- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
bacımm gidecekler hiç kurtuluşları yok vlla kavga ederim ortalıgı aya kaldrrım giiiiiddddeeeecccceeekkkk
neyse canım bu ay gitsin ins sorun çıkmaz canım...
Kizlar guzel haberlerden sonra sorsam mi sormasim kaldim boyle..
ama sizden baska kimse yok..
Bugun ben wc'deykenpeceteme kan geldi yani pembe kan ic camasirimdada bir iki damla olmus.. bide acik renk giydim bu gun ..
Ben anlamadim nedendir .. ben suan yumurtlama donemindeyim...
Kizlar yardimci olun.. burda doktorlar kolay kolay rdvu da vermiyorlarr...
canim yum yum donemindeysen yumurtlamadan dolayi olmuş olabilir bu kanama yada erken yimirtladin yerlesme kanamasi olmustur ins böyle olmuştur:26:
kuzum yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek. çünkü bi yerde okumuştum, döllenme gerçekleştikten en geç 48 saat sonra yerleşirmiş. belki de erken oldu senin inşallah. başka neden olur ki adet zamanın değil sonuçta
canım üzüldüm. keşke bilsem de cevap versem sana... batın ne zamandı senin??
ben okudum canım kk da yumurtlama donemindede lekelenmeler oluyormus...kötü düşünme canım benim
Herkese mrb bayanlar nasılsınız bakalım hamiş adayları . .. .
mrb canim hg nasilsin
13 yada 12 ekim canim..
Canim bilmiyorum yerlesme kanamasi icin cok erken degilmi..?? ben ates olcuyorum yaa ya dun yumurtladim ya bugun..
:18::18:
Benim adımıda yazz ilayda mesajımı görmedin ilk ben yaz dedimmm ya hamiş olduğunu öğrenen benim adımı yazsınn arkanızdan geçiyim bat 10 ekim o zamana kadar adım silinsin ne kalemiyle yazılıyoki sabaha kadar silinebiliyo tükenmez kalem silinmezkiii
neyse canım bu ay gitsin ins sorun çıkmaz canım...
Bende bir yıl korunduguma pişman oldum canım keşke hiç korunmasaydim
Yumurtalarim kendiliginden catladigi oldu canim sadece 3kez catlatla ignesu oldum kuşum
mrb hg bacım hg
haaa oyle mi.. ben bilmiyordum bak bunu.. ilk defa kan geliyo adet disinda benim vucutan.. cok sasirdim.. peki yani bugun mu yumurtladim bugun kan geldi yaa ??? :44::44:ben okudum canım kk da yumurtlama donemindede lekelenmeler oluyormus...kötü düşünme canım benim
ay yerim ben seniiiine güzel anlattın öyle
ohhh icim rahatliyooo... bilmiyordum bak bunu.. bunyem zayif ..canımm internetten baktım da. yumurtlama kanaması diye bişey varmış. iki adet arasında oluyomuş yani yumurtlama günlerinde. pembemsi akıntı şeklinde. bünyesi zayıf insanlarda oluyomuş. ama korkulacak bi durum yok yani
Cute bulmam lazim..ateş ölçüyormuşsun canım. yumyumun kesindir o zaman. cuteye falan sorsana. o çok bilgili malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?