elammmm, lorenna yarın batları.. güzek haberler alacaklar inşallahaynen canım bnmde bugün cok yoğundu pazartei günleri böyle malesef( heyecanlaaa güzel haberleri bekliyoruz inş :))))
ins canim ins rabbim kimseyi bekletmesin seytana uydurup isyan ettirmesin....ins bende yawrumu kucagima alirim bir gun
elammmm, lorenna yarın batları.. güzek haberler alacaklar inşallah
çalışmalarımızı yaptık bekliyoruz bakalım ama bu ay hiç içimde bir his yok hemde belirti yemin ederim sıfır sanki yeni adet olmuşum adetim yeni bitmiş gibi rahatım geçen ay göğüslerim acıyordu...bu ay hiç bişey yok....oooo öyle mi sevindiiiimmm
ins canim ins rabbim kimseyi bekletmesin seytana uydurup isyan ettirmesin....ins bende yawrumu kucagima alirim bir gun
çok yipratiyoruz kendimizi canım ya bende bu ay rahatım yumurtlama donemine yeni girdim ama ne bilim ayak bacak dikmiyorum bu ay
bende dikmedim canım inan bu ay çok rahattım bende normalde bu günleri test ile geçirmeliydim ama yok evde test var içimden gelmiyorçok yipratiyoruz kendimizi canım ya bende bu ay rahatım yumurtlama donemine yeni girdim ama ne bilim ayak bacak dikmiyorum bu ay
kk da o kadar sey okudum herkes umudunu yitirdiginde hamis kalmis..
bilmiyorum ki canım ya aslında umutsuzlukta değil sanki daha zamanı var gibi hissediyorum... kısmet ya kendimi üzmüyorum inan ilk 4 ay çok hırpaladım kendimi...kk da o kadar sey okudum herkes umudunu yitirdiginde hamis kalmis..
bende bi ara çok kötüydüm canım evden disari cikmiyordum psikolojim bozulmustu surekli bi ağlama hissi... Ama alistim sanirim
canım en yoğun geçmesi gereken günler çık gez alışveriş yap... arkadaşlarınla takıl... kafanı dağıtbende bi ara çok kötüydüm canım evden disari cikmiyordum psikolojim bozulmustu surekli bi ağlama hissi... Ama alistim sanirim
yok canım takmıyorum artık iki aydır iyiyim...hele bu ayy bi bosvermislik var
ohhhhhhhhhhhhh aynen sefamız olsunnnnnnnnnnnnnyok canım takmıyorum artık iki aydır iyiyim...hele bu ayy bi bosvermislik varooohhh sefam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?