inşallah yarın tekrar yapıcam umutlanmak istemiyorum
hiç taviz verme özellikle kaynanana adamkılı konuş bu böyle yürümez de ne diyecek çok merak ediyorum ay çok heyanlandım beyaaaa . . . .
Ay canim ben seni takip ediyorum ates olcme topigindesin.. atesin masallah cok guzel gidiyor..
insallah dedigin gibidir..
cok korktum basta.. benim hic adet disinda kanamam olmamisti..
Kislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bisey sorucam sabah babaannem geldi konuştuk biraz bebeğimin olmamasına çok üzülüyo ölmeden bi gorseydin diye
Babannem dediki esinle sık sık birlikte olmayin bir hafta falan ara verin birbirinizi ozleyin allahim i zaman verir ins dedi sizin fikriniz nasıl dr m da haftada iki kere olsun demişti:26::26::26:
benim ki de çok düşkün anneye elinden gelse gece on ikiye kadar tel de görüşrü daha gün içinde gördüğü halde...oysaki Peygamber efendimiz(s.a.v) hanımlarınız size birer emanettir demiş ama bu erkekler anneyle eş arasında bi denge kuramıyolar...ben bu durumdan dolayı ayrılığı teklif ettim şeytan kulağına kurşun son bir aydır eşim çok alakalı ara sıra tartışmalar büyüyo ama hemen telafi etmeye çalışıyo hak veriyo...çünkü sonunda kaybetmek var...dilerim tüm erkekler hanımlarının yanında olurlar bazen aşk yetmiyor şefkat ve içtenlik istiyor bu kadınlar...ve erkekler sevgiyi sadece yatak olarak görüyolar oysaki duyguları bi kenara itiyolar....:44::44::44:
Kislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bisey sorucam sabah babaannem geldi konuştuk biraz bebeğimin olmamasına çok üzülüyo ölmeden bi gorseydin diye
Babannem dediki esinle sık sık birlikte olmayin bir hafta falan ara verin birbirinizi ozleyin allahim i zaman verir ins dedi sizin fikriniz nasıl dr m da haftada iki kere olsun demişti:26::26::26:
aay zeycanciim.bende neler neler denemedim demekki zamanı var
canım ya geçen ay yum günleri neredeyse hergün denedik olmadı bu defa bigün durup bi gün deniyorum eşim hergün dese de...ben engel oluyorum ve bebek konusunu unutalım diede ekliyorum...çünkü istediğimiz için olmuyo o yüzden serbet bırakalım dedim...
evt heycanlı sevgililik nişanlılık ne güzeldi yaa keşke evlenmeseydık o zmn bebek miş kv miş sıkıntısı yoktubiz ilk başlarda 2 3 kezz eşim korunmuştu ondanda olmama olasılığı var mıki
Kızlarrr sizden bişi rica edicemmm... Hayırlısıyla Perşembe günü mahkememiz var.. ne olur benim için dua edin olurmu :26: tüm ümidimizi buna bağladık.. son 2 gün kaldı :18: çok sitres yapıyorum.. :18: bukadar sitresin içinden bide bebeğim gelirse şok olucam
ne olur kızlarr dualarınızı eksik etmeyin ne olurrrr
ilaydacimmm ovu testim var ama yapmıyorum ben iyice stres oluyorum oldu mu olmadi mi tuttu mi tutmadı mi diyee ben yumurtlama haftasi calisiyordum sonra hiç birlikte olmuyorduk olmadi yine simdi regle kadar caliscax
benim ki de çok düşkün anneye elinden gelse gece on ikiye kadar tel de görüşrü daha gün içinde gördüğü halde...oysaki Peygamber efendimiz(s.a.v) hanımlarınız size birer emanettir demiş ama bu erkekler anneyle eş arasında bi denge kuramıyolar...ben bu durumdan dolayı ayrılığı teklif ettim şeytan kulağına kurşun son bir aydır eşim çok alakalı ara sıra tartışmalar büyüyo ama hemen telafi etmeye çalışıyo hak veriyo...çünkü sonunda kaybetmek var...dilerim tüm erkekler hanımlarının yanında olurlar bazen aşk yetmiyor şefkat ve içtenlik istiyor bu kadınlar...ve erkekler sevgiyi sadece yatak olarak görüyolar oysaki duyguları bi kenara itiyolar....:44::44::44:
canım benim korumayı bebek düşündükten 3-4 ay önceden bırakacaksınız ama ben çok şahit oldum 1 ene korunup bıraktığı ay hamile kalanlara en canlı örneğim kuzenimin eşi. . . .kısmet canım bu işler Allah verdimi veriyo . . .
doğru canım vardır hayırlı zamanı...
Erkek anneleri kabullenemiyor bi başka kadını kızlar, uzunca bir süre iktidar savaşı veriyorlar, el kızı mı ben mi diye çocukları sürekli baskılıyorlar,malesef acıtasyonları cabası :) Benimkide öyleydi tam 1 yıl mücadele verdim şimdi tam istediğim kıvamda eşim. Aile kavramı çok geç oluşuyor erkekte, kadınlar daha bilinçli sağduyulu ailesiyle evi arasında dengeyi kuruyor ama erkek anaları fena valahi. Bizim annelerimiz siz mutlu olunda bize gelmeyin der onlarda vay efendim gelin gelmez gitmez aramaz sormaz hergün vıç vıç görüşmek isterler, Sabırlı olun kavgayla çözülmüyor bu işler ben bunu ögrendim. Tatlı dille uzun uzun konuşmak lazım, annesinin hatalarını anlatmak lazım ama öyle kötüleyip ağız bozarak değil ve iyi niyetli oldugunuza inandırın kocalarınız.. Ama çok zor ya bu ilişkiler sizi çokkk iyi anlıyorummm
Allah'a yardımcımız olsun inşallah yani doktorlar sende bir sıkıntı yok bakalım eşimde sperm düşüklüğü ve. Hız yavaş. Hakkımızda hayırlısı bankada klomen verdi aşılmadan sonra bir helde verdi ama yarın kullncam esim alacak bilmiyorummm nasippppp bu arada ağrın felan varmı. Ben. Dun yaptırdım kasıklarımda hafıf bir agrı bugün yok azıcık varumudunu yitirme canım bende istemeye istemeye aşılama olmustum
Ben pko luyum canim esimde sıkıntı yok...4ay hap 3ay iğne tedavi gördüm bir ay ara verdim asilama oldum iki ay ara verdim hsg cektirdim bu ayda klomen kullandım bekliyorum
ozleyin.birbirinizi askla sevgiyle oslemle birliktelik yadayin demek istedi aslindae babaannem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?