Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ins vardir canım ne güzel olur.....rabbim güldürsün yüzünü canım evet bende bayram gelsin istemiyorum sirf soracaklar diye moralim bozuluyor...

Ben klomenu ilk kez kullandım canım daha önce farklı ilaçlar kullanmıştım iki uc gündür kasiklarda bi agri bi agri patlayacak sanki igne batar gibi batmalar 4gundur seffaf akinti demekki klomen çok etkili

senn bittimi klomenn yoksa hayla içiyomusun bnm bitteli çok oldu şu iki üç gündür batmalarım oluyo aynı senn ki gibi bnm akıntım var am beyaz kremsi gibi değişik

Oyyt Kıyamam sana Allahim hepimizin duasini kabul etsin ins Allahim seninde dileğin i gobusunu versin ins
iyiyim kelebegiiimmm bende bi pazara ciktim bugün geç geldim aklim kislardaydi cok mutlu oldum valla yaaa
Ohhh pazar isini ardan çıkarttın yani neler aldin bakalim bende aksama ugrayayim diyorum is çıkışı

Hayir yaktirdim canim dondurma isleminde iyileşme biraz uzun sürüyor yakma anında yara yakildigi icin hemen geciyor diye yaktirdim

AYYY İNŞALLAHHH DUAN KABULL OLUR CANIMMM

eneeeeeeee ne güselmiş kıs bu. aferin sana
SAĞOL BEBEMMMM

Şadiyeemmmm nasılsın kuzummm... kıs özledim seni... bizim topik bomboşş... kimsecikler yok bizde icranım ve ismihan ablamla burdayız
inşallah kuzummm olur bu ayy... benim adet sancıları başladı canım. hiiiiiççç umudum kalmadı gr umudum yok canım..

canıım benim çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin

hayırlı olsun ilayda allahım bebeğini ve seni korusun dualarında benide unutma olurmu hamile kadının duası kabul olur bebeğin kaç haftalık canım doktora gittin mi?

Amin kızlar Allah razı olsun. K.v bende yemek yapacaz , bu ay 50 kişi yaptığım duaya amin dedi siz hariç, hadi bakalım bekleyelim şimdi :) görüşürüz kızlar...

hayırlı olsun ilayda allahım bebeğini ve seni korusun dualarında benide unutma olurmu hamile kadının duası kabul olur bebeğin kaç haftalık canım doktora gittin mi?

canım çok teşekkür ederim tabiki hepinize dua ediyorum Allahım eli ayağı düzgün, sağlıklı evlatlar nasip etsin. daha gitmedi canım bugün evde test yaptım

bir hafta oldu canım biteli çalışma haftasindayim 13.gunum.... Ins senin ki bebistendir

inşallah bu ay dr sende bi problem yok dedi olmassa eşimde vardır bişey de bizimkine söyledim bu ay olmassa bebiş sende gitceksin dr dedim yok diyo beyfendi ben gitmem diyo dedim ben çok bu meraklıım çatala çıkıpta muayne olmaya dedim ne zor sen biliyomusun dedim öyle diyince sustu bu ay olmassa bal gibi gitcek dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…