MSA82 ye mesaj at canim ozeldeb burdan goremeyebiliyo ayrica hg
ayy bende dun korktum dun kv den geldik ben onden kocis arkadan apartmana doğru yürüyoruz yol ustundede otuyoruz kalabalık yani....biri bana bakiyomus benimki bagirdi cagirdi ay ben bi korktuuummm neredeyse girisecekti herifeee
bütün kaynanalar mi aynı yaaaaa
sağol canım benim.senide gördüğüme çok sevindim.işimden fırsat buldukça burda kafa dağıtıyorum :)) ekim ayı içinde umutlu bekleyiş başladı bakalım.
Kizlar daha 1 senem dolmadi evleneli.
Kaynanam gecen gun dugune gitti.herkez soruyomus gelinin napiyo calisiyomu.kaynanamda yok demis , kadinlarda hamilemi yoksa demis, onada yok diyince niye yapmiyo demisler olmuyomu demisler .niye calismiyo bebek yoksa demisler.
Biktim artik ya herkese cevap vermekten!!!
Ayrica apartmanda hic konusmadigim tanismadigim komsular bile soruyor dusunun ya! Hic bir muhabbetim yokken ustelik.
Cokk bunaldim.suan kaynanamdayim aglamamak icin dislerimi sıkıyorum inaninn.
Bnm gbi olan varmi aranizda??
Psikolojim bozuldu yaaa
Daha 2ci ay oldu deneyeli.hemen zirt die nasil hamile kaliyimmm yaaa
Aglamicaaaammmm
Canim dua ederim tabi banada dua edin kizlar kist olmasintabii anlatacağım siz de dua edin de başka bir şey çıkmasın hayırlısıyla yara ya da kistten çok korkuyoruuum
rabbim evlat hasretiyle sinamasin rabbim yüzünü guldursun ins kavusursun yawrunaaa
Allah razı olsun canımmm inşallah hayırla biter giderHayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsınız sessiz kalmamakla. Dua edicem sizin için.
Bu patronlar hep mi böyleler ya..
Kaynanam gecen gun dugune gitti.herkez soruyomus gelinin napiyo calisiyomu.kaynanamda yok demis , kadinlarda hamilemi yoksa demis, onada yok diyince niye yapmiyo demisler olmuyomu demisler .niye calismiyo bebek yoksa demisler.
Ayrica apartmanda hic konusmadigim tanismadigim komsular bile soruyor dusunun ya! Hic bir muhabbetim yokken ustelik.
Psikolojim bozuldu yaaa
Aglamicaaaammmm
Psikolojim bozuldu yaaa
Aglamicaaaammmm😢
rabbim evlat hasretiyle sinamasin rabbim yüzünü guldursun ins kavusursun yawrunaaa
bütün kaynanalar mi aynı yaaaaa
agzina biber surucemmm heee deme öyle çağırma kirmizilari
Sen hep böyle gül olur muİnşallah güzel haberler veririz canımm Ekim , Kasım... ne zaman gelirse.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize , bebişler geldiği zaman da böyle güleriz, oynarız :124: :))))
aminnnnnn cnmmm benimm
Cogumuz ayni durumdayiz canimZamanla alisiyor insan bu laflaraSenin daha yeniymiss bu ne acele insanlarda bi tuhaffBana da komsulardan tut akrabalar .isyerindeki cayci ablalar dahil surekli soruyortKatlanmak zor Allah sabir versin bizlereUzulme sende daha iki ay olmus .stres yapma sakinnKizlar daha 1 senem dolmadi evleneli.Kaynanam gecen gun dugune gitti.herkez soruyomus gelinin napiyo calisiyomu.kaynanamda yok demis , kadinlarda hamilemi yoksa demis, onada yok diyince niye yapmiyo demisler olmuyomu demisler .niye calismiyo bebek yoksa demisler.Biktim artik ya herkese cevap vermekten!!!Ayrica apartmanda hic konusmadigim tanismadigim komsular bile soruyor dusunun ya! Hic bir muhabbetim yokken ustelik.Cokk bunaldim.suan kaynanamdayim aglamamak icin dislerimi sıkıyorum inaninn.Bnm gbi olan varmi aranizda?? Psikolojim bozuldu yaaaDaha 2ci ay oldu deneyeli.hemen zirt die nasil hamile kaliyimmm yaaaAglamicaaaammmm
kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:
kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:
seninki istisnai bi durum canım iyiyse iyidir değişmez bence rahat ol
agzina biber surucemmm heee deme öyle çağırma kirmizilari
bgn seni tebrik etmiştim fark etmedin sanırım cnm, neyse benim k.v de çok sevimli Allah bozmasın aramız çok iyidir, hatta bende şu anda 2-3 gün kalacakmış. İyiyse iyidir merak etme niye değişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?