Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de şimdi sana bakıyordum canım. kısmet canım yapacak bişey yok. bugün konuşmayı düşünüyor musun peki?

hoş geldin canım konuşamadıysan bunda da vardır bir hayır sıkma canını . . . aslında zaman herşeyi ilacı kuzu .. . .

canım ya bene diyet yapıyorum hemde biraz ağır bi diyet. acaba bıraksam mı:26:

aboooo kız benim 45 nedir yaa nerdeyse benim yarım kadarsın ben 70 lerdeyim :) ne güzel hamile kalmak için ideal bi kilodasın ama bebeğim
ben zaten kiloluyum bakalım doğurana kadar yüz kilo olmam inşallah:26:

aynen tüysiklet bende hamile kalırsan 100 doğururum galibaa

selam kızlar.
ben de bebek istiyorum ama 3-5 ekim bat tarihim olmasına rağmen bu sabah regl oldum
2 aydır noluyo bana anlamadım. reglim hep düzenliydi. geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti. bu ay da 3-4 gün erken geldi.
artık yumurtlama nasıl hesaplıcam bilmiyorum bu ay

kızlar yaklaşık 1 aydır folibol kullanıyorum dün almayı unuttum bugün 2 tanemi almalıyım yoksa 1 mi

ben de şimdi sana bakıyordum canım. kısmet canım yapacak bişey yok. bugün konuşmayı düşünüyor musun peki?

evt onunda aklında benle ne konuscaktın die sordu sabah aksam konusuruz dedım kapattım konuyu bakalım hayırlısıyla konusmayı planlıyorum

canım ya bene diyet yapıyorum hemde biraz ağır bi diyet. acaba bıraksam mı:26:

sen ağırını bırakta gene yemene dikkat et çünkü hamilelikte aşırı kilo iyi değil gebelik şekeri felan çıkar allah korusun sen ağır diyet yapma artık bende şimdi diyetisyene gidiyorum olurda hamile kalırsan gene diyetisyen gisicm ban ahamile diyeti versindiye

Hoşgeldin canım.sizi merak ettim ben de. Bugune ayarlasaydın yemek işini

evt bugune ayarladım sabah ağzımı yokladı ne dicektin fln die bende bugun maasımı aldım hem yemeğe gidelim hem konusruz dedim şuan biraz iyi davranıyor ama aksam kesin konuşcam inşallah

tamam canım çok aç kalmıyım o zaman. çünkü şimdiki diyetimde aç geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…