relax ol canim benim calismaya devam et sen..lekelenme devam ederse dr a gidersin
kuzum pko icin kilo büyük sıkıntı insulin direnci az bizde kilo almaya çok meyilliyiz gerci bende yok ama dr bile kilon normal almamaya dikkat et dedi canım
canım beim 3-4 ekimdi bekliyom işte hepimiz için RABBİM koymuştur bi yola benim ne hiç bi belirtim yok
hayır canım almayi unutunca iki tane almiyoruz folbiol u
tamam canım çok aç kalmıyım o zaman. çünkü şimdiki diyetimde aç geziyorum
Hamilelik oncesi onemli degil demisti bana doktorum atlarsan normal bir taneye devam ederzin ertesi gun demistiben almayı unutunca ertesi gün almıyodum. öyle mi yapmak gerekiyo kızlarr.
evt onunda aklında benle ne konuscaktın die sordu sabah aksam konusuruz dedım kapattım konuyu bakalım hayırlısıyla konusmayı planlıyorum
evt bugune ayarladım sabah ağzımı yokladı ne dicektin fln die bende bugun maasımı aldım hem yemeğe gidelim hem konusruz dedim şuan biraz iyi davranıyor ama aksam kesin konuşcam inşallah
hoş geldin canım konuşamadıysan bunda da vardır bir hayır sıkma canını . . . aslında zaman herşeyi ilacı kuzu .. . .
kuzum pko icin kilo büyük sıkıntı insulin direnci az bizde kilo almaya çok meyilliyiz gerci bende yok ama dr bile kilon normal almamaya dikkat et dedi canım
böyle olması iyi oldu belki de. meraklansın biraz
hayır canım almayi unutunca iki tane almiyoruz folbiol u
Hamilelik oncesi onemli degil demisti bana doktorum atlarsan normal bir taneye devam ederzin ertesi gun demisti
Ama ilaydacim sen bundan sonra dikkat et.zaten doktora gittiginde sana dozunu soylicektir
evt gün içinde aramazdı normalde pek bugun aradı inşallah gönlümüzce olur değişir herşey bu ay da hamile kalsam ne güzel olur
ama bugun allahın izniyle konuşmayı planlıyorum bakalım bu konuşmadan sonra zaman bize ne göstercek
ins verirsin canim bunum.için ilaç kullanıyor musun merformin miydi neydi birde glifor muydu ne vardi insulini dengeliyormus aclik hissi olmuyormus
canim dikkatli yer icersin fazla kilo almazsinüzme tatlı canını
Bak bana zayifimda ne ise yariyo bebek gelmedikten sonra ise yaramıyo
selam kızlar.
ben de bebek istiyorum ama 3-5 ekim bat tarihim olmasına rağmen bu sabah regl oldum
2 aydır noluyo bana anlamadım. reglim hep düzenliydi. geçen ay ilk defa 1 hafta gecikti. bu ay da 3-4 gün erken geldi.
artık yumurtlama nasıl hesaplıcam bilmiyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?