Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım çok aç kalmıyım o zaman. çünkü şimdiki diyetimde aç geziyorum

aynen dün başım döndü yolda açlıktan zaten kanım yok hepten bembeyaz bişey oldum eşim bırak diyo ben yok diyorum bebiş iin herşeyi yaparım yeterki ebnimle olsun

ben almayı unutunca ertesi gün almıyodum. öyle mi yapmak gerekiyo kızlarr.
Hamilelik oncesi onemli degil demisti bana doktorum atlarsan normal bir taneye devam ederzin ertesi gun demisti
Ama ilaydacim sen bundan sonra dikkat et.zaten doktora gittiginde sana dozunu soylicektir

evt bugune ayarladım sabah ağzımı yokladı ne dicektin fln die bende bugun maasımı aldım hem yemeğe gidelim hem konusruz dedim şuan biraz iyi davranıyor ama aksam kesin konuşcam inşallah

hoş geldin canım konuşamadıysan bunda da vardır bir hayır sıkma canını . . . aslında zaman herşeyi ilacı kuzum .. . .

hoş geldin canım konuşamadıysan bunda da vardır bir hayır sıkma canını . . . aslında zaman herşeyi ilacı kuzu .. . .

ama bugun allahın izniyle konuşmayı planlıyorum bakalım bu konuşmadan sonra zaman bize ne göstercek

kuzum pko icin kilo büyük sıkıntı insulin direnci az bizde kilo almaya çok meyilliyiz gerci bende yok ama dr bile kilon normal almamaya dikkat et dedi canım

evet kilo pkolyu besliyomuş bende onun için vermeye çalışıyorum ama kuzum bizim genetik su içsem yarıyo hesabı valla yarıyo bana aç geziyom şimdi diyetsyene giyorum

ama bugun allahın izniyle konuşmayı planlıyorum bakalım bu konuşmadan sonra zaman bize ne göstercek

sıkıntı ypma canım herşeyi oluruna bırak unutma giden ömür senden gidiyor . . . .benim kaynanam bana dediki beni olğlum koç gibidir sen git doktora dedi sen muaye ol dedi oysa bende hiç soru yok daha ei evlğiz 4 ay 3 gün oldu ve 2 aydır deniyouz ama bir zoruma gitti anlatamam nefrt ettim kaynanamdan oğluna anlattım aldı tlfonu eline sen ne karışıyosun bizim çocuk yapmamıza etmemize dedi tlfnu kapattı suratına sonra kaynanam beni aradı sen beni yanlış anladın fln dedi ama hiç affetmeyeceğim onu kouşuum fln ama kesinlikle daha oa eskisi gib olaam . deme istediğim herşey kocanda bitiyor canım bu yüzden bana sahip çıktığı için seviyorum kocamı ben . .

Canım bu bi ileri bi geri olması iyiye işaretmiş arkadaşımda bunları yaşadıgı bi kaç sonra hamile, Bebiş geziniyor yerini arıyor derler halk arasında inşallah öyledir seninki deeee D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…