az önce burda gördüm yazdım heralde görmedi geçen hafta bir kanaması olmuştu... ama korkulacak bişey yoktu sonra bir daha yazmadı merak ettimeveeett bende cutemi merak ediyorummm
hg canim aramıza ksc aydır deniyosun :26:
aaa demek ki çok stres yapmissin sen canım yaaa..daha yolun basindasin tatlım relax ol..olur olur daha iki ay olmuş
Kizlar gene aksam oluyo gene yemek telasi ...
aksama ne pisiriyosunuz ?? biraz fikir verin yaahuuuu....:44::44::44:
kolay , pratik yemekler tercihimdir(kirmizi et var, yogurt var)
aaa demek ki çok stres yapmissin sen canım yaaa..daha yolun basindasin tatlım relax ol..olur olur daha iki ay olmuş
ben soylemiyim istersen...sakin stres yapma soyluyorum 16 ay oldu benim canım
bende varım kızlar bat 25ekimm hayırlısıyla görmesek şu kırmızıları
ben soylemiyim istersen...sakin stres yapma soyluyorum 16 ay oldu benim canım
inss cnm ins
aaa o zaman ben gidip 10.kattan atlayayim canim yaas ...umut hep var rabbim zamanını biliyor sabretmek beklemek nedir en iyi bilenlerdenim ben
mrb kuzum...sen bu ay korunuyo musun artik
canlarrrr burdayım bende ne var ne yok neler yaptınız gün içinde çok yoğundu yazamadım
canım hayırlısı ile Allah bebeğini sana bağışlasınnnnnnaaa o zaman ben gidip 10.kattan atlayayim canim yaas ...umut hep var rabbim zamanını biliyor sabretmek beklemek nedir en iyi bilenlerdenim ben
yok kız korunmadık doktor gerek yok operasyona çalışmaya devam dedimrb kuzum...sen bu ay korunuyo musun artik
aaa o zaman ben gidip 10.kattan atlayayim canim yaas ...umut hep var rabbim zamanını biliyor sabretmek beklemek nedir en iyi bilenlerdenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?