Ben koskoca 27 yaşındayım sen çok tazesin daha çıtır yani :))
kız beline yakı yapıştıran var mı bebek için
En büyük ben miyim şimdi 29 la:)
Amaninnn cok kucikmussun hakkatennGenc anne adayi ne guzellBak komplekse girdim simdi 29 um ben yaa.ben daha ufacıkım yaaa benim yaş 21
hiç öyle düşünme sana öyle geliyordur biz bu durumu biraz eksiklik olarak görüyoruz o yüzdende duygusallaşıyoruz, seni seviyorsa aranıza çocuk anne hiç bişey giremez sen içini ferah tutt.. Eşini bi silkele kendine gelsin, sende daha olumlu düşünmeye çalış.. Herkesin dediği gibi çocuk işi kafa rahatlıgı da istiyor. Rabbim güzel gönlüne göre versin seni darda kederde bırakmasın inşallah
Maaşallah canım ne güzel genç anne olucan iyi anlaşırsınız bebişle inş.
kac dogumlusun kuzuuuuummm
kac dogumlusun :26::26::26:
En büyük ben miyim şimdi 29 la:)
ben yapıştırdım bir kez
ama sonra abdestsiz dolaşmak abest geldi söktüm aynı gün ilişkiden 3 saat sonra
birşey fark etti mi dün netten okudumda olumlu yazılar çok varda denesem mi die düşünüyorum
bende varım bende
inşallah canımmm bu blokta konusmak insanı çok rahatlatıyor ya hiç tanımadığın bagın akrabalıgın olmyan ınsanlar senı ne güzel anlıyorlar yaaa bayılıyorum size
ayyy inşallah. hep isterdim genç anne olmayı ama erken evleniceğim hiç aklıma gelmezdidaha öğrenciyim okulum bitmedi herşey bi anda oldu nişanlandık bir ay sonra da evlendik
kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha
bende burda kendimi çok rahat hissediyorum herkes samimi çıkarsız içten, açık açık konuşup yazabiliyosun süper bişey. Bir nevi terapi gibi Yaşasın Kadınlar KulübüüüD
bende varım bende
Amaninnn cok kucikmussun hakkatennGenc anne adayi ne guzellBak komplekse girdim simdi 29 um ben yaa.
kiiisss bende 91liyim ama ben 23diyorummm puhahahaha
birşey fark etti mi dün netten okudumda olumlu yazılar çok varda denesem mi die düşünüyorum
benimkide 9 yas büyük benden canım o büyük olunca bende istemsiz yasimi buyuk soyluyomusum sanirim yeni fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?