Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar kendimi durduramıyorum camış gibi yiyorum sabahtan beri yemediğim kalmadı hala açım gelsin artık bu kırmızılar yaaaaaaaa:84::84:

ayy kis sen.çok yasa çok güldümmm
kiz bende 23cum.. gulelim yaa hep beraber insallah..

Ben burda bir cift taniyorum 15yildir evliler.. cocuklari olmadi.. gecen yil ikizleri oldu..
ama baska bir cift daha taniyorum 20 yildir daha fazla galiba evliler ama olmuyo..
Allahimin bir mucizesi bu ...

kızlar kendimi durduramıyorum camış gibi yiyorum sabahtan beri yemediğim kalmadı hala açım gelsin artık bu kırmızılar yaaaaaaaa:84::84:
Noluyo cimcimeeemmm ... atesin yuksek degilmiydi.. insallah bebistendir canim..
aayyy kissss boşver yatalım bugün pek tembelimm
Yok kiz ne yatmasi.. ben daha eve gidip iyice supurcem heryeri.. temizleyip silecem.. yemek yapicam..

Hahahaha bende açım suanda gel kız pizzaciya gidelim bari :)))

olur vallaaa şuan bi büyük boy pizza orta boy cips büyük boy kola ve ardından suffle yiyesim var

Yok kiz ne yatmasi.. ben daha eve gidip iyice supurcem heryeri.. temizleyip silecem.. yemek yapicam..

yok kuzum ateş düştü dün bugünde sabitlendi bebişten değil yani heralde kırmızılar soldan soldan geliyo bana

doğrudur canım ama daha evleneli 2 yıl oldu şimdiden çocuk olmadığı için uzaklastı benden yada bana öyle geliyor bakalım hamile kalırsam tek umudum bu hersey yoluna gırcek canım

ben yemegi yapıyorum.... arada da yazıyorumm... birazda uzanıyorum.... işim bitince yatıışşşş :)) yarında ütü günüm... hahahahaaa hafta sonunu düşünemiyorumm....

anaaaammm suffleemiiiiiiiiiiiiiiii heeeççç sevmemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…