yahu duymadı gittiiikiss bi yerlerin yirtikcak bagirma ulee
selam canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnSlm kızlar. Burdayım ben de!
iyi be canım gırgır yapıp günlerin geçmesini bekliyoruz işte... senin bat ne zamanHosbuldum valla
Yalnızım dıe uzuluodum az once . Cıktım yukarı odama acıım dedım forumu.ıyıkı açmışım ya
Hosbuldum gerçekten.nasılsınız bakalım
geçmişte mi takiliyo acaba:26:
yok bebeğim görmemiştir görse yazar benim canımgeçmişte mi takiliyo acaba:26:
menimde menimde canim
iyi be canım gırgır yapıp günlerin geçmesini bekliyoruz işte... senin bat ne zaman
as cnm hg:13:
Daha önce seninle tanismis miydik :26:
anladıığım kadarıyla hazır deilsin... bence hazır olduğun zamanı bekle canım...Regl oldum ben bu ay.zaten denememiştik de!
Yeni yeni ısınıorum hamıle kalma fıkrıne.endıselerım var da hala o yüzden takılıom bu forma sankı azar azar eksılıo korkularım gıbı.
Kısmetse bu ay denıcem.adetımın son gunu yarın. Bat ıse 26 ekim.tabi gene korkup ov gününde gerı adım atmazsam
ben seni hatirladim canim sikinti yok
bekle deme canım çünkü yanlış hatirlamiyorsam arkadasin yasi 36ydi:26:
gamzemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yemek yemege geldik kocisle birazdab gelcem bekleyin benigamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzz canın çıkmasın nerdesin gamzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayrıntıları bilemedim ki canımbekle deme canım çünkü yanlış hatirlamiyorsam arkadasin yasi 36ydi:26:
demedim mi canım benim yazar diye afiyet olsun şekerim bekliyoruzzzzzzzzzzYemek yemege geldik kocisle birazdab gelcem bekleyin beni
anladıığım kadarıyla hazır deilsin... bence hazır olduğun zamanı bekle canım...
6yillik evli diye hatirliyorum canım yeni o kadar çok kişi var karistiriyoda olsbilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?