kuzum benim sen eşinle mutlu ol da gerisi önemli değil. valla sağolsun kayınvalidem çok iyi. bizim evlenmeye karar vermemiz çok ani oldu. hiçbi hazırlığımız yoktu. ben dedim ki kayınvalidem nası olsa yalnız yaşıyo hem kendi evi. bi iki sene onunla kalalım evimizi alırız herşeyimizi tamamlar taşınırız. kayınvalidem dedi ki kızım başımın üstünde yeriniz var ama yeni evleniyosunuz ne kadar da olsa ben varken rahat edemezsiniz. ben hallederim herşeyi dedi. sağolsunlar evdi eşyaydı kısa sürede halloldu. bebek konusunda da ben üzülüyorum mesela niye olmadı falan diye. kızım dur bakalım daha yeni evlisiniz niye olmasın sen stres yapma Allah ne zaman nasip ederse olur diyo sürekli moral veriyo. kendi annemden hiç farkı yok çok şükür inşallah hep böyle olur
Cogumuz ayni durumdayiz canimZamanla alisiyor insan bu laflaraSenin daha yeniymiss bu ne acele insanlarda bi tuhaffBana da komsulardan tut akrabalar .isyerindeki cayci ablalar dahil surekli soruyortKatlanmak zor Allah sabir versin bizlereUzulme sende daha iki ay olmus .stres yapma sakinn
ahahhaaa sıkı cevap vermişinnnnn...........
Ben yakıyı belime yapıştırdım acayip yanıyo resmen alevlendim uyuyamadım ama bende Bi işe yaramadı malisef....bide benim canım turşu çekti evde yokkocişe ısmarladım alcak şaka maka çekti lahana ve salatalık turşusu karışık al işte dedim tvde gördüm acayip derecede çekti belki de psikolojik olarak çekti amann ben yiycem bebişinde keyfi bilir canı turşu çekiyosa gelsin bugün göbüşte olsun yesin :):):)
tekara ben geldim slm kıslarr sizlere bişi sorcam benim sogan kürü c.tesi sondu ben incir kürüne başlasasam mı kimiside diyoki kist yapıyo diyo sastım kaldım yaa akşama baltarcın c.otu yapcam offf bi akıl verin kıslar yaa
Ayneen benimkide öyle tipkisi aynisiayyy çok özendim size. maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın.görümcem yok ama bende anlaşmak isterdim kaynanamla 2 arkadaş gibi.benimki hem herşeyi o bilir hemde çok konuşur.herkezte onun dediğini yapsın ister.
Aa bende ayni sekilde ani evlendim ve esim cok borcluydu ayri ev esya istemedim 7 yil bekledikten sonra bide esya beklemiyelim dedim birlikte oturduk 9 ay laf sokmalariyla yedi beni bende esimle konuştum ve ayrildik o evden.yapmadini birakmadi bize gitmeyelim diye cunki evin tek calisani esimdi ve onlara ev yapmisti kendisinede yapacakdi.baktim ben uzulcem orda hic gerek yok dedim.simdi pervane oluyo bize ama niyetini anladigim icin eskisi gibi sicak olamiyorum sadece saygida kusur etmem hepsi bu. Bu araada gebesin sanirim allah kucağına almayi nasip etsin saglikla insallah...
en iyisini yapıyosun canım. evet kuzum benim daha doktora gitmedim inşallah öyleyim :) darısı isteyen herkesin başınaaa
Benim doktorum soğanı da önermemişti. Sonra kisti patlayan geliyo demişti ama bilemem faydasını gören de var sanırım
Normalde cok sessiz sakin biriyimdir.nasil olduysa diyiverdimm sekerim... İyi demisim ama demii :)))
Normalde cok sessiz sakin biriyimdir.nasil olduysa diyiverdimm sekerim... İyi demisim ama demii :)))
canım benim 2 tane kistim vardı sogan kürü gecirmiş yok olmuş işte sıra incir kürüne gelince sastım biri iç hamiş kalırsın diyo digeri yok kist olursun sakın diyo napsamm :18:
canım işte her insan bir olmuyo malesefçok takmamaya çalışıcaksın böyle insanları. zaten sen saygıda kusur etmediğin sürece çok büyük problemler yaşanmaz Allahın izniyle. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta o bi büyük vede anne. Ben hep öyle düşünürüm ona göre davranırım. Çok da anlaşamıyosan daha nadir görüşmeye çalışırsın olur biter. Allah eşinle muhabbetini bozmasın mutluluğunuzu sevginizi arttırsın, ailenizi genişletsin gerisi boş
canım benim 2 tane kistim vardı sogan kürü gecirmiş yok olmuş işte sıra incir kürüne gelince sastım biri iç hamiş kalırsın diyo digeri yok kist olursun sakın diyo napsamm :18:
evett şekeriimm bazenn lafı aranıyolar amaaa.... zaten sessiz sakin olandan korkacan ben de öyleyiimmm :)
Bat 5 ekim diyor nasiln erkenden ogrenebildin
ayrı şehirlerdeyiz canım zaten yılda 1-2 kez ancak görüşüyorum.telefonlada çok nadir.bir araya gelincede sizin gibi gırgır şamatamız olmuyor.ben gelinlik görevlerimi yapıyprum.aslında genç bir kayınvalidem var ama dediğim gibi otorite hep onda olsun ister. (çalıştığı kurumun müdürüymüş.alışmış herkese dediğini yaptırmaya otoriteye.)
canım benim bat 2 ekimdi. ama ben bu sefer 5ine kadar bekliycem dedim. buraya da 5 ekim yazdırmıştım. ama dayanamadım bugün test yaptım :) yani adetim yarın. çok da erken sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?