Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy bende dun korktum dun kv den geldik ben onden kocis arkadan apartmana doğru yürüyoruz yol ustundede otuyoruz kalabalık yani....biri bana bakiyomus benimki bagirdi cagirdi ay ben bi korktuuummm neredeyse girisecekti herifeee

Seni cok iyi anliyorum bazen o kadar kokuyorum ki basini bellaya sokacak diye.. bir bakis yuzunden veya bir gulumseme.. .cok sinirli bide benimki bir korur bir sarar beni bunaltir nerdeyse.. 1 yil boyunca calistirmadi evde kapati oda yanimda kaldi beni sinir eti.. hep tartistik.. simdi 1 yildir calisiyorum nasil zoruna gidiyo beni ise yollamak her sabah ne giydigimi kontrol ediyo..

sağol canım benim.senide gördüğüme çok sevindim.işimden fırsat buldukça burda kafa dağıtıyorum :)) ekim ayı içinde umutlu bekleyiş başladı bakalım.

Sen hep böyle gül olur mu İnşallah güzel haberler veririz canımm Ekim , Kasım... ne zaman gelirse.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize , bebişler geldiği zaman da böyle güleriz, oynarız :124: :))))

Canim hepside ayni galibaa..
bide benim eltim dun aksam dogum yapti simdi.. daha cok basimin etini yer.. dun telefonda bile tebrik etmeye aradim tabi oda ordaydi... hadi artik falan filan..
amannnn ... konusun dursun..
tabii anlatacağım siz de dua edin de başka bir şey çıkmasın hayırlısıyla yara ya da kistten çok korkuyoruuum
Canim dua ederim tabi banada dua edin kizlar kist olmasin

Hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsınız sessiz kalmamakla. Dua edicem sizin için.
Bu patronlar hep mi böyleler ya..
Allah razı olsun canımmm inşallah hayırla biter gider

canım üzülmek yok sakın
yanlız değilsin.. burda çoğu arkadaşımız aynı şeylere mağruz kalıo. benim adımda sülalede kısıra çıkmış haberim yoktu. duyunca şok oldum ki düşünmüyoruz daha diye biliyolar. :26: takma canım.. ha de geç.. biliorum çok zor ama sitres yaparsan bebişler zaten anzlı iyice nazlanır :26:

Cnm merak etme burda cogu kisi seninle ayni durumu yaşıyor. O konussn inssnlar laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar. Biliyotum uzuluyorsun ama o soranlar canini sıkıyor ama umursama sen o cocugu sadece kendin icin istiyorsun baskalari icin degil.bende cok takinti yapiyorum ama artik kendimce diyorum bu bebek sadece benim icin olacak benim olacak bu yuzden kimseyi ilgilendirmiyor diye düşün.

inşallahhhhhhhhhhh canım inşallah. sen kaç yıllık evliydin.ve inşallah sendede eşindede sorun yok dimi

Cogumuz ayni durumdayiz canimZamanla alisiyor insan bu laflaraSenin daha yeniymiss bu ne acele insanlarda bi tuhaffBana da komsulardan tut akrabalar .isyerindeki cayci ablalar dahil surekli soruyortKatlanmak zor Allah sabir versin bizlereUzulme sende daha iki ay olmus .stres yapma sakinn

kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:

bgn seni tebrik etmiştim fark etmedin sanırım cnm, neyse benim k.v de çok sevimli Allah bozmasın aramız çok iyidir, hatta bende şu anda 2-3 gün kalacakmış. İyiyse iyidir merak etme niye değişsin

agzina biber surucemmm heee deme öyle çağırma kirmizilari

moralimi bozmuyorum cnm merak etme, çalışmalara son sürat devam edecem eğer bu ay olmazsa da...Ama anlayamadım ya mens ağrısı mı dün gece 6-7 saat suyla uğraştım misafirlerden sonra tüm evi temizledim acaba üşüttüm mü? karnım şiş ve alt kısmı sancıyo

bgn seni tebrik etmiştim fark etmedin sanırım cnm, neyse benim k.v de çok sevimli Allah bozmasın aramız çok iyidir, hatta bende şu anda 2-3 gün kalacakmış. İyiyse iyidir merak etme niye değişsin

canımmm benimmm çok teşekkür ederim kusura bakma galiba gözümden kaçtı bi anda o kadar hızlı ilerledi ki sayfalar. e biraz da heyecan yaptım tabi darısı başına inşallah kuzummm en yakın zamanda alırız inşallah güzel haberlerini
diğer konuya gelince de Allah bozmasın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…