- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Güç savaşı gelinlerle.sadece bu.örnek benim kaynanam beni 1 kez aramadı.her gün onu arayacakmışım hanımefendi öyle istiyor. Oldu canım:) eşim bazen zorla verir telefonu anca öyle konuşurum.herşey karşılıklı çünkü.eşim de bişey demez sağolsun. Biliyo çünkü durumu
hoş geldin canım aramıza . . .
hoş geldin canım aramıza . . .
hg canım aramıza
Merhaba bende araniza yeni katildim topiginiz hayirli olsun :) 5aylik ewlym 3aydirda bebiş istyorum hasimato hastasym doktor kntrlu altindaym rabim kimsenin kucagni bos birakmasin buarada bende 1ekim regli oldum benide eklersnz sewinrm :)
sende sağol canım benim
yok canım ben hamiş değilim bu süreçte hiç hamile kalamadım ins allah soyletmistir
bizimkide annesiyle yanı huyları çok iyi anlaşıyorlar elinden gelse annesiyle yatcak annesi ne yaparsa yapsın çok güzel geliyor gözüne
güle güle cnmmmmmmmm
yok canım ben hamiş değilim bu süreçte hiç hamile kalamadım ins allah soyletmistir
benimde duruyo işler bugün beden bisey çıkmaz yatisss
cadalozu kaynanaaa
canlarım bende bugün sabahtan beri tembel tembel yatıyorum gidip biraz ortalığı falan topliyim. gelirim yine öpüyorum sizi
Hoş geldin canım.
Benim ablamda Haşimato hastası, kazara 3. bebeğine kaldı 40 yaşında doğum yaptı. Şu an kızı 6. yaşını bitirdi.
15 günde bir kontrole gitti.
Dr. kontrolünde ilacını kullanarak sağlıklı, maviş bir kız doğurdu çok şükür!!!
benimde duruyo işler bugün beden bisey çıkmaz yatisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?