Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

genelde unutmmaya calısıyorum ama hafta sonu oluyo bazen iş yerinde sürekli çekmecede görünce yutuyorum hemen yoksa 2 sini aynı anda ama inşallah dahada dikkat ederim bundan sonra

canım beim hergün tlfonu hatırlat kısmına yaz hangi saatte alıyosan ilaçarını o saatte otamatik hatırlatsın sana olmaz mı birde öyle dene . .

Akşam yapacağım zaten . Günün geçtimi saat farketmiyor 4 saat tuvalete gitmemiş olman yeterli.

Benim günüm 28 Eylül'dü

benim ki de çok düşkün anneye elinden gelse gece on ikiye kadar tel de görüşrü daha gün içinde gördüğü halde...oysaki Peygamber efendimiz(s.a.v) hanımlarınız size birer emanettir demiş ama bu erkekler anneyle eş arasında bi denge kuramıyolar...ben bu durumdan dolayı ayrılığı teklif ettim şeytan kulağına kurşun son bir aydır eşim çok alakalı ara sıra tartışmalar büyüyo ama hemen telafi etmeye çalışıyo hak veriyo...çünkü sonunda kaybetmek var...dilerim tüm erkekler hanımlarının yanında olurlar bazen aşk yetmiyor şefkat ve içtenlik istiyor bu kadınlar...ve erkekler sevgiyi sadece yatak olarak görüyolar oysaki duyguları bi kenara itiyolar....:44::44::44:

hyr kayınpeder öldü bizim ayrı yasıyoruz ama çok sık gelıyor bıze bakalım konuşup neticeye varıcaz bugun allah nerde sıkıntıda olup konusamayan varsa yardımcı olsun inş

Kızlarrr sizden bişi rica edicemmm... Hayırlısıyla Perşembe günü mahkememiz var.. ne olur benim için dua edin olurmu :26: tüm ümidimizi buna bağladık.. son 2 gün kaldı :18: çok sitres yapıyorum.. :18: bukadar sitresin içinden bide bebeğim gelirse şok olucam
ne olur kızlarr dualarınızı eksik etmeyin ne olurrrr

canım inşallah vardır yaaaa. genelde beklemiş testleri dikkate almayın diyolar ama yarın sabah bi daha yapsana kuzum. ayyy çok heyecanlııı

Akşam yapacağım zaten . Günün geçtimi saat farketmiyor 4 saat tuvalete gitmemiş olman yeterli.

Benim günüm 28 Eylül'dü

hımm.. bak bunu bilmiyordum ama ben senin sonucunu ancak sabah öğrenebileceğim inşallah olumlu sonuç alırsın canım ama olumsuz olursa eğer nolursun üzmemeye çalış kendini. herşeyin hayırlısı biliyorsun

hiç taviz verme özellikle kaynanana adamkılı konuş bu böyle yürümez de ne diyecek çok merak ediyorum ay çok heyanlandım beyaaaa . . . .

bakalım bende onun davranışına göre ayrılık konusunu açıcam eşim beni herkesden çok üzüyor cok sabırsız hemen olsun istiyor bebek o yüzden onun baskısı biraz daha çok her ay konusmamıza rağmen yine aynı tripleri yapıyr bana bugun aksam allah nasip ederse konusucam cok yıprandık bakalım sonuc nasıl bağlancak

tamam canım. ben bugünkü duama katıcam seni inşallah.

Hayırdır canım ne mahkeme si bu?

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun stres yapma ama bak bebişin varsa onu da etkilersin :26: pozitif düşün her şey istediğiniz gibi olur inşallah

canım benim ne mahkemesi bilmiyorum ama inşallah siz kazanırsınız birde bebeğiniz olur hayırlısıya çifte sevinç yaşarsınız umarım . . .

Kislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bisey sorucam sabah babaannem geldi konuştuk biraz bebeğimin olmamasına çok üzülüyo ölmeden bi gorseydin diye

Babannem dediki esinle sık sık birlikte olmayin bir hafta falan ara verin birbirinizi ozleyin allahim i zaman verir ins dedi sizin fikriniz nasıl dr m da haftada iki kere olsun demişti:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…