Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kendi yapmadıkları herşeyi bizden bekliyor Anakraliçeler eskiden çok canımı acıtıyordu bu durum ben bunu mu hak ediyorum diye ama hak ettiğimden değilde kadermiş ne yapim, şimdi onun yaptıklrını ben ona yapınca tatlı oldum

Merhaba bende araniza yeni katildim topiginiz hayirli olsun :) 5aylik ewlym 3aydirda bebiş istyorum hasimato hastasym doktor kntrlu altindaym rabim kimsenin kucagni bos birakmasin buarada bende 1ekim regli oldum benide eklersnz sewinrm :)

Hoş geldin canım.
Benim ablamda Haşimato hastası, kazara 3. bebeğine kaldı 40 yaşında doğum yaptı. Şu an kızı 6. yaşını bitirdi.

15 günde bir kontrole gitti.

Dr. kontrolünde ilacını kullanarak sağlıklı, maviş bir kız doğurdu çok şükür!!!

canlarım benim heinizi öpüyorum şimdi çıkmam gerek baya iş birikti kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun . . .

bizimkide annesiyle yanı huyları çok iyi anlaşıyorlar elinden gelse annesiyle yatcak annesi ne yaparsa yapsın çok güzel geliyor gözüne

İnşllah bu bağlılıgı zamanla azalır, sevdiğim şöyle bir söz var "insanın gerçek ailesi eşi ve çocuklarıdır." Anne baba atılmaz tabiki ama atsında satsında demiyorum ama; ömrümüzün (eğer Allah nasip ederse) daha fazla kısmını evlendiğimiz insanlarla geçiriyoruz. Bebişiniz oldugunda belki bu kadar yakınlıgı kalmaz çünkü çocukla eviyle ilgilenmekten ona daha az vakit ayıracak diye düşünüyorum..

Birgün Kıymet Bilmezsin Bir Gün Huzur Vermezsin

Yalandan da Olsa Bir Gün Gülmezsin

Dır Dır Vır Vır Edersin Sen Şeytandan Betersin

Bir Karış Boyun ile Evime Hükmedersin

Bir Karış Boyun ike Yuvama Hükmedersin

Oğlunun Hatrı Var Kız Çeneni Tutsana

Oğlunu Çok Sevmesem Gösteririm Ben Sana

Elammmmmdan haber varmi ??

canlarım bende bugün sabahtan beri tembel tembel yatıyorum gidip biraz ortalığı falan topliyim. gelirim yine öpüyorum sizi

İki yüz milyonda bir ihtimal gerçek oldu
Tüp bebek tedavisi gören İngiliz Karen Gilbert, 200 milyonda bir gerçekleşen bir olasılık sayesinde tek yumurta üçüzlerine sahip oldu.
Doktorlar üç fetüsün birbirlerinin sıvısını tüketeceğinden endişelenerek Karen'e hamileliği süresince iki kere kürtaj yaptırmasını tavsiye etti.

İKİ AY ERKEN DOĞDULAR

Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde Karen'e bebeklerden birini aldırıp diğer ikisini doğurabileceği söylendi. Ancak anne üçünü de doğurmaya karar verdi. Bebekler, 2 Ağustos'ta, normal doğum tarihinden iki ay erken ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Ay ne guzel bende 3ayda bir gidiyorum doktora ama ogreneli 1.5 yl oldu zayflamak icn gtmstm bu ckti korkuyorumda doktor hormnlarmi duzene koymaya calsyor ama iste ewlendgmde ilk 3ay vajinal enfeksyn yasaynca artk doktora gtmektende gna gelyr ister istemez 11eylulde k.doguma gttm sol yumurtan buyumus ddi folik asit verdi 400mg aman neblim hayrlisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…