- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
canım bende sitedeki çogu yazılarını okudum için diyo ELHAMDURİLLAH hamile kalcanız diyo ama korkuyom offf dün içtim bu gün içemedim korkudan kullanan varmı incir kürünü ??Cnm meraba ben daha yeni saraçoğlundan dinledim oyle bir sey olsaydı siddetle icin demezdi adam bas bas bagriyo valla.ben mide sorunumdan dolayi hicbirini yapmadım keske yapsam
İçin rahat etmeyecek bence içme:)
Diğerini doktor mu önerdi eğer öyleyse bunu da sor bakalım ne diyecek
Ben cikicam kizlar.herkese hayirli aksamlar
Bugun guzel bir baslangic oldu ilayda ile.tekrardan hayirli olsun.
Yarinda guzel haberler gelir insallahh
bebeğim bende iş yerinden giriyorummm ben evde internet yok benim :26: bugun aksam eşimle konuşcaz bizde anlatcam sorunlarımı bakalım inşallah olumlu sonuçlarla dönerim eve benden soğuduysa olur ayrılalım derse bunum stresi geldi bana
Ayrilalim diyecegini hic sanmiyorum canim.
Bnm sorunum esimin ailesine cok duskun olmasi. Dun tv de duygusal bir film vardi baktim agliyo bnmki :)) heyy allahim yaa.noldu dedim diyoki ailemi ozledimm.. Bnde yuhh dedim.haftada 4 gun ailesine gidiyoruz ztn. 15 dakkalik yol mesafemiz var yuruyerek.bu kadarmi aile duskunu olunur yaww
canım bende sitedeki çogu yazılarını okudum için diyo ELHAMDURİLLAH hamile kalcanız diyo ama korkuyom offf dün içtim bu gün içemedim korkudan kullanan varmı incir kürünü ??
yok canım dr sölemedi kendim kulandım kistlerimin gectini hissetim ara kanamam olmuştu ibrahim saracogluda diyo zaten egerki kulanırken kanama olursa korkmayın devam ediyo kürünüz işe yarıyo demişti vede aynen dgru çıktı şükür kistim yok oldu.
kızlaaaaar benim kociş geldi çıkıyorum yemek hazırlıycam. öpüldünüzzzz
Ayrilalim diyecegini hic sanmiyorum canim.
Bnm sorunum esimin ailesine cok duskun olmasi. Dun tv de duygusal bir film vardi baktim agliyo bnmki :)) heyy allahim yaa.noldu dedim diyoki ailemi ozledimm.. Bnde yuhh dedim.haftada 4 gun ailesine gidiyoruz ztn. 15 dakkalik yol mesafemiz var yuruyerek.bu kadarmi aile duskunu olunur yaww
evett şekeriimm bazenn lafı aranıyolar amaaa.... zaten sessiz sakin olandan korkacan ben de öyleyiimmm :)
bana da öğretin ya bu sessiz sakin olma işini :) ben hiç sessiz sakin olamadım valla, isteyene bi cevap yapıştırıyorum dahası olmuyo zaten :)
Yapistir anacim enn guselini yapiyosunn :))) ne ogrenicenn detttt
evet aynen özellikleri benziyor benimki anasının ağzınada çok bakıyor onla konuşuyor bana geldi mi derdini anlatmıyor varsa yoksa çocuğumuz neden olmyor baba olmak istiyorum sanki ben istemiyorum milletin lafına da çok takılıyorum annem benden uzakta oturuyor her aradığında birseyler var mı hastalandın mı die sorular sorular
cnm bilmiyorum ki her zaman böyle olmak iyi mi :) annem diyo ki kızım bişi söyleme görümcene çok cevap veriyosun kadına yazık dedim nesine yazık hak etmesin o zaman, annem diyo sen kime çektin böyle bilmem ki azıcık sessiz sakin olsan dedim olamam efendim huyum kurusun ben böyleyim :)
bayanlar ben işten çıkıyroum kendinze iyi bakın eşimle konuşucam inşallah üzülmem yarın görüşürüz allaha emanet olun
Allahim ayni benim eşim bu kadar olur yaniii
İyidir iyidirrrr :))
Susunca tepene cikiyolar inan...
Bnm kaynim facebookunu kapat dedi.bnde esim bisi demiyo sen kendi esin olunca ona karisirsin dedim.iyiki demisim izledigim diziye bile karisiyodu. Haddini bildi.simdi konusmuyoruz.inan o kadar rahatimki anlatamam :)
Canim seninkide agliyomu :)) bnmki suyunu cikardi resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?