Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım üzüldüm. keşke bilsem de cevap versem sana... batın ne zamandı senin??

Canim bilmiyorum yerlesme kanamasi icin cok erken degilmi..?? ben ates olcuyorum yaa ya dun yumurtladim ya bugun..
:18::18:

Canim bilmiyorum yerlesme kanamasi icin cok erken degilmi..?? ben ates olcuyorum yaa ya dun yumurtladim ya bugun..
:18::18:

canımm internetten baktım da. yumurtlama kanaması diye bişey varmış. iki adet arasında oluyomuş yani yumurtlama günlerinde. pembemsi akıntı şeklinde. bünyesi zayıf insanlarda oluyomuş. ama korkulacak bi durum yok yani

canım bak tekrar söylüyorum ilk başta benim adımilk yazan bendim

kızlarrrrr merabaa
ilaydaaaaa gözünaydın canım büük ihtimalle hamişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..az önce bende güzel bir haber aldım ama kesin değil, erkek kardeşimin eşide galiba hamile 6 yıllık evliler olmuyordu tedavi görüyordu. pko'lu bir kaç gündür kasıklarında ağrı göğüslerinde sertleşme olmuş ve adeti çok geçikmiş ben önce psikolojiktir dedim. ama pembemsi bir akıntı olmuş büyük ihtimalle yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum..akşam test yapıcak bakalım ne olacak doktor değiştireceklerdi tedavi için inşallah gerek kalmaz rabbim verir inşallah.. ayyy vallahi kendimi unuttum çok şükür benim bitane var ikinci için uğraşıyoruz..Allahım hiç olmayanlara evlat nasip etsin sonrada bana..kızlarrr kardeşimin eşinede dua edin nolurrrrrr 6 yıldırlı harap oldular...ilayddaaaaa dualarında unutma ne olurr...

neyse canım bu ay gitsin ins sorun çıkmaz canım...

Bende bir yıl korunduguma pişman oldum canım keşke hiç korunmasaydim

Yumurtalarim kendiliginden catladigi oldu canim sadece 3kez catlatla ignesu oldum kuşum

hm bnm bu ay kendi çatladı keşke ben 2 ay korundum şmdi belknm ki diyo korunmasaydık olurdu diyo o iki ayı başıma kakıyo icranım senn kilon nasıldı

ben okudum canım kk da yumurtlama donemindede lekelenmeler oluyormus...kötü düşünme canım benim
haaa oyle mi.. ben bilmiyordum bak bunu.. ilk defa kan geliyo adet disinda benim vucutan.. cok sasirdim.. peki yani bugun mu yumurtladim bugun kan geldi yaa ??? :44::44:

ay yerim ben seniiii ne güzel anlattın öyle

Evet kizlar cok guzel anlatiniz vallahi... iyiki varsiniz.. ama ne yapmam gerek bilemedim..

ohhh icim rahatliyooo... bilmiyordum bak bunu.. bunyem zayif ..
ateş ölçüyormuşsun canım. yumyumun kesindir o zaman. cuteye falan sorsana. o çok bilgili malum
Cute bulmam lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…