- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
aaa daha yolun basindasin canim olur olur sikma canını sen dr genel muayene oldun mu...beni hiç sorma canım yıllardır deneyen benim16ay oldu canim benim
aaayyyy canım benimmmmmm
:78: tüylerim diken diken oldu yeminle rabbim ne muradin varsa versin sagolasin
gamseeemmm nasıldın kuzum sari ciceemmmm
himm git canım ins seninde hemen gelir yawrunnn...
ayyyy görmedim pardonn. bende size onu anlatıcaktım.
iki gündür hissediyorum dedim ya. dün gece kocişimle yattık. biraz yatakta sohbet ettik sonra o uyudu. ben tuvalete gittim geldim. yattım sonra bi daha tuvalete gittim. yarım saatte üç dört kez idrara çıktım. en son geldim yatağa uzandım, noluyo ya diye düşündüm. elimi karnıma koydum. eşimin arkası dönüktü oda bana döndü (uyuyor ama) oda elini karnıma koydu o şekilde uyumuşuz.sabah bana dedi ki aşkım sen bi güzelleştin, meleğimiz mi geliyor yoksa. dedim ki aslında bende öyle hissediyorum ama söyleyemedim.
sonra o işe gitti, bende testi yaptım. resmini çektim gönderdim. direk aradı. inanmıyorummm diyeşimdi de mesaj attı dünyanın en güzel annesi sana çok aşığımm diye ayyy çok utandımm
benim adımı demedin deilmi
şu dünyada bebiş büyük ihtiyaççç
herkez ikinci çizgiye muhtaççç
başta sen ol ilayda hamiştaş
hepimiz gelecez sırayla bak yavaş yavaşş
onda bunda iloştadır
iloşta bunda ondadır
şuan hamişlik kimdese
bizim halayımız onadırrr
:124::124::124::124:
ayyy sadiyemmm canım hiç bozma moralini 9gunde belli olmaz hele idrar testinde hiç belli olmaz sen biraz daha belke canım dr n aceleci davranmis biraz ins olmuştur
cnm çok sevindim...bu haber çok iyi geldi bana. inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın. dün mevlüt yaptırdım evde hepinize çok çok çok dua ettirdim, benim de bat yarın ya da öbür gün hadi hemencecik yarın olsun :)
valla geldi kız, bikaç kişiyi tek tek söyleyemedim ama unuttumo yüzden isimle dua ettiklerimi yazmadım ama lorena, esrarengiz, ilayda, Hicran, sen, elaaaam, azap_cicegi özellikle vardı ee topikte en çok muhabbet ettiklerimi unutmadım.
iyiyim kelebegiiimmm bende bi pazara ciktim bugün geç geldim aklim kislardaydi cok mutlu oldum valla yaaa
rabbim kabul etsin canım
ay hadi bakalım inşallah. Allah kabul etsin canım benim
Gittim canım ya smear yaptırdım mart sonuydu temiz çıkmıştı o, ama rahim ağzında yara var çok önemli bieşy değil hamile kalmana engelde değil her 3 kadından 2 sinde olur ama kimse bilmez dedi. Fitil vermişti kullandım sonra muayeneye gitmedim. Bu ayın 21 ine tekrar randevu aldım. Geçti mi geçmedi bilmek lazım puffffffff:18:
Senin içinde Rabbim en kısa zamanda versin inşallah. Rabbim Tüm isteyenlere Hayırlı evlatlar nasip etsin ...
ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
ins hediyen bi mucize olur canım dua et bol bol
dedim cnm, son zamanlarda en çok muhabbet ettiklerimi daha iyi hatırladım bak Gamzeye de yazdım özellikle dua ettiklerimi var adın :)
Bendede vardi rahim agzi yarasi ilacla gecebilecek biso değilmiş aslinda cok küçük bi ihtimalmis ilac büyümesini engelliyormus bakdim gecmiyo hamilelik icin zararsiz ama bazi yorumlar okudum normal dogumda bebek enfeksiyon kapabiliyormus çalışmalara baslamadan aradan cikarttim o isi
dedim cnm, son zamanlarda en çok muhabbet ettiklerimi daha iyi hatırladım bak Gamzeye de yazdım özellikle dua ettiklerimi var adın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?