Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende yeni geldim aranıza 1 yıllık evliyim ve artık bebeğim olsun istiyorum Allah'ın izni ile inşallah herkes bu ay bebeklerine kavuşur.

Disarda yemek yedik geldij yenice evimize kızlar yaa içinizde apandist ameliyatı olan varmı belirtileri ne yazin bana

kuzucum ben varım biliyosun kürtajdan iki gün sonra oldum. sağ kasıkta şiddetli ağrı oluyo bacağına vuran bi ağrı. bide elini sağ kasığına iyice bastır, sonra birden çek. eğer dayanamıycağın kadar çok ağrıyosa apandisittir. yada ayağa kalk parmak ucunda iyice yüksel sonra birden topuklarının üstüne küt diye bırak kendini. yine ağrı çok şiddetliyse apandisit. doktor muayenede bunları yaptırdı bana
benim tek belirtim mide bulantısı ve sağ kasıkta bacağa vuran ağrıydı

Özledim bende seni cok kocisin iyilestimi az kaldi seninde ins bebisin senledir :)) bn Karadayı izliyorum suan sen napion

iyileşti iyileşti. valla eve bi geldim aynı gün ikimizde iyileştik birden :) birbirimize ihtiyacımız varmış bende oturuyorum o ses türkiyeyi izliyorum. kocam hala gelmediii

Dediklerini denedim sanırım apandist değil bu tasmi acaba bikac ay once kum dokuyodum çünkü pehh is cikarmasa bari

Kasigimdan göbek deligine bi gerginlik bar anlam veremedigim internetten bakdimda safra kesesinde tas yada apandist olabilir yaziyodu tirstim

kuzum bence doktora bi git. ben dediğim şikayetlerle gittim, apandisiti göremediler ultrasonda. safra kesesine falan da baktılar. hiçbişey bulamadılar. acaba kürtajdan dolayı mı ağrı var diye düşündü doktor. ama çok şiddetli olunca hemen yatırdılar. iki gün sonra da ameliyata aldılar

Aynı şikayetler sendedemi vardı offf aman tanrim ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…