Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa daha yolun basindasin canim olur olur sikma canını sen dr genel muayene oldun mu...beni hiç sorma canım yıllardır deneyen benim 16ay oldu canim benim

Gittim canım ya smear yaptırdım mart sonuydu temiz çıkmıştı o, ama rahim ağzında yara var çok önemli bieşy değil hamile kalmana engelde değil her 3 kadından 2 sinde olur ama kimse bilmez dedi. Fitil vermişti kullandım sonra muayeneye gitmedim. Bu ayın 21 ine tekrar randevu aldım. Geçti mi geçmedi bilmek lazım puffffffff:18:

Senin içinde Rabbim en kısa zamanda versin inşallah. Rabbim Tüm isteyenlere Hayırlı evlatlar nasip etsin ...

havada aşkkk kokusu var. havadaaaa aşk kokusu vaarr

eneeeeeeee ne güselmiş kıs bu. aferin sana

ayyy sadiyemmm canım hiç bozma moralini 9gunde belli olmaz hele idrar testinde hiç belli olmaz sen biraz daha belke canım dr n aceleci davranmis biraz ins olmuştur

inşallah cnm ya bu aydan ümitliyim hani kızçeler yazıyo belirtilerini ben hiç belirtiyaşamıyodum her ay gene kendimi dinliyodum yani ama bu ay göğüs ucalrım acıyo sertleştiler damarlatım çıktı bnm adet dönemmde bile göğüslerim acımazdı dün akşam sağ kasıma sanki bişey batırıyolar o kadar hissettim bilmiyorum keşke bu ay olsada ben şöyle üçlü bayram yapsam hem bebişimin hem evlilik yıldönümm hemde kurban bayramı sevincimi yaşasam şimdi kurban bayramında sorcaklar bebek almıyoz mu daha sinir ouyorum

ay hadi bakalım inşallah. Allah kabul etsin canım benim

hahahaabenide demiş bebemmmm saol canım inşş had inş

Bendede vardi rahim agzi yarasi ilacla gecebilecek biso değilmiş aslinda cok küçük bi ihtimalmis ilac büyümesini engelliyormus bakdim gecmiyo hamilelik icin zararsiz ama bazi yorumlar okudum normal dogumda bebek enfeksiyon kapabiliyormus çalışmalara baslamadan aradan cikarttim o isi

canıımm tebrik ediyorum ,çok güzel bir haber bu çookk sevindimmm :))) Allah nazarlardan saklasın seni , miniğini :)))))

dedim cnm, son zamanlarda en çok muhabbet ettiklerimi daha iyi hatırladım bak Gamzeye de yazdım özellikle dua ettiklerimi var adın :)

saol datlım gıymatlım inş dularımız kabul olur ALLAH senden razı olsun ne muradın varsa versin RABBİM canım saol

Dondurduma işlemi mi uygulattın ? Bakalım kontrolden sonra eğer geçmediyse artık bende yaptırmayı düşünüyorum. Aklıma takılmasın en azından :S KAdın olmak çok zor ya evlendikten sonra daha ii anladım herşey problem, her şey sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…