rabbimin mucizesiiiiiiii
23 canım yasim
canlarım bende bugün sabahtan beri tembel tembel yatıyorum gidip biraz ortalığı falan topliyim. gelirim yine öpüyorum sizi
ayy kis sen.çok yasa çok güldümmmcadalozu kaynanaaa
Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
Oglunu alir giderim
Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama
canlarım bende bugün sabahtan beri tembel tembel yatıyorum gidip biraz ortalığı falan topliyim. gelirim yine öpüyorum sizi
aayyy kissss boşver yatalım
kiz bende 23cum.. gulelim yaa hep beraber insallah..ayy kis sen.çok yasa çok güldümmm
İki yüz milyonda bir ihtimal gerçek oldu
Tüp bebek tedavisi gören İngiliz Karen Gilbert, 200 milyonda bir gerçekleşen bir olasılık sayesinde tek yumurta üçüzlerine sahip oldu.
Doktorlar üç fetüsün birbirlerinin sıvısını tüketeceğinden endişelenerek Karen'e hamileliği süresince iki kere kürtaj yaptırmasını tavsiye etti.İKİ AY ERKEN DOĞDULAR
Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde Karen'e bebeklerden birini aldırıp diğer ikisini doğurabileceği söylendi. Ancak anne üçünü de doğurmaya karar verdi. Bebekler, 2 Ağustos'ta, normal doğum tarihinden iki ay erken ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.
Noluyo cimcimeeemmm ... atesin yuksek degilmiydi.. insallah bebistendir canim..kızlar kendimi durduramıyorum camış gibi yiyorum sabahtan beri yemediğim kalmadı hala açım gelsin artık bu kırmızılar yaaaaaaaa:84::84:
Yok kiz ne yatmasi.. ben daha eve gidip iyice supurcem heryeri.. temizleyip silecem.. yemek yapicam..aayyy kissss boşver yatalımbugün pek tembelimm
yok anacim bugün benden birşey çıkmaz herifte gec geliyo zaten
kızlar kendimi durduramıyorum camış gibi yiyorum sabahtan beri yemediğim kalmadı hala açım gelsin artık bu kırmızılar yaaaaaaaa:84::84:
aayyy kissss boşver yatalımbugün pek tembelimm
Hahahaha bende açım suanda gel kız pizzaciya gidelim bari :)))
Noluyo cimcimeeemmm ... atesin yuksek degilmiydi.. insallah bebistendir canim..
Yok kiz ne yatmasi.. ben daha eve gidip iyice supurcem heryeri.. temizleyip silecem.. yemek yapicam..
İnşllah bu bağlılıgı zamanla azalır, sevdiğim şöyle bir söz var "insanın gerçek ailesi eşi ve çocuklarıdır." Anne baba atılmaz tabiki ama atsında satsında demiyorum ama; ömrümüzün (eğer Allah nasip ederse) daha fazla kısmını evlendiğimiz insanlarla geçiriyoruz. Bebişiniz oldugunda belki bu kadar yakınlıgı kalmaz çünkü çocukla eviyle ilgilenmekten ona daha az vakit ayıracak diye düşünüyorum..
Noluyo cimcimeeemmm ... atesin yuksek degilmiydi.. insallah bebistendir canim..
Yok kiz ne yatmasi.. ben daha eve gidip iyice supurcem heryeri.. temizleyip silecem.. yemek yapicam..
ikiz olsun cooooooook isterimsen kaç yasindasin canım
olur vallaaa şuan bi büyük boy pizza orta boy cips büyük boy kola ve ardından suffle yiyesim var
yok kuzum ateş düştü dün bugünde sabitlendi bebişten değil yaniheralde kırmızılar soldan soldan geliyo bana
olur vallaaa şuan bi büyük boy pizza orta boy cips büyük boy kola ve ardından suffle yiyesim var
yok kuzum ateş düştü dün bugünde sabitlendi bebişten değil yaniheralde kırmızılar soldan soldan geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?