ben de şimdi sana bakıyordum canım. kısmet canım yapacak bişey yok. bugün konuşmayı düşünüyor musun peki?
aboooo kız benim 45 nedir yaa nerdeyse benim yarım kadarsın ben 70 lerdeyim :)ne güzel hamile kalmak için ideal bi kilodasın ama bebeğim
ben zaten kiloluyum bakalım doğurana kadar yüz kilo olmam inşallah:26:
amannn kız iskelet gibisin seb ben hafif tombişim allahtan boyum var dr fazla değil ama az kilo ver dedi hamile kalamıycağımdan değil hamileliğin sonra zor geçer dedi bideben bu streslerin içinde diyet yapıyorum ağlayıyım ben ne yapayım nerelere gideyimmmmmmmmm
aboooo kız benim 45 nedir yaa nerdeyse benim yarım kadarsın ben 70 lerdeyim :)ne güzel hamile kalmak için ideal bi kilodasın ama bebeğim
ben zaten kiloluyum bakalım doğurana kadar yüz kilo olmam inşallah:26:
ben de şimdi sana bakıyordum canım. kısmet canım yapacak bişey yok. bugün konuşmayı düşünüyor musun peki?
23 yaşındayım canım 2 yıllık evliğim
kızlar yaklaşık 1 aydır folibol kullanıyorum dün almayı unuttum bugün 2 tanemi almalıyım yoksa 1 mi
canım benimmmm çok teşekkür ederim. ay yerim sizi bennn
canim dikkatli yer icersin fazla kilo almazsin
canım ya bene diyet yapıyorum hemde biraz ağır bi diyet. acaba bıraksam mı:26:
bende nerdeyse 2 aydır kullanıyorum alamyı unutum günler ikisini bir alıyorum cnm
kızlar yaklaşık 1 aydır folibol kullanıyorum dün almayı unuttum bugün 2 tanemi almalıyım yoksa 1 mi
bende nerdeyse 2 aydır kullanıyorum alamyı unutum günler ikisini bir alıyorum cnm
Bir tane alman yeterli cnmkızlar yaklaşık 1 aydır folibol kullanıyorum dün almayı unuttum bugün 2 tanemi almalıyım yoksa 1 mi
Hoşgeldin canım.sizi merak ettim ben de. Bugune ayarlasaydın yemek işini
sen ağırını bırakta gene yemene dikkat et çünkü hamilelikte aşırı kilo iyi değil gebelik şekeri felan çıkar allah korusun sen ağır diyet yapma artık bende şimdi diyetisyene gidiyorum olurda hamile kalırsan gene diyetisyen gisicm ban ahamile diyeti versindiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?