Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ekim ayina giriyorus yarin gunler yaklaştıkça bizim kizlar mik miklemeye hiz verdiler galiba

ben artık bu topikten çıkayım,kasımda hamile olmak isteyenler için bir topik açılırsa oraya yazarım artık

aayyy tas kum dokmek cook zor okur ins değildir

Kum dökmek zor değil canin ama bolbol su icmen lazim kum doktugumu tesadüfen fark ettim esime gebelik testine gidelim diyemedim dedimki kasiklarim agriyo dayanamicam :)) neyse acile gittik idrar tahlili istedi bendw gebelik varsa cikar sandim bide kan tahlili neyse gebelik cikmadi kum doktugum çıktı piyasa

Aynı şikayetler sendedemi vardı offf aman tanrim ; (

evet canım o sana dediğim şeyleri doktor yaptı bana. kasığıma bastırdı falan. ağrıdı tabi ama doktor dedi ki bu apandisit olsa elimi çeker çekmez zıplaman lazım ağrıdan. başka bişeydir dedi ama hiç bişey bulamadılar.
ama baktılar olacak gibi değil ameliyata aldılar. apandisitim büyümemiş yani patlama noktasında değilmiş o yüzden görememişler. ama aşırı iltihaplanmıştı. aldılar işte. dediğim gibi ağrın çok olursa git kuzum.

apantist ameliyati acik ameliyat mi canim :26:

canım eğer ultrasonda apandisiti görebilirlerse laparoskopiyle yapıyolar tek bi delik açıyolar yani. ama benimkini göremedikleri için afedersin eşşek kadar yarmış göbeğimi 18 cm. sezeryandan büyük yani. zaten o yüzden 6 ay hamile kalma dedi doktor.
6 buçuk ay oldu ameliyat olalı daha yeni yeni iyileşti

aaaaaaayyyy kiyamam yaaaa çok geçmiş olsun canım yaaa...ben hiç bilmiyordum valla

sağol canım benimm. çok korkuyorum hamilelikte problem olucak diye. görümcem şu an 3 aylık hamile. o iki sene önce apandisit ameliyatı olmuş üstelik onun yarası benimkinden küçük. ama geçen diyo ki karnım şiştikçe ameliyat yerim ağrıyo büyük ihtimal benim de ağrıycak

gamzeeeeeeeeeeeeee noluyor kızz dikkat et kendine kuşummmmmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaa....

ilayda geçmiş olsun canım ben amliyat oldğunu bilmiyordummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…