ins vardir canım ne güzel olur.....rabbim güldürsün yüzünü canım evet bende bayram gelsin istemiyorum sirf soracaklar diye moralim bozuluyor...
ins vardir canım ne güzel olur.....rabbim güldürsün yüzünü canım evet bende bayram gelsin istemiyorum sirf soracaklar diye moralim bozuluyor...
Ben klomenu ilk kez kullandım canım daha önce farklı ilaçlar kullanmıştım iki uc gündür kasiklarda bi agri bi agri patlayacak sanki igne batar gibi batmalar 4gundur seffaf akinti demekki klomen çok etkili
Oyyt Kıyamam sana Allahim hepimizin duasini kabul etsin ins Allahim seninde dileğin i gobusunu versin insvalla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttumo yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.
Ohhh pazar isini ardan çıkarttın yani neler aldin bakalim bende aksama ugrayayim diyorum is çıkışıiyiyim kelebegiiimmm bende bi pazara ciktim bugün geç geldim aklim kislardaydi cok mutlu oldum valla yaaa
Dondurduma işlemi mi uygulattın ? Bakalım kontrolden sonra eğer geçmediyse artık bende yaptırmayı düşünüyorum. Aklıma takılmasın en azından :S KAdın olmak çok zor ya evlendikten sonra daha ii anladım herşey problem, her şey sorun
İlayda benim mesajlarımı gormemişsinn
canıımm tebrik ediyorum ,çok güzel bir haber buçookk sevindimmm :))) Allah nazarlardan saklasın seni , miniğini :)))))
Bize de toplu etmişsindir dimi canım?
Allah kabul etsin.
AYYY İNŞALLAHHH DUAN KABULL OLUR CANIMMMvalla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttumo yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.
SAĞOL BEBEMMMMeneeeeeeee ne güselmiş kıs bu. aferin sana
inşallah cnm ya bu aydan ümitliyim hani kızçeler yazıyo belirtilerini ben hiç belirtiyaşamıyodum her ay gene kendimi dinliyodum yani ama bu ay göğüs ucalrım acıyo sertleştiler damarlatım çıktı bnm adet dönemmde bile göğüslerim acımazdı dün akşam sağ kasıma sanki bişey batırıyolar o kadar hissettim bilmiyorum keşke bu ay olsada ben şöyle üçlü bayram yapsam hem bebişimin hem evlilik yıldönümm hemde kurban bayramı sevincimi yaşasam şimdi kurban bayramında sorcaklar bebek almıyoz mu daha sinir ouyorum
valla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttumo yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.
aklıma gelen herkesi söyledim Allah tüm isteyenlere de nasip eder inşallah dedim. Allahım dualarımızı kabul etse de hepimizin bebişi gelse...
Canım ben iki senelik evliyim eşimde varikosel vardı amliyat oldu sonuclar pekte iyi değil aşılma denilsin olmasa tüp bebek zaten aşılmadan hiç umudum yok ilk yaptım dun canım sen pekimrb canim ilk asilaman mi kaç aydir deniyosun sorun var miydi ins tutar canim benimmmmmmm....
Bende bi kez asilama yaptirdim
bebişim sana da isimle dua ettim dün ha, bak seni unuttum Gamzeye yazarken...
canıım benim çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin
bir hafta oldu canım biteli çalışma haftasindayim 13.gunum.... Ins senin ki bebistendir
iyiyim cnm sen nasılsın bende sizi özledim arada giriyorum ama bizim topk hep boş bugün burayı keşfettim beğersen burdaymışınız ymydunu yitirme kuşum adet belirtileriiyle aynı sayılır gebeliik belirtileri çok durduk öyle hasta olucam diyipte hamiş kalanları ben tedaviya başladım işte pkoluymuşum 26 günde bir adet olan ben pkolu çıktım tedavi görüyorum işte bu ay ümitliyim
yok kis bisey almadim marketten alicam aksamm sebzem annemlerden geliyo bahceleri varda hersey var ... Annemle dolastik bi yorgan aldi bana
aklıma gelen herkesi söyledim Allah tüm isteyenlere de nasip eder inşallah dedim. Allahım dualarımızı kabul etse de hepimizin bebişi gelse...
hayırlı olsun ilayda allahım bebeğini ve seni korusun dualarında benide unutma olurmu hamile kadının duası kabul olur bebeğin kaç haftalık canım doktora gittin mi?
bir hafta oldu canım biteli çalışma haftasindayim 13.gunum.... Ins senin ki bebistendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?