Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben koskoca 27 yaşındayım sen çok tazesin daha çıtır yani :))

koskoca 27 miş sanki bana 50 yaşında sende çıtırsın bebeğim. bende yeni 22 oldum ama ben oldum olası hep olgundum. zaten eşim 32 yaşında. arkadaşlarım da hep 25-30 arası. hiç kendi yaşıtım arkadaşım olmadı bugüne kadar

inşallah canımmm bu blokta konusmak insanı çok rahatlatıyor ya hiç tanımadığın bagın akrabalıgın olmyan ınsanlar senı ne güzel anlıyorlar yaaa bayılıyorum size

Maaşallah canım ne güzel genç anne olucan iyi anlaşırsınız bebişle inş.

ayyy inşallah. hep isterdim genç anne olmayı ama erken evleniceğim hiç aklıma gelmezdi daha öğrenciyim okulum bitmedi herşey bi anda oldu nişanlandık bir ay sonra da evlendik

birşey fark etti mi dün netten okudumda olumlu yazılar çok varda denesem mi die düşünüyorum

inşallah canımmm bu blokta konusmak insanı çok rahatlatıyor ya hiç tanımadığın bagın akrabalıgın olmyan ınsanlar senı ne güzel anlıyorlar yaaa bayılıyorum size

bende burda kendimi çok rahat hissediyorum herkes samimi çıkarsız içten, açık açık konuşup yazabiliyosun süper bişey. Bir nevi terapi gibi Yaşasın Kadınlar Kulübüüü D

ayyy inşallah. hep isterdim genç anne olmayı ama erken evleniceğim hiç aklıma gelmezdi daha öğrenciyim okulum bitmedi herşey bi anda oldu nişanlandık bir ay sonra da evlendik

bazen düşünüyorum erken evlenip anne olsamıydım diye geç evlendiğime pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum en büyük benim 33

bende burda kendimi çok rahat hissediyorum herkes samimi çıkarsız içten, açık açık konuşup yazabiliyosun süper bişey. Bir nevi terapi gibi Yaşasın Kadınlar Kulübüüü D

evt istesem bu kadar rahat kız kardeşimle konuşamam evt dün ağlamaktan maf olmuştum şimdi çok mutlu hissediyorum kendimi

kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha

hahahahah :d valla ben mayısta 22 oldum ama hala alışamadım soranlara 21 diyorum, ay yok yok 22 oldum diyorum sonra büyütme kız yaşını ne güzel çıtırız işte benim kociş benden 10 yaş büyük ya çıtır sevgilim diyo bana

Son düzenleme:
birşey fark etti mi dün netten okudumda olumlu yazılar çok varda denesem mi die düşünüyorum

hala burda olduğuma göre sence etkili olmuşmu
valla canım açıkçası bende etkili olmadı.
zaten onu yaparken 3 gün belinden hiç çıkarmayıp asla üşütecek bişey yapmayacaksın
yani hep sıcak olacaksın ve 3 gün ilişki olacak
duş almayacaksın
bende bi topikte aradım kızın biri hiç yataktan çıkmamış 3 gün sadece wc için çıkmış
herşey tamamda 3 gün öyle dolaşılırmı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…