Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aa bende ayni sekilde ani evlendim ve esim cok borcluydu ayri ev esya istemedim 7 yil bekledikten sonra bide esya beklemiyelim dedim birlikte oturduk 9 ay laf sokmalariyla yedi beni bende esimle konuştum ve ayrildik o evden.yapmadini birakmadi bize gitmeyelim diye cunki evin tek calisani esimdi ve onlara ev yapmisti kendisinede yapacakdi.baktim ben uzulcem orda hic gerek yok dedim.simdi pervane oluyo bize ama niyetini anladigim icin eskisi gibi sicak olamiyorum sadece saygida kusur etmem hepsi bu. Bu araada gebesin sanirim allah kucağına almayi nasip etsin saglikla insallah...

tekara ben geldim slm kıslarr sizlere bişi sorcam benim sogan kürü c.tesi sondu ben incir kürüne başlasasam mı kimiside diyoki kist yapıyo diyo sastım kaldım yaa akşama baltarcın c.otu yapcam offf bi akıl verin kıslar yaa

ahahhaaa sıkı cevap vermişinnnnn...........

Normalde cok sessiz sakin biriyimdir.nasil olduysa diyiverdimm sekerim... İyi demisim ama demii :)))

turşuyu o kadar güzel anlattın ki benimde canım çekti

Benim doktorum soğanı da önermemişti. Sonra kisti patlayan geliyo demişti ama bilemem faydasını gören de var sanırım

Ayneen benimkide öyle tipkisi aynisi

en iyisini yapıyosun canım. evet kuzum benim daha doktora gitmedim inşallah öyleyim :) darısı isteyen herkesin başınaaa

Benim doktorum soğanı da önermemişti. Sonra kisti patlayan geliyo demişti ama bilemem faydasını gören de var sanırım

canım benim 2 tane kistim vardı sogan kürü gecirmiş yok olmuş işte sıra incir kürüne gelince sastım biri iç hamiş kalırsın diyo digeri yok kist olursun sakın diyo napsamm :18:

Normalde cok sessiz sakin biriyimdir.nasil olduysa diyiverdimm sekerim... İyi demisim ama demii :)))

evett şekeriimm bazenn lafı aranıyolar amaaa.... zaten sessiz sakin olandan korkacan ben de öyleyiimmm :)

Son düzenleme:
canım benim 2 tane kistim vardı sogan kürü gecirmiş yok olmuş işte sıra incir kürüne gelince sastım biri iç hamiş kalırsın diyo digeri yok kist olursun sakın diyo napsamm :18:

Cnm meraba ben daha yeni saraçoğlundan dinledim oyle bir sey olsaydı siddetle icin demezdi adam bas bas bagriyo valla.ben mide sorunumdan dolayi hicbirini yapmadım keske yapsam

ayrı şehirlerdeyiz canım zaten yılda 1-2 kez ancak görüşüyorum.telefonlada çok nadir.bir araya gelincede sizin gibi gırgır şamatamız olmuyor.ben gelinlik görevlerimi yapıyprum.aslında genç bir kayınvalidem var ama dediğim gibi otorite hep onda olsun ister. (çalıştığı kurumun müdürüymüş.alışmış herkese dediğini yaptırmaya otoriteye.)

İçin rahat etmeyecek bence içme:)
Diğerini doktor mu önerdi eğer öyleyse bunu da sor bakalım ne diyecek

evett şekeriimm bazenn lafı aranıyolar amaaa.... zaten sessiz sakin olandan korkacan ben de öyleyiimmm :)

bana da öğretin ya bu sessiz sakin olma işini :) ben hiç sessiz sakin olamadım valla, isteyene bi cevap yapıştırıyorum dahası olmuyo zaten :)

ooh neyse uzakmışsınız iyi bari

Ben cikicam kizlar.herkese hayirli aksamlar
Bugun guzel bir baslangic oldu ilayda ile.tekrardan hayirli olsun.
Yarinda guzel haberler gelir insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…