Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok anacim bugün benden birşey çıkmaz herifte gec geliyo zaten
kiz benimde herif gec geliyooo.. napicaz kiz.. zamanda gecmez ki simdi !!
Masallah masallah bitek ben eksigim listede.. ne cok acikmisin sen boyle !!
ben yemegi yapıyorum.... arada da yazıyorumm... birazda uzanıyorum.... işim bitince yatıışşşş :)) yarında ütü günüm... hahahahaaa hafta sonunu düşünemiyorumm....

ohhhh gel keyfim gel.. ben isteyim ne yapsam diye dusunuyorum.. yolar kalabalik mi diyorum.. ev ne halde aceba diyorum.. makinem var diorum utum var.. yarin toplantim var.. kan gelio..
sonunda boyleyim ...

Hanımlar ben çıkıyorum.
Hepinizi KOCAMANNNNN öpüyorum
Kendinize iyi bakın, çok yemek yiyip şişmanlamayın olur mu............

Ooo yemek muhabbetine gecilmisss
Benim canim su boregi cektii bir tepsi olsa yerimmm
Ayy hamile olsamda xanim onu cekiyo bunu cekiuo deyip naz yapsamm
Yiyip yiyip yatasim var

aç değilim sadece doymuyorum

Hanımlar ben çıkıyorum.
Hepinizi KOCAMANNNNN öpüyorum
Kendinize iyi bakın, çok yemek yiyip şişmanlamayın olur mu............

valla kendi adıma kilo almam gerektiği için ne yesem az geliyo

Hava serin acili tarhana corbasi harika olur walla ben eve gidince tarhana yapcam ohhh misss yanına yapacaklarimi henüz düşünme asamasindayim

Ooo yemek muhabbetine gecilmisss
Benim canim su boregi cektii bir tepsi olsa yerimmm
Ayy hamile olsamda xanim onu cekiyo bunu cekiuo deyip naz yapsamm
Yiyip yiyip yatasim var

aynen valla bende öyleyim hamile olsam yiyip yiyip yatcam şimdiden gece yarısı canım bişeyler istiyo eşim sağolsun alıp geliyo hamile olsam adama uyku haram

doğrudur canım ama daha evleneli 2 yıl oldu şimdiden çocuk olmadığı için uzaklastı benden yada bana öyle geliyor bakalım hamile kalırsam tek umudum bu hersey yoluna gırcek canım

hiç öyle düşünme sana öyle geliyordur biz bu durumu biraz eksiklik olarak görüyoruz o yüzdende duygusallaşıyoruz, seni seviyorsa aranıza çocuk anne hiç bişey giremez sen içini ferah tutt.. Eşini bi silkele kendine gelsin, sende daha olumlu düşünmeye çalış.. Herkesin dediği gibi çocuk işi kafa rahatlıgı da istiyor. Rabbim güzel gönlüne göre versin seni darda kederde bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…