[ ilaydacım inş. hamilesindir mutlu haberler ver bize OLUMSUZ ŞİMİLİK BİŞİ DÜŞÜNME AMA ÜMİTLENME DE bakalım hayırlısı olur inş....
Geldim canım ama eşim almamış testi, öğleden sonra alacağım dedi.
Dua edin ne olur heyecanım boşa gitmesin
zayıf bi hamiş olayım istedim ama aylardır çektiğim çileler bi işe yaramadı zayıflayamadım. kısmet artık napalım bebişlerimiz iyi olsun da gerisi önemli diil
ohhh icim rahatliyooo... bilmiyordum bak bunu.. bunyem zayif ..
Cute bulmam lazim..
nette arastir canim dr na sorar kullanirsin rose diye ark vardı hatirliyo musun o kullanmaya başladı bir ayda 8kilo vermişti galiba
ilaydacım turşuyu çok yiyorsan senin bebiş kız bence
yok benim kocam kesinlikle vır vır etmesine izin vermez çünkü ben kaynanamın arkasından konuşmam dobra dobur bir insanımdır yüzüne söylerim iyi yada kötü kocam bilir bunu bu yüzden kızar anasına . . . .senin kocan tam bir ana kuzusu anası ne derse onu yapıyo . . . bencede al karşına deki kimseyi takmayalım kafamıza tartışmayalım bu birde öyle deneyelim suçlamayalım birbirimizi de bakalım ne diyecek . . ..
inşallah zeycanımm bugün testte ikinci çizgiyi gördüm ama sanırım kan sonucunu elime almadan emin olamıycam
hazal'cım dengede tutmaya çalış bigün unuttuysan bişiy olmaz bugün 1 al derim ben . . . .
yok canım sakın bak ne kadar zor sahip oluyoruz bir bebeğe sen ne kadar yersen bebeğin o kadar sağlıklı olur unutma bunu emi kuzum. .. .Allana nazarlardankorusun tü tü tüüüü amaşAllah . . . .
ablammm inşallahhhh iyi haberini alıcaz yaa. ayy bende heycanlandım şimdiii :18:Geldim canım ama eşim almamış testi, öğleden sonra alacağım dedi.
eşimle konuşcaktım sallantı da biraz evliliğimiz onunla ilgili konuscaktık o benı çok sıkıyordu bebek konusunda bunalmıstım onla ılgılı
aaa hadi ya topik o kadar ilerlemiş ki okuma fırsatım olmadı çok güzel bi haber bu dilerim hamilesin ki öyle de görünüyo bu durumda...inş bebeğim ya göbüşüne beni de yazmayı unutma.....:26::26::26:
canım benimde şekerim çok düşüktü hipoglisemi dedi doktor. glifor verdi bana bikaç ay kullandım bi işe yaramadı. sonra çok iyi bi endokrin uzmanı buldum ona gittim. hemen gliforu bıraktırdı. bu ilaç hiçbi işe yaramıyo ben vermiyorum hastalarıma dedi. bana iki şey önerdi
birincisi bol bol yürüyüş, ikincisi de bol protein tüketmek. zaıflarsan şekerin dengelenir dedi. ve protein ağırlıklı beslen dedi. ben çok zayıflayamadım ama bi dönem protein diyeti yaptım. et tavuk yoğurt süt yumurta hep bunlarla beslendim. açlık şekerim 40-50 çıkıyodu şimdi en düşük 90 çıkıyo. düzeldi çok şükür
Canım o bende de oldu ilişkinin ertesi günü akıntıyla kan karışık bişey gelmişti 2 ay üst üste oldu bu ay olmadı neden oldugunu net bilmemekle birlikte araştırdığım kadarıyla yumurtalar kimisnde çatlarken böyle olurmuş hatta kaliteli yumurta olurmuş öyle oldugunda internette öyle okumuştum. Bir sebebi daha var, rahim ağzında yara varsa o da buna benzer bişey yapıyormuş.
Seninki inşallah yumurtadan dolayıdır da kaliteli bebişlerin olur canım.
Testi sabah mı yapmıştın canımcanlarım şimdi eveleri topluyodum testi banyoyo koyim dedim sanki ikinci çizginin yeri belli hafif pembe çizgi var gibi bide sabah ikinci tuvaletimle yapmıştım çok az şişim vardı söylemesi ayıp sizce ne yapmalıyım elim ayağım tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?