Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaaaaaaaaaa bnde cuma gunu ordaydm 29 nolu oda infertlte blumu belkı gormusumdr seni belkde yan yana otryoduk

cnm cuma gunu kaca randevu aldn bn presembe 10.30da gircem ve inanrmsn okadr ktyum ki yemek falan yemyorum mdem bi acayp oluyo dsndkce

canım korkma rahat ol bak herşey çok kolay olup biter rahat olursan. yapma böyle

gercekten bk su topiklerdeki kızlar okdar cok korkuttuki bni keske okumaz olaydım basm agryo mdem bulanyo ymek cnm istemyo srekli kafam orda ellerm yzum sap sarı oldu buz tttu

KIZLAR TEKNİK BİR SORUNU ÇÖZDÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM LİSTE ARTIK İLK SAYFADA ARTIK ÖĞRENDİM ORADAN TAKİP EDERİZ İNŞALLAH

ilayda 91 canım tarihin net ise msj gönder olur mu?

aaaaaaaaaaa bnde cuma gunu ordaydm 29 nolu oda infertlte blumu belkı gormusumdr seni belkde yan yana otryoduk

ben 27 nolu oda önündeydim hatta yeşil pardesüm vardı,kapının önünde oturuyordum. sabah 09:15 -14:00 arası oradaydım
ama benim adetim bitiyo gibi cumaya kalmayacağım galiba tel edip randevüyü 1-2 gün öne alabirim tanışırız inş.

27 ınfertlte mi oluyo cnm sanki yeslli brni gordm gbi ya benm ustmde mercan rengı kısa mont gbı sey vardı sacm acıktı sende randevyu persembeye aldrsana

Eylülden buraya geldim inşallah burası son olur hepimiz için..Bat 2 ekim inşallah bu sefer olur (

liste için teşekkürlerrrr.....

lorena bu acemi işi ama öğrendim çok şükür ilk sayfa ilk mesajımı güncelledim orda daha net

nhrkbl senide ekledim hepimize hayırlı olsun inşallah canım arkadaşlarım sizleri çoooook seviyorum,bakalım ilk kimi hamile olarak ekleyeceğim merak ediyorum tüm ismi geçenleri sırayla yazarız inşaallah hoşçakalıııın

kızlar bugün adet oldum ve bugün incir kürüne başladım her gün sabah akşam aç karınla içeceğim.Birde sigarayı bugünden itibaren hayatımdan çıkarıyorum çok kararlıyım!!Ovulasyon testi de yapıcam geçen ay da yaptım pik yaptığı günleri değerlendirdik ama olmadı.Hem işte hemde bu bebek olayı yüzünden çok stres oldum belkide o yüzdendir.Bu ay stres yok!! Hadi hepimiz kafamızı rahat tutalım elimizden geleni yapalım kocalarımızı bebk yapmak için araç olarak görmeyelim..Hepimiz bebeklerimize kavuşalım bu ay..Birbirimize destekle stressiz ve güzel bir ay geçirelim :)))

msa 84 benide ekle cuma günü kırmızı kartı yedi eylülden... Bat 07-10
hadi bakalımmm inşallah bu ayyy hepimiz kavuşuruz bebeklerimize :)

Kızlar gunaydin bu aydan itibaren bebek konusunda strese sokmayacagim kendimi öyle karar aldik kocisle yarin doktora gitcem adetin 3.gunu gel demişti onun icin yarin doktordayim ins bu ay hepimizin bu konuda yüzü güler biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan artik hepimize bol sans

evet canım hastalandım lütfen hemen test yapppp meraksız yahu hadi yap :)

ya geçen ayda geç oldum ya canım hüsran olmasın diye acele etmiyorum gerçi okadr çok oynadım zıpladım olsam olurdum diyorum ama :) akşam eve giderken alıcam olmazsam gun içinde inşallah olmam

kızlar ya benim bu ay hamiş olmak için içmediğim şey kalmamaya başladı soğan suyu incir suyu kayısı ceviz çubuk tarçını 1 bardak suda akşamdan bekletip sabah içiyorum hadi hayırlısı bakalım inş hamiş kalıcam derken zehirlenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…