Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ins verirsin canim bunum.için ilaç kullanıyor musun merformin miydi neydi birde glifor muydu ne vardi insulini dengeliyormus aclik hissi olmuyormus

cnm bnm şekerim düşük galiba onun hakkında bişey demedi sadece maltofer verdi klomene yanı saıra o da şeymiş kanın aşırı derece düşük dedi kanla birlikte folikasitmiş keke öyle bişey verse ölüyorum açlıktan öğle yemeğimi yiyorum şuan bol salata iki yemek kaşığı sebze bir parça tavuk bir dilim ekmek bu kadar

allahım çok şanslısın ne iyi kocan var benımde ıstediğm bunu yapması o zaman belki daha az takarım kafaya belki hemen olur bebeğimiz bugun anlatıcam sen beni stres e sokuyorsun olmuyo senın yuzunden diycem bana destek ol bakalım bir kere nasıl olcak fln diycem aman bende de bir kaynana var üçümüz otuturken çeker oğlunu odaya vır vır vır 1 saat konusurlar

ilayda'cım canım benim ne diyeti zaten ilk 3 ay bişey yiyemeyeceksin kusacakın o yüzden diyet fln yapma kesinlikle iyi beslenmeye gayret et taze hamiş seni

zayıf bi hamiş olayım istedim ama aylardır çektiğim çileler bi işe yaramadı zayıflayamadım. kısmet artık napalım bebişlerimiz iyi olsun da gerisi önemli diil

neyse canım bu ay gitsin ins sorun çıkmaz canım...

Bende bir yıl korunduguma pişman oldum canım keşke hiç korunmasaydim

Yumurtalarim kendiliginden catladigi oldu canim sadece 3kez catlatla ignesu oldum kuşum

bende tam 1 yıl bekledim büyüklerimi dinleseymişim keşkeee.. Sanki yapınca hemen olacakmış gibi bekledim durdum... Aman ya veren Allah hemen veriyor, kıymetini daha çok bilelim diye, sabrımız güçlensin diye, bebişle kocişle bağımız daha kuvvetli olsun diye, böyle hayırlı olacağı için Rabbimiz bizi bekletiyor... Kolasy sahip olunan şeylerin kıymeti olmazmış bizimkiler şanslı bebeler olcak

canım benimde şekerim çok düşüktü hipoglisemi dedi doktor. glifor verdi bana bikaç ay kullandım bi işe yaramadı. sonra çok iyi bi endokrin uzmanı buldum ona gittim. hemen gliforu bıraktırdı. bu ilaç hiçbi işe yaramıyo ben vermiyorum hastalarıma dedi. bana iki şey önerdi
birincisi bol bol yürüyüş, ikincisi de bol protein tüketmek. zaıflarsan şekerin dengelenir dedi. ve protein ağırlıklı beslen dedi. ben çok zayıflayamadım ama bi dönem protein diyeti yaptım. et tavuk yoğurt süt yumurta hep bunlarla beslendim. açlık şekerim 40-50 çıkıyodu şimdi en düşük 90 çıkıyo. düzeldi çok şükür

aynen canım inş öle olur hayırlsıyla bekleyelim ve görelim Rabbim dualarımızı kabul eder inş....:26::26:

yok benim kocam kesinlikle vır vır etmesine izin vermez çünkü ben kaynanamın arkasından konuşmam dobra dobur bir insanımdır yüzüne söylerim iyi yada kötü kocam bilir bunu bu yüzden kızar anasına . . . .senin kocan tam bir ana kuzusu anası ne derse onu yapıyo . . . bencede al karşına deki kimseyi takmayalım kafamıza tartışmayalım bu birde öyle deneyelim suçlamayalım birbirimizi de bakalım ne diyecek . . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…