olur vallaaa şuan bi büyük boy pizza orta boy cips büyük boy kola ve ardından suffle yiyesim var
ins tutar canım benimmmmmmm..bende ocakta yaptircam tekrar ikinci aşılamayı
anaaaammm suffleemiiiiiiiiiiiiiiiiheeeççç sevmemmmmm
Ayy süper yaaa yasasin yemek yemek
Off diyorum bunu bana yapma :)
kiz benimde herif gec geliyooo.. napicaz kiz.. zamanda gecmez ki simdi !!yok anacim bugün benden birşey çıkmaz herifte gec geliyo zaten
Masallah masallah bitek ben eksigim listede..olur vallaaa şuan bi büyük boy pizza orta boy cips büyük boy kola ve ardından suffle yiyesim var
yok kuzum ateş düştü dün bugünde sabitlendi bebişten değil yaniheralde kırmızılar soldan soldan geliyo bana
ben yemegi yapıyorum.... arada da yazıyorumm... birazda uzanıyorum....işim bitince yatıışşşş :)) yarında ütü günüm... hahahahaaa hafta sonunu düşünemiyorumm....
kiz benimde herif gec geliyooo.. napicaz kiz.. zamanda gecmez ki simdi !!
Masallah masallah bitek ben eksigim listede..ne cok acikmisin sen boyle !!
ohhhh gel keyfim gel.. ben isteyim ne yapsam diye dusunuyorum.. yolar kalabalik mi diyorum.. ev ne halde aceba diyorum.. makinem var diorum utum var.. yarin toplantim var.. kan gelio..
sonunda boyleyim ...
Hanımlar ben çıkıyorum.
Hepinizi KOCAMANNNNN öpüyorum
Kendinize iyi bakın, çok yemek yiyip şişmanlamayın olur mu............
valla hayal ederken bile ağzım sulandı kızlar
kiz benimde herif gec geliyooo.. napicaz kiz.. zamanda gecmez ki simdi !!
Masallah masallah bitek ben eksigim listede..ne cok acikmisin sen boyle !!
ohhhh gel keyfim gel.. ben isteyim ne yapsam diye dusunuyorum.. yolar kalabalik mi diyorum.. ev ne halde aceba diyorum.. makinem var diorum utum var.. yarin toplantim var.. kan gelio..
sonunda boyleyim ...
Ooo yemek muhabbetine gecilmisss
Benim canim su boregi cektii bir tepsi olsa yerimmm
Ayy hamile olsamda xanim onu cekiyo bunu cekiuo deyip naz yapsamm
Yiyip yiyip yatasim var
Ufacıksın kız daha.inşallah hayırlısıyla ikişer ikişer olur bebişin
Hava serin acili tarhana corbasi harika olur walla ben eve gidince tarhana yapcam ohhh misss yanına yapacaklarimi henüz düşünme asamasindayim
ben daha ufacıkım yaaa benim yaş 21
ben daha ufacıkım yaaa benim yaş 21
kac dogumlusun :26::26::26:
doğrudur canım ama daha evleneli 2 yıl oldu şimdiden çocuk olmadığı için uzaklastı benden yada bana öyle geliyor bakalım hamile kalırsam tek umudum bu hersey yoluna gırcek canım
aç değilim sadece doymuyorum
valla kendi adıma kilo almam gerektiği için ne yesem az geliyo
one kiz ??kız beline yakı yapıştıran var mı bebek için
Simdiden kolay gelsin.. ben dusunmekteyim..Hava serin acili tarhana corbasi harika olur walla ben eve gidince tarhana yapcam ohhh misss yanına yapacaklarimi henüz düşünme asamasindayim
Ben koskoca 27 yaşındayım sen çok tazesin daha çıtır yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?