Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiç taviz verme özellikle kaynanana adamkılı konuş bu böyle yürümez de ne diyecek çok merak ediyorum ay çok heyanlandım beyaaaa . . . .

evt heycanlı sevgililik nişanlılık ne güzeldi yaa keşke evlenmeseydık o zmn bebek miş kv miş sıkıntısı yoktu biz ilk başlarda 2 3 kezz eşim korunmuştu ondanda olmama olasılığı var mıki

Ay canim ben seni takip ediyorum ates olcme topigindesin.. atesin masallah cok guzel gidiyor..
insallah dedigin gibidir..
cok korktum basta.. benim hic adet disinda kanamam olmamisti..

evet cnm ordayım ölçüyoruz bakalım ama reglimi 36.7 ile gördüğüm için yüksek ateş bana heyecan vermiyor artık ama inşallah beni utandırırda yüzümü güldürür bende 21 ekimde kocama hediyesini bebiş olarak veririm

Hiç korkma normal şeyler, Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz..

canım ya geçen ay yum günleri neredeyse hergün denedik olmadı bu defa bigün durup bi gün deniyorum eşim hergün dese de...ben engel oluyorum ve bebek konusunu unutalım diede ekliyorum...çünkü istediğimiz için olmuyo o yüzden serbet bırakalım dedim...

kesinlikle katılıyorum canım sana biz mesela eşile 2 ay görüştük aileler biliyodu ama görüştüğümüz konştuk anlaştık önce saygıda btiyo iş biz daha 4 ay evli olmamıza rağmen daha eşimin yüksek sesle konuştğuna şahit olmadım dilerim Allah'tan hiçte şahit olma buna gerçi daha yeniyiz ilerde ne olur bilemem ama nasıl başlarsan öyle gidermiş ya inşAllah öyle gider . . .

canım biz adet biter bitmez başlayıp bi sonraki adete kadar gün aşırı denemiştik. ama doktorum dediki sadece yumurtlama döneminde yani ortalama bi haftalık bi dönemde gün aşırı deneyin. yani yumurtlamadan öncesi ve sonrası olunca hem spermler kendini toplayamıyor, hemde artık görev gibi yapıyosun zevksiz oluyo anlatabildim mi. ovulasyon testi al yumurtlaman hangi günlerse o günlere dikkat et. onun dışındaki zamnlarda babannen haklı biraz zaman girince araya daha iyi oluyo

canım zaten her günü doktorlar da önermiyor ki. yumurtlama döneminde bi gün durup bi gün yapıcaksın

evt heycanlı sevgililik nişanlılık ne güzeldi yaa keşke evlenmeseydık o zmn bebek miş kv miş sıkıntısı yoktu biz ilk başlarda 2 3 kezz eşim korunmuştu ondanda olmama olasılığı var mıki

canım benim korumayı bebek düşündükten 3-4 ay önceden bırakacaksınız ama ben çok şahit oldum 1 ene korunup bıraktığı ay hamile kalanlara en canlı örneğim kuzenimin eşi. . . .kısmet canım bu işler Allah verdimi veriyo . . .

Allah yardimcinin olsun canim
Insallah olumlu gecer

Erkek anneleri kabullenemiyor bi başka kadını kızlar, uzunca bir süre iktidar savaşı veriyorlar, el kızı mı ben mi diye çocukları sürekli baskılıyorlar,malesef acıtasyonları cabası :) Benimkide öyleydi tam 1 yıl mücadele verdim şimdi tam istediğim kıvamda eşim. Aile kavramı çok geç oluşuyor erkekte, kadınlar daha bilinçli sağduyulu ailesiyle evi arasında dengeyi kuruyor ama erkek anaları fena valahi. Bizim annelerimiz siz mutlu olunda bize gelmeyin der onlarda vay efendim gelin gelmez gitmez aramaz sormaz hergün vıç vıç görüşmek isterler, Sabırlı olun kavgayla çözülmüyor bu işler ben bunu ögrendim. Tatlı dille uzun uzun konuşmak lazım, annesinin hatalarını anlatmak lazım ama öyle kötüleyip ağız bozarak değil ve iyi niyetli oldugunuza inandırın kocalarınız.. Ama çok zor ya bu ilişkiler sizi çokkk iyi anlıyorummm

doğru canım vardır hayırlı zamanı...

nasıl yani haftada bir kere anlamadım ben kuzum . . .???

Anam Maşallahh ne hızlısınız işin arasında bir bakayım diyorum sayfalar uçuyor.

Süpersiniz kızlar :46 :46 :46 :46

Güç savaşı gelinlerle.sadece bu.örnek benim kaynanam beni 1 kez aramadı.her gün onu arayacakmışım hanımefendi öyle istiyor. Oldu canım:) eşim bazen zorla verir telefonu anca öyle konuşurum.herşey karşılıklı çünkü.eşim de bişey demez sağolsun. Biliyo çünkü durumu

Allah'a yardımcımız olsun inşallah yani doktorlar sende bir sıkıntı yok bakalım eşimde sperm düşüklüğü ve. Hız yavaş. Hakkımızda hayırlısı bankada klomen verdi aşılmadan sonra bir helde verdi ama yarın kullncam esim alacak bilmiyorummm nasippppp bu arada ağrın felan varmı. Ben. Dun yaptırdım kasıklarımda hafıf bir agrı bugün yok azıcık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…