valla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttumo yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.
umudunu yitirme canım bende istemeye istemeye aşılama olmustum
canıım benim çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin
canım çok teşekkür ederim tabiki hepinize dua ediyorum Allahım eli ayağı düzgün, sağlıklı evlatlar nasip etsin. daha gitmedi canım bugün evde test yaptım
inşallah bu ay dr sende bi problem yok dedi olmassa eşimde vardır bişey de bizimkine söyledim bu ay olmassa bebiş sende gitceksin dr dedim yok diyo beyfendi ben gitmem diyo dedim ben çok bu meraklıım çatala çıkıpta muayne olmaya dedim ne zor sen biliyomusun dedim öyle diyince sustu bu ay olmassa bal gibi gitcek dra
canim keşke hiç başlamadan esin bi gitseydi biz ilk gittik dr benden testler istedi esimden sperm testi istedi falan sonra başladık tedaviye....canim benim yumurtalar olusuyo 3,4,5,6,7 tane yumurta dr herşey çok güzel diyo umutlandiriyo ama olmuyo iste
İlayda benim mesajlarımı gormemişsinn
umudunu yitirme canım bende istemeye istemeye aşılama olmustum
Ben pko luyum canim esimde sıkıntı yok...4ay hap 3ay iğne tedavi gördüm bir ay ara verdim asilama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim bu ayda klomen kullandım bekliyorum
ayy canım senın eşindemi sorun yapıyo dr gitmeyi benmkide vlaa neymış utanıyomuş dedim sende gidecen diye bagırdım tmm dedi byramdan sonra söz gidecem dedi
amin canım rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
bu da güzel bende bir hamilelik yaşadım daha üç aylık evliydim bebeğim 10. haftada beni bıraktı kürtaj oldum o gün bu gündür bir problem olmadığı halde çocuk sahibi olamıyorum malesef
canim yum yum donemindeysen yumurtlamadan dolayi olmuş olabilir bu kanama yada erken yimirtladin yerlesme kanamasi olmustur ins böyle olmuştur:26:Kizlar guzel haberlerden sonra sorsam mi sormasim kaldim boyle..
ama sizden baska kimse yok..
Bugun ben wc'deykenpeceteme kan geldi yani pembe kan ic camasirimdada bir iki damla olmus.. bide acik renk giydim bu gun ..
Ben anlamadim nedendir .. ben suan yumurtlama donemindeyim...
Kizlar yardimci olun.. burda doktorlar kolay kolay rdvu da vermiyorlarr...
bende kızdım cnm gitmem diyo dedim ben çatala çıkarken bacaklarım ditriyo cnm acıyo senn için bebiş için dedim gitmem diyo o zmn oturursun çocuksuz dedim bende gitmem dedim bakalım bu ay olmassa öyle gitcekki
canim keşke hiç başlamadan esin bi gitseydi biz ilk gittik dr benden testler istedi esimden sperm testi istedi falan sonra başladık tedaviye....canim benim yumurtalar olusuyo 3,4,5,6,7 tane yumurta dr herşey çok güzel diyo umutlandiriyo ama olmuyo iste
mrb canim hg nasilsin
Kizlar guzel haberlerden sonra sorsam mi sormasim kaldim boyle..
ama sizden baska kimse yok..
Bugun ben wc'deykenpeceteme kan geldi yani pembe kan ic camasirimdada bir iki damla olmus.. bide acik renk giydim bu gun ..
Ben anlamadim nedendir .. ben suan yumurtlama donemindeyim...
Kizlar yardimci olun.. burda doktorlar kolay kolay rdvu da vermiyorlarr...
bu da güzel bende bir hamilelik yaşadım daha üç aylık evliydim bebeğim 10. haftada beni bıraktı kürtaj oldum o gün bu gündür bir problem olmadığı halde çocuk sahibi olamıyorum malesef
canim yum yum donemindeysen yumurtlamadan dolayi olmuş olabilir bu kanama yada erken yimirtladin yerlesme kanamasi olmustur ins böyle olmuştur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?