Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bugün domates biber kirmizi biber kurdum canim salatalik da cok kurdum gondereyim sanaa

Lahanayida havalar biraz daha sogusun o zaman kurcam bende bayılırım lahanaya

Gönder valla hayır demem:) en çok da lahana uff canım çekti ağzım sulandı. Hamile olsam sırf buna aşererim heralde:) ellerine sağlık canım

bugün domates biber kirmizi biber kurdum canim salatalik da cok kurdum gondereyim sanaa

Lahanayida havalar biraz daha sogusun o zaman kurcam bende bayılırım lahanaya

ben turşumu kuralı çok oldu kuzum açtık bile. iki gündür canım deli gibi turşu istiyodu. gece uykudan uyandım düşün. mecburen açtım yedim gece gece. hatta şuan da kucağımda bi tabak turşu var. allaaamm yaa noluyooorr bu arada ilk kez turşu yaptım ama çok güzel olmuş aferim bana

benimde domates ve lahana tursum kalmisti canim iki sise kornison salatalık bir sise kirtlak(kavunun ham haline deriz)kurdum cim biberi 6kucuk sise iki kucuk sise kirmizi biber...lahanayida havucla kurcam bende ikinci kez kurdum canım cim biberlerim olmus bir ay falan oldu kuraliiii mikemmmeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…