genelde unutmmaya calısıyorum ama hafta sonu oluyo bazen iş yerinde sürekli çekmecede görünce yutuyorum hemen yoksa 2 sini aynı anda ama inşallah dahada dikkat ederim bundan sonra
dualarım seninle canım benim. o zaman eşin 2 tane alsın. bu akşam kendini tutamaz kesin yaparsın. ama akşam yaptığın için çıkmama ihtimali var. en doğru sonuç sabah yapılan ilk idrarla alınırmış. onu da sabah yaparsın inşallah canım
resmini koysana kuzuuumm
evet kafamda butün konuşmayı planladımilk evlediğimizde annesi çok sık geliyordu bizde çok sık gidiyorduk birgun bunaldım artık eşimi kovmuştum evden git madem bu kadr özlüyosan ananı die gitmemişti bakalım bu son olayla bizi çok yıprattı oda yıprandı bakalım işin sonu nerelere varcak
ablammm inşallahhhh iyi haberini alıcaz yaa. ayy bende heycanlandım şimdiii :18:
hayırlısı dielim ne olursa olsun hayırlısı...ama inşallaahhhhhhh
yapma yaa.. çok üzüldüm canım.. kv ilemi yaşıosun.. Allah yardımcın olsun canım.. :26: işin zor ama ikinizide idare etmek eşine düşüyor. :97: bebişe gelince sitres yaptığın için olmuyo olabilir. eşinle konuşma kararın çok doğru bi karar bence :128:
Testi sabah mı yapmıştın canım
canlarım şimdi eveleri topluyodum testi banyoyo koyim dedim sanki ikinci çizginin yeri belli hafif pembe çizgi var gibi bide sabah ikinci tuvaletimle yapmıştım çok az şişim vardı söylemesi ayıp sizce ne yapmalıyım elim ayağım tutmuyo
Akşam yapacağım zaten . Günün geçtimi saat farketmiyor 4 saat tuvalete gitmemiş olman yeterli.
Benim günüm 28 Eylül'dü
evet kafamda butün konuşmayı planladımilk evlediğimizde annesi çok sık geliyordu bizde çok sık gidiyorduk birgun bunaldım artık eşimi kovmuştum evden git madem bu kadr özlüyosan ananı die gitmemişti bakalım bu son olayla bizi çok yıprattı oda yıprandı bakalım işin sonu nerelere varcak
sabah yaptım ama teki görünce ben sonra hiç bkmadım şimdi banyoya koyim dedim sanki yeribelli hafif pembe
resmini koysana kuzuuumm[/Qresmini koyacak kadar belli olmuyo varla yok arası bugün 9 . gün erken ondan mı ki,
benim ki de çok düşkün anneye elinden gelse gece on ikiye kadar tel de görüşrü daha gün içinde gördüğü halde...oysaki Peygamber efendimiz(s.a.v) hanımlarınız size birer emanettir demiş ama bu erkekler anneyle eş arasında bi denge kuramıyolar...ben bu durumdan dolayı ayrılığı teklif ettim şeytan kulağına kurşun son bir aydır eşim çok alakalı ara sıra tartışmalar büyüyo ama hemen telafi etmeye çalışıyo hak veriyo...çünkü sonunda kaybetmek var...dilerim tüm erkekler hanımlarının yanında olurlar bazen aşk yetmiyor şefkat ve içtenlik istiyor bu kadınlar...ve erkekler sevgiyi sadece yatak olarak görüyolar oysaki duyguları bi kenara itiyolar....:44::44::44:
Kızlarrr sizden bişi rica edicemmm... Hayırlısıyla Perşembe günü mahkememiz var.. ne olur benim için dua edin olurmu :26: tüm ümidimizi buna bağladık.. son 2 gün kaldı :18: çok sitres yapıyorum.. :18: bukadar sitresin içinden bide bebeğim gelirse şok olucam
ne olur kızlarr dualarınızı eksik etmeyin ne olurrrr
Kızlarrr sizden bişi rica edicemmm... Hayırlısıyla Perşembe günü mahkememiz var.. ne olur benim için dua edin olurmu :26: tüm ümidimizi buna bağladık.. son 2 gün kaldı :18: çok sitres yapıyorum.. :18: bukadar sitresin içinden bide bebeğim gelirse şok olucam
Canım çok saat geçmiş üstünden. O sonuca güvenme yani. Ama yarın sabah tekrar yap inşallah gerçekten vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?