ordan çok az yukarıda tam ortada ağrı canım yaaalegen kemiklerinin dengindeyse agri bobreklerdir canim ayagini sıcak tut
kızlar ya bende de bir bel ağrısı anlatamammmmmm nasıl acıyorrr... sanki böbrek gibi ama :18::18::18:
Allahım inşallah bütün bu sıkıntılarımızın tek sebebi bebişlerimizdirrrrr
benimde bel kasiklar cok fena bugun sicak su torbasi koydum ayaklarima... Kasiklarim patlayacak gibi...klomenin yaptigi kist agri yapti mi sende
ben hiç umutlu değilim hani diyorlar ya hamileler hissediyor insan diye yok anam içimde hiç bir his yok
canım ben hiç ilaç kullanmadım bilmiyorum ki...benimde bel kasiklar cok fena bugun sicak su torbasi koydum ayaklarima... Kasiklarim patlayacak gibi...klomenin yaptigi kist agri yapti mi sende
böylesi daha iyi no stres yes bebeko takmadığımız için öyle geliyo kuzum. kafaya takmıycaz dedik ya istesek de hissedemeyiz
canımmmm gitme dur. ekimde hamiş olamayanlar toplanır hep birlikte giderizzz. aramızda ol yinee
gecen ay klomen kullanmamis miydin canim ayy karistirdim kusura bakma canim dogru başka bi arkadasti
geliyoruz arkadan arkadaş az kaldı bende hiç hiç hiç bebek varmış gibi bir his yok vallahi... sen kur grubu hattatamam canım öye yapalım,ama mümkün olduğunca az kişi olalım inşallah ki geri kalanı muradına ersin....
aaa nereyee yaa gitme bi yere
tamam canım öye yapalım,ama mümkün olduğunca az kişi olalım inşallah ki geri kalanı muradına ersin....
yok tatlım ben geçen ay hsg oldum polip için çok şükür sorun yok dedi doktor... yumurtlamada sorun yok çok şükürrrrgecen ay klomen kullanmamis miydin canim ayy karistirdim kusura bakma canim dogru başka bi arkadasti
gamzeeeeeeeeeeeeee noluyor kızz dikkat et kendine kuşummmmmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaa....
ilayda geçmiş olsun canım ben amliyat oldğunu bilmiyordummmm...
yok valla içimde annelik kırıntısı kalamadı bu hüsranlardanBilmiyorum kocadim bn iyice :)) walla bn diger aylarki gibi hamileymisim gibi hissediyorum:)) ama paranoyak derecesinde değil belki cok istediğimden tek fark diger Aylardan hiç bi belirti hissetmiyorum:))
kasıma canımcığım,zira bu ay da hüsran olduumut kasıma kaldı...
hem ne kocaması kız aaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun mikmik yaptıkça güzelleşiyoruz anammmmm şarap misaliiiiiiiiiiiiiiBilmiyorum kocadim bn iyice :)) walla bn diger aylarki gibi hamileymisim gibi hissediyorum:)) ama paranoyak derecesinde değil belki cok istediğimden tek fark diger Aylardan hiç bi belirti hissetmiyorum:))
yok valla içimde annelik kırıntısı kalamadı bu hüsranlardan
kız yeminle yok adetim yeni bitmiş gibi... bir rahatlık bir rahatlık töbe estağfurullah yok yani böyle rahatlık:) Ahaha bn adetim gelinceye kadar 9 doguruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?