Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[ ilaydacım inş. hamilesindir mutlu haberler ver bize OLUMSUZ ŞİMİLİK BİŞİ DÜŞÜNME AMA ÜMİTLENME DE bakalım hayırlısı olur inş....

inşallah zeycanımm bugün testte ikinci çizgiyi gördüm ama sanırım kan sonucunu elime almadan emin olamıycam

zayıf bi hamiş olayım istedim ama aylardır çektiğim çileler bi işe yaramadı zayıflayamadım. kısmet artık napalım bebişlerimiz iyi olsun da gerisi önemli diil

yok canım sakın bak ne kadar zor sahip oluyoruz bir bebeğe sen ne kadar yersen bebeğin o kadar sağlıklı olur unutma bunu emi kuzum. .. .Allana nazarlardankorusun tü tü tüüüü amaşAllah . . . .

ohhh icim rahatliyooo... bilmiyordum bak bunu.. bunyem zayif ..

Cute bulmam lazim..

Canım o bende de oldu ilişkinin ertesi günü akıntıyla kan karışık bişey gelmişti 2 ay üst üste oldu bu ay olmadı neden oldugunu net bilmemekle birlikte araştırdığım kadarıyla yumurtalar kimisnde çatlarken böyle olurmuş hatta kaliteli yumurta olurmuş öyle oldugunda internette öyle okumuştum. Bir sebebi daha var, rahim ağzında yara varsa o da buna benzer bişey yapıyormuş.
Seninki inşallah yumurtadan dolayıdır da kaliteli bebişlerin olur canım.

ilaydacım turşuyu çok yiyorsan senin bebiş kız bence

canımm aslında eşimde bende kız istiyoduk ama niyeyse bu bebiş çalışmalarına başladığımızdan beri hep oğlum olacak gibi geliyo. inşallah olur diyorum eşim de kızıyo hani kız istiyoduk diye tabi bunlar işin gırgırı. sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da ne olursa olsun :)

evet kafamda butün konuşmayı planladım ilk evlediğimizde annesi çok sık geliyordu bizde çok sık gidiyorduk birgun bunaldım artık eşimi kovmuştum evden git madem bu kadr özlüyosan ananı die gitmemişti bakalım bu son olayla bizi çok yıprattı oda yıprandı bakalım işin sonu nerelere varcak

Geldim canım ama eşim almamış testi, öğleden sonra alacağım dedi.

Dua edin ne olur heyecanım boşa gitmesin

dualarım seninle canım benim. o zaman eşin 2 tane alsın. bu akşam kendini tutamaz kesin yaparsın. ama akşam yaptığın için çıkmama ihtimali var. en doğru sonuç sabah yapılan ilk idrarla alınırmış. onu da sabah yaparsın inşallah canım

inşallah zeycanımm bugün testte ikinci çizgiyi gördüm ama sanırım kan sonucunu elime almadan emin olamıycam

aaa hadi ya topik o kadar ilerlemiş ki okuma fırsatım olmadı çok güzel bi haber bu dilerim hamilesin ki öyle de görünüyo bu durumda...inş bebeğim ya göbüşüne beni de yazmayı unutma.....:26::26::26:

hazal'cım dengede tutmaya çalış bigün unuttuysan bişiy olmaz bugün 1 al derim ben . . . .

genelde unutmmaya calısıyorum ama hafta sonu oluyo bazen iş yerinde sürekli çekmecede görünce yutuyorum hemen yoksa 2 sini aynı anda ama inşallah dahada dikkat ederim bundan sonra

Geldim canım ama eşim almamış testi, öğleden sonra alacağım dedi.

Dua edin ne olur heyecanım boşa gitmesin
ablammm inşallahhhh iyi haberini alıcaz yaa. ayy bende heycanlandım şimdiii :18:
hayırlısı dielim ne olursa olsun hayırlısı... ama inşallaahhhhhhh

eşimle konuşcaktım sallantı da biraz evliliğimiz onunla ilgili konuscaktık o benı çok sıkıyordu bebek konusunda bunalmıstım onla ılgılı

yapma yaa.. çok üzüldüm canım.. kv ilemi yaşıosun.. Allah yardımcın olsun canım.. :26: işin zor ama ikinizide idare etmek eşine düşüyor. :97: bebişe gelince sitres yaptığın için olmuyo olabilir. eşinle konuşma kararın çok doğru bi karar bence :128:

aaa hadi ya topik o kadar ilerlemiş ki okuma fırsatım olmadı çok güzel bi haber bu dilerim hamilesin ki öyle de görünüyo bu durumda...inş bebeğim ya göbüşüne beni de yazmayı unutma.....:26::26::26:

unutur muyum kuzuuuummm darısı herkesin başına inşallah. bende netleştirince daha mutlu olucam. doktorumu aradım ama cumartesiye randevu alabildim. bikaç gün daha bekliycem artık:26:

canlarım şimdi eveleri topluyodum testi banyoyo koyim dedim sanki ikinci çizginin yeri belli hafif pembe çizgi var gibi bide sabah ikinci tuvaletimle yapmıştım çok az şişim vardı söylemesi ayıp sizce ne yapmalıyım elim ayağım tutmuyo

Ay canim ben seni takip ediyorum ates olcme topigindesin.. atesin masallah cok guzel gidiyor..
insallah dedigin gibidir..
cok korktum basta.. benim hic adet disinda kanamam olmamisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…