Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hg canim aramıza ksc aydır deniyosun :26:

teşekkür ederim. ağustos ayından beri fakat bu ikinci ayım. yani psikolojik olarak sanırım bi önceki adetim 15 gün gecikti. o yüzden 2. adet periyodum bitti yani. bi aksilik olmazsa ayın 15-16 sında adetimi bekliyorum. geçen ay giib olmazsa tabi:S çok kötü oluyor gecikince(

aaa demek ki çok stres yapmissin sen canım yaaa..daha yolun basindasin tatlım relax ol..olur olur daha iki ay olmuş

evet öyle yaptım bende:) ilk ay çok kastım adetim 15 gün gecikti. bu ay gerçekten rahatım. akışına bıraktım. takip etmiyorum yumurtlama günümü. Rabbim verirse verir. olmazsa da bir dahaki aya kalır napalım. zaten ilk 6 ay normalmiş. o yüzden artık stres yapmıyorum. senin ne kadar oldu canım??

aaa o zaman ben gidip 10.kattan atlayayim canim yaas ...umut hep var rabbim zamanını biliyor sabretmek beklemek nedir en iyi bilenlerdenim ben

yok canım atlamaa D daha tatlı bebişinle çok güzel günler göreceksin valla bebek yapmak ne zor işmiş yaaa ben önceden istediğin an hamile kalırsın sanırdım meğer iş öyle değilmiş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…