olsun tatlışşşşşşşşşJeffry ile karistirdim canim seni ben:26: perdooonnn
amaaannn boşver anacim yaaa kal burda muhabbetin dibibe vuralim
bence bu ay ilk kez klomen kullandim canim degusik yumurta geliştiricilerde kullandim igne hap vs ama klomen fena yapti yumurtaliklarim patlayacak gibi oluyo igneler batiriyorlar kistten korkuyorum bende
yımırtlamayınca mı veriyor dr bunubence bu ay ilk kez klomen kullandim canim degusik yumurta geliştiricilerde kullandim igne hap vs ama klomen fena yapti yumurtaliklarim patlayacak gibi oluyo igneler batiriyorlar kistten korkuyorum bende
ben pko luyum canim ilaç kullanmazsam yumurtalar tam buyuyemiyo catlayamiyo kiste donusuyo buda regli geciktiriyo... Bu ilaclari yimirtalar tam gelissin diye veriolar
geliyoruz arkadan arkadaş az kaldı bende hiç hiç hiç bebek varmış gibi bir his yok vallahi... sen kur grubu hatta
anladım canım hadi bakalım şu yumoşlar artık bebiş olsunnnnben pko luyum canim ilaç kullanmazsam yumurtalar tam buyuyemiyo catlayamiyo kiste donusuyo buda regli geciktiriyo... Bu ilaclari yimirtalar tam gelissin diye veriolar
eğer iki gün sonra testim pozitif çıkarsa ve bana hamile olduğunu hissettin mi diye sorarlarsa dicem ki, tek belirtim ota boka ağlamaktı.
yaaaaa iki gündür herşeye ağlıyorum utanmasam çizgi filme bile ağlıycam . sulugöz oldum çıktım
ben pko luyum canim ilaç kullanmazsam yumurtalar tam buyuyemiyo catlayamiyo kiste donusuyo buda regli geciktiriyo... Bu ilaclari yimirtalar tam gelissin diye veriolar
7ye varan yumurtam oldu canim gozlerimle gördüm yumoslari
Napcan kasımda yaa iyiyiz böyle Muhabbet muhabbet ohhh yandan yandan:)))
hayırlısı bebeğimmmmmmmmmm7ye varan yumurtam oldu canim gozlerimle gördüm yumoslari
Ama tutmayınca tutmuyor iste
aslında mantıklı çünkü aşırı hızlı değişen hormonlar yapabiliyor bunu.. benim daha hiç haberim yokken dengem bozulmuştu ara ara açılayın yaptığı gibi ben bi 5 dk uyuyom deyip 3-4 saat uyumalar,hayatta ilk defa yemek görmüş gibi yemeler
amaaannn boşver anacim yaaa kal burda muhabbetin dibibe vuralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?