Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm meraba ben daha yeni saraçoğlundan dinledim oyle bir sey olsaydı siddetle icin demezdi adam bas bas bagriyo valla.ben mide sorunumdan dolayi hicbirini yapmadım keske yapsam
canım bende sitedeki çogu yazılarını okudum için diyo ELHAMDURİLLAH hamile kalcanız diyo ama korkuyom offf dün içtim bu gün içemedim korkudan kullanan varmı incir kürünü ??
İçin rahat etmeyecek bence içme:)
Diğerini doktor mu önerdi eğer öyleyse bunu da sor bakalım ne diyecek

yok canım dr sölemedi kendim kulandım kistlerimin gectini hissetim ara kanamam olmuştu ibrahim saracogluda diyo zaten egerki kulanırken kanama olursa korkmayın devam ediyo kürünüz işe yarıyo demişti vede aynen dgru çıktı şükür kistim yok oldu.

Ayrilalim diyecegini hic sanmiyorum canim.
Bnm sorunum esimin ailesine cok duskun olmasi. Dun tv de duygusal bir film vardi baktim agliyo bnmki :)) heyy allahim yaa.noldu dedim diyoki ailemi ozledimm.. Bnde yuhh dedim.haftada 4 gun ailesine gidiyoruz ztn. 15 dakkalik yol mesafemiz var yuruyerek.bu kadarmi aile duskunu olunur yaww

Allahim ayni benim eşim bu kadar olur yaniii

Ben cesaret edemiyorum böyle şeylere canım. Sen bilirsin..

evet aynen özellikleri benziyor benimki anasının ağzınada çok bakıyor onla konuşuyor bana geldi mi derdini anlatmıyor varsa yoksa çocuğumuz neden olmyor baba olmak istiyorum sanki ben istemiyorum milletin lafına da çok takılıyorum annem benden uzakta oturuyor her aradığında birseyler var mı hastalandın mı die sorular sorular

bayanlar ben işten çıkıyroum kendinze iyi bakın eşimle konuşucam inşallah üzülmem yarın görüşürüz allaha emanet olun

Yapistir anacim enn guselini yapiyosunn :))) ne ogrenicenn detttt

cnm bilmiyorum ki her zaman böyle olmak iyi mi :) annem diyo ki kızım bişi söyleme görümcene çok cevap veriyosun kadına yazık dedim nesine yazık hak etmesin o zaman, annem diyo sen kime çektin böyle bilmem ki azıcık sessiz sakin olsan dedim olamam efendim huyum kurusun ben böyleyim :)

Esim simdilik neden olmuyo diye sormuyo yeni basladigimiz icin herhalde
Ya bnm kaynanam aslinda cok iyi bna karsi.belki ilk yazdiklarimi kotu niyetli soylememistir bna.belki bn alinganim .bugune kdr bni hic kirmadi.ilk gelinleriyim ben.el ustunde tutuyolar.bnm sorunum esimin ailesine cok sık gitmek istemesi gitsin bisi demiyorum ama cok sık gidiyo gercekten . Bnm annmlerde uzak kimsem yok burda bnm ailemde soruyo dewamli.

İyidir iyidirrrr :))
Susunca tepene cikiyolar inan...
Bnm kaynim facebookunu kapat dedi.bnde esim bisi demiyo sen kendi esin olunca ona karisirsin dedim.iyiki demisim izledigim diziye bile karisiyodu. Haddini bildi.simdi konusmuyoruz.inan o kadar rahatimki anlatamam :)

cnm çok özür dilerim ama yuh yani onun ne işi var senin facenle? ayıp yani ne karışıyo işine...iyi cevap vermişsin bravo...büyük büyüklüğünü bilse biz de biliriz küçüklüğümüzü ama neyseeee....benim k.v çok tatlı bi kadın maşallahhh o kadar iyi niyetli ki. daha bi sürtüşmemiz olmadı. görümcemi sevmiyorum çok bilmiş... ohhh iyisin valla, pabuç bırakma sakın.

Bugün gecmek bilmiyor neden yacotur otur belimde batmalar oluyor aşılamdan mı acebaaaa cok skldımmmmm daha işiteyim yaaaas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…