ismşhan sultan nirdesin??? testini yaptın mı??????? hadi seni bekliyoruz
ooo çok gençsin olur daha senin bebiş inş tazesin kıss
ins verirsin canim bunum.için ilaç kullanıyor musun merformin miydi neydi birde glifor muydu ne vardi insulini dengeliyormus aclik hissi olmuyormus
oglum olursa nazhan koycam kis olursa nazlı
sıkıntı ypma canım herşeyi oluruna bırak unutma giden ömür senden gidiyor . . . .benim kaynanam bana dediki beni olğlum koç gibidir sen git doktora dedi sen muaye ol dedi oysa bende hiç soru yok daha ei evlğiz 4 ay 3 gün oldu ve 2 aydır deniyouz ama bir zoruma gitti anlatamam nefrt ettim kaynanamdan oğluna anlattım aldı tlfonu eline sen ne karışıyosun bizim çocuk yapmamıza etmemize dedi tlfnu kapattı suratına sonra kaynanam beni aradı sen beni yanlış anladın fln dedi ama hiç affetmeyeceğim onu kouşuum fln ama kesinlikle daha oa eskisi gib olaam . deme istediğim herşey kocanda bitiyor canım bu yüzden bana sahip çıktığı için seviyorum kocamı ben . .
ama bugun allahın izniyle konuşmayı planlıyorum bakalım bu konuşmadan sonra zaman bize ne göstercek
ayyy yerim ben seni. gelicek annesi gelicek naz yapıyo sana
oglum olursa nazhan koycam kis olursa nazlıçok nazli ciktilar amma yaww
hadi çabuk gitgel. bir haber de senden alalım ismihan sultan
ilayda'cım canım benim ne diyeti zaten ilk 3 ay bişey yiyemeyeceksin kusacakın o yüzden diyet fln yapma kesinlikle iyi beslenmeye gayret et taze hamiş seni
ayyy ablaciiimmm ins dualarim seninleeeeee
neyse canım bu ay gitsin ins sorun çıkmaz canım...
Bende bir yıl korunduguma pişman oldum canım keşke hiç korunmasaydim
Yumurtalarim kendiliginden catladigi oldu canim sadece 3kez catlatla ignesu oldum kuşum
Cnım geçmişi okuyamadım.. neyi kimle konuşcan anlamadım ? :26:
tamam canımmm dikkat edicemm
elaaaam sen nasılsın
cnm bnm şekerim düşük galiba onun hakkında bişey demedi sadece maltofer verdi klomene yanı saıra o da şeymiş kanın aşırı derece düşük dedi kanla birlikte folikasitmiş keke öyle bişey verse ölüyorum açlıktan öğle yemeğimi yiyorum şuan bol salata iki yemek kaşığı sebze bir parça tavuk bir dilim ekmek bu kadar
Geldim canım ama eşim almamış testi, öğleden sonra alacağım dedi.
Dua edin ne olur heyecanım boşa gitmesin
bende tam 1 yıl bekledimbüyüklerimi dinleseymişim keşkeee.. Sanki yapınca hemen olacakmış gibi bekledim durdum... Aman ya veren Allah hemen veriyor, kıymetini daha çok bilelim diye, sabrımız güçlensin diye, bebişle kocişle bağımız daha kuvvetli olsun diye, böyle hayırlı olacağı için Rabbimiz bizi bekletiyor... Kolasy sahip olunan şeylerin kıymeti olmazmış bizimkiler şanslı bebeler olcak
allahım çok şanslısın ne iyi kocan var benımde ıstediğm bunu yapması o zaman belki daha az takarım kafaya belki hemen olur bebeğimiz bugun anlatıcam sen beni stres e sokuyorsun olmuyo senın yuzunden diycem bana destek ol bakalım bir kere nasıl olcak fln diycem aman bende de bir kaynana var üçümüz otuturken çeker oğlunu odaya vır vır vır 1 saat konusurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?