortada sohbet olurdu kendimizi sınardık.. niye bu ekim topiginin sesi çıkmıyo..hem maviş sewgi ve tüm 1 ekimciler yarın batınız yeter artık yapsanıza testlerinizi.. nasıl bir sabır yüklendiniz anlamadım ki
canım benim ne mutlu bize o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?