Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

eğer iki gün sonra testim pozitif çıkarsa ve bana hamile olduğunu hissettin mi diye sorarlarsa dicem ki, tek belirtim ota boka ağlamaktı.
yaaaaa iki gündür herşeye ağlıyorum utanmasam çizgi filme bile ağlıycam . sulugöz oldum çıktım

geliyoruz arkadan arkadaş az kaldı bende hiç hiç hiç bebek varmış gibi bir his yok vallahi... sen kur grubu hatta

ben bi de bat 3 ekim dediydim düşün,bugün tamamen surpriz oldu,hatta eşim bu regl değil de başka bişey olabilir mi diyo,(bi defasında başka bir hastalık için hastaneye gidip tesadüfen hamile olduğumu öğrenmiştik,şaşırmıştık,sonra reglime 2-3 gün kala kanamam başladı ve normal regl oldum ama o regl değildi aslında....) bu sabah test bile almış (istemiştim yapalım artık diye),artık kasımda kullanırız dedim...

aslında mantıklı çünkü aşırı hızlı değişen hormonlar yapabiliyor bunu.. benim daha hiç haberim yokken dengem bozulmuştu ara ara açılayın yaptığı gibi ben bi 5 dk uyuyom deyip 3-4 saat uyumalar,hayatta ilk defa yemek görmüş gibi yemeler

aynen öyleyim yaaa. televizyon izliyorum her duygusal sahnede hüngür hüngür ağlıyorum offf şiştim ha. zaten kocam da daha gelmedi işten

ya bizim burada aerobik kursu varda nasıl bişe giden bilen varmı aslında fazla kilom yok sadece basenlerimi biraz eritmek istiyorum ne dersiniz? hamilelik öncesi işe yarar dimi biraz egzersiz ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…