hoşgeldin canım. valla biz aynı. seni sormalı
24 ay ekimde de olmazsa 25 ay olcak evet tek sorun çocuk olmaması ıkımızde gayet sağlıklıyız kendısıde bılıncınde önceden ben duygusal davranır küserdim şimdi aynı şeyleri o yapıyor
noluyor canım. konuyu bir tam anlatsana. ne diyorki eşin???[/QU
tv de fln hamilelikle ilgili birşey görsün açıyor konuyu bi bebğimiz olmadı bi beçeremiyoruz fln demeye aslında hep ikimiz gidiyoruz hastaneye sağlıklı olduğumuzu bılıyor sürekli komsulardan örnek veriyor küsüyor arkasını dönüp yatıyor
offf niye boyle yapiyoo amaaa.. uzuldum simdi.. allah yardimciniz olsun..
herseyin hayirlisi..
ben bir kere karnıyarık yaptım sonra tövbe ettim
Doktora gittiniz sorun çıkmadı öyle mi canım? 24 ay uzun bir süre çünkü
offf niye boyle yapiyoo amaaa.. uzuldum simdi.. allah yardimciniz olsun..
herseyin hayirlisi..
amin allah hepimizin yardımcısı olsun benım yapmam gerekn trip kaprisi eşim yapıyor sanırım artık beni sevmiyor
Canim sure uzadikca ikinizde gerilmissiniZBu surecte ciftler birbirine destek olmali biri uzulurken digeri teselli etmeliSonucta veren Allah biz elimizden geleni yapiyoruzO yuzden esinle oturup sakin sakin konusup dertlesmelisinIlk baslarda bizde oyleydik stresimizi birbirimizden cikartiyoduk .BenimdEBenimde bir senedir olmuyor ama artik daha sakinim.esimde oyleBundada vardir bir hayir deyip geciyoruz24 ay ekimde de olmazsa 25 ay olcak evet tek sorun çocuk olmaması ıkımızde gayet sağlıklıyız kendısıde bılıncınde önceden ben duygusal davranır küserdim şimdi aynı şeyleri o yapıyor
tv de fln hamilelikle ilgili birşey görsün açıyor konuyu bi bebğimiz olmadı bi beçeremiyoruz fln demeye aslında hep ikimiz gidiyoruz hastaneye sağlıklı olduğumuzu bılıyor sürekli komsulardan örnek veriyor küsüyor arkasını dönüp yatıyor
Canim sure uzadikca ikinizde gerilmissiniZBu surecte ciftler birbirine destek olmali biri uzulurken digeri teselli etmeliSonucta veren Allah biz elimizden geleni yapiyoruzO yuzden esinle oturup sakin sakin konusup dertlesmelisinIlk baslarda bizde oyleydik stresimizi birbirimizden cikartiyoduk .BenimdEBenimde bir senedir olmuyor ama artik daha sakinim.esimde oyleBundada vardir bir hayir deyip geciyoruz
evet kan testi yaptırmaktan kollarım delindi hiç bir sorun yok allahtan gelirse olur diyor doktorlar acele etmeyın yasınız daha genc olur dıyorlar bende sürekli baskı altındayım hem kendi ailem hem eşimin ailesi hem eşim hem komşularımbenimle bir evlenenler çoçuklarını büyüttüler
evet kan testi yaptırmaktan kollarım delindi hiç bir sorun yok allahtan gelirse olur diyor doktorlar acele etmeyın yasınız daha genc olur dıyorlar bende sürekli baskı altındayım hem kendi ailem hem eşimin ailesi hem eşim hem komşularımbenimle bir evlenenler çoçuklarını büyüttüler
dur canım ağlama ya. eşin çok saçmalamış yani. alıp karşına ciddi ciddi konuştun mu? ne kadar üzüldüğünü biliyor mu? yeni önemli olan sizsiniz. sizin her koşulda birbirinizi sevmeniz. hem bu koşullar altında bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. eğer eşin bunları bile bile yapıyorsa da rest çek. ben vazgeçtim çocuktan de. etekleri tutuşsun biraz.
hımm... biliyorum canım. Allah kavuştursun sizi en yakın zamandahoş buldum canım bende aynı sayılırım müftalası oldum buranıneşim şehir dışında bugün gitti onun burukluğu var sadece1 hafta yok
Niye kiz ??
ilk başlarda teselli ediyorduk oturup konusuyorduk ılk 1 sene geçti bu son yılımzda son 1 yıldır burnumdan getirdi diye bilirim her ay genemi geldi niye geldi bıktım artık gibi kelimeleri çok kullanamya başladı ben zaten kötü durumda oluoyrum iyice boğuluyorum
ben bir kere karnıyarık yaptım sonra tövbe ettim
evet yapmışsın canım. gülücükleri de yap da tam olsuntestin de dediğin gibi silik çizgi bile yok malesef. ama eğer adetin falan gelmezse yine yap canım.
hımm... biliyorum canım. Allah kavuştursun sizi en yakın zamanda
kendimi yaktım ve evi de kendimi de yağ içinde bıraktım. sonuç??? pişmemiş patlıcanlar
canım benim mrb derdini biraz okudum da sorun sıkıntı stres yapmanız bence dotorlar bile diyo çocuk yapmak için en önemli etken stressiz sıkıntısız bir hayat . . . çok üzüldüm durumuna fakat sen böyle baskı altındayken zaten çocuk zor olur bunu anlamıyo mu kimse niye bu kadar üzerine geliyorlar asabım bozuld yaa . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?