Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı durumdayız bebğimm dünden beri bu konuda konuşuyoruz bizde senin eşin baskı yapıyor mu o ne diyor

Valla canim bende dusunmuyoruz diyorum soranlara ama nafilee...
Gecen gunde esimin halasi sordu yapmiyomusunuz yapin bi bebek dedi.bende siparis uzerine yapmiyoruz hala dedim bozuldu biraz 😊

kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:

Cnm allah bozmasin.benimkide cok iyiydi aslina bakarsan ben herkesle anlasirim ama megerb iyligi yanindsyim diyeymis evimi tasiyinca anladim gercek yuzunu

çok mutlu oldum gerçekten yaa, dün duada da sizin adlarınızı geçirdim hep...darısı başımıza...k.v ile iyi anlaşmak önemli ya, sizin de ağzınızın tadı bozulmaz inşallah...

seninki istisnai bi durum canım iyiyse iyidir değişmez bence rahat ol

kayınvalidemle kayınpederim ayrılar. o yüzden sık sık gelir kayınvalidem. çok severim çok tatlı bi insan. bide görümcem var oda dünya tatlısı. ikisiyle de çok iyi anlaşıyorum. zaten üçümüz bi araya gelince oo gırgır şamata çok eğleniyoruz. görümcem de şu an 3aylık hamile kardeş kardeş büyütücez inşallah

inşallahhhhhhhhhhh canım inşallah. sen kaç yıllık evliydin.ve inşallah sendede eşindede sorun yok dimi

Amiiinnn :) 4 yıldır evliyim canım daha yeni denemelere başladık, Dr. gittim bende hiçbir sorun yok , eşinde bir şey yoksa bebişin gelir dedi...bundan sonrası Allah'a kaldı canımmm...ben çıkıyorum saatim geldi konuşuruz uzun uzun çok öpüyorum seni

çok mutlu oldum gerçekten yaa, dün duada da sizin adlarınızı geçirdim hep...darısı başımıza...k.v ile iyi anlaşmak önemli ya, sizin de ağzınızın tadı bozulmaz inşallah...

amiiiinnnn canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. bende sizin için bol bol dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda doldursun göbişlerinizi

aynı durumdayız bebğimm dünden beri bu konuda konuşuyoruz bizde senin eşin baskı yapıyor mu o ne diyor

Lilitiy senle evime gidince ozel olarak konusmak istiyorum... Tlfndan zor oluyor
Sende kendimi gordum sanki...
Esim baski yapmiyor ama annesine ailesine asiri duskun bacim 😕

inşallah canım.en kısa zamanda müjdeni bekliyorum.dualarım seninle.

amiiiinnnn canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. bende sizin için bol bol dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda doldursun göbişlerinizi

bu ay teyze olabildik sonunda :) tüm topik size sesleniyorum bikaç bebiş daha gelsin bu teyzelik işi çok hoş oluyo :)

Valla canim bende dusunmuyoruz diyorum soranlara ama nafilee...
Gecen gunde esimin halasi sordu yapmiyomusunuz yapin bi bebek dedi.bende siparis uzerine yapmiyoruz hala dedim bozuldu biraz 

ahahhaaa sıkı cevap vermişinnnnn...........

Lilitiy senle evime gidince ozel olarak konusmak istiyorum... Tlfndan zor oluyor
Sende kendimi gordum sanki...
Esim baski yapmiyor ama annesine ailesine asiri duskun bacim 

bebeğim bende iş yerinden giriyorummm ben evde internet yok benim :26: bugun aksam eşimle konuşcaz bizde anlatcam sorunlarımı bakalım inşallah olumlu sonuçlarla dönerim eve benden soğuduysa olur ayrılalım derse bunum stresi geldi bana

Cnm allah bozmasin.benimkide cok iyiydi aslina bakarsan ben herkesle anlasirim ama megerb iyligi yanindsyim diyeymis evimi tasiyinca anladim gercek yuzunu

kuzum benim sen eşinle mutlu ol da gerisi önemli değil. valla sağolsun kayınvalidem çok iyi. bizim evlenmeye karar vermemiz çok ani oldu. hiçbi hazırlığımız yoktu. ben dedim ki kayınvalidem nası olsa yalnız yaşıyo hem kendi evi. bi iki sene onunla kalalım evimizi alırız herşeyimizi tamamlar taşınırız. kayınvalidem dedi ki kızım başımın üstünde yeriniz var ama yeni evleniyosunuz ne kadar da olsa ben varken rahat edemezsiniz. ben hallederim herşeyi dedi. sağolsunlar evdi eşyaydı kısa sürede halloldu. bebek konusunda da ben üzülüyorum mesela niye olmadı falan diye. kızım dur bakalım daha yeni evlisiniz niye olmasın sen stres yapma Allah ne zaman nasip ederse olur diyo sürekli moral veriyo. kendi annemden hiç farkı yok çok şükür inşallah hep böyle olur

ayyy çok özendim size. maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın.görümcem yok ama bende anlaşmak isterdim kaynanamla 2 arkadaş gibi.benimki hem herşeyi o bilir hemde çok konuşur.herkezte onun dediğini yapsın ister.

Seninki numunelikmiş canım

canım işte her insan bir olmuyo malesef çok takmamaya çalışıcaksın böyle insanları. zaten sen saygıda kusur etmediğin sürece çok büyük problemler yaşanmaz Allahın izniyle. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta o bi büyük vede anne. Ben hep öyle düşünürüm ona göre davranırım. Çok da anlaşamıyosan daha nadir görüşmeye çalışırsın olur biter. Allah eşinle muhabbetini bozmasın mutluluğunuzu sevginizi arttırsın, ailenizi genişletsin gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…