aaaahh ahh usutmedende olabilir tabi yaaaa havalar iyicede soguduuuu dikkat et ayaklari sıcak tut hep patik falan giy
Kizlar daha 1 senem dolmadi evleneli.
Kaynanam gecen gun dugune gitti.herkez soruyomus gelinin napiyo calisiyomu.kaynanamda yok demis , kadinlarda hamilemi yoksa demis, onada yok diyince niye yapmiyo demisler olmuyomu demisler .niye calismiyo bebek yoksa demisler.
Biktim artik ya herkese cevap vermekten!!!
Ayrica apartmanda hic konusmadigim tanismadigim komsular bile soruyor dusunun ya! Hic bir muhabbetim yokken ustelik.
Cokk bunaldim.suan kaynanamdayim aglamamak icin dislerimi sıkıyorum inaninn.
Bnm gbi olan varmi aranizda??
Psikolojim bozuldu yaaa
Daha 2ci ay oldu deneyeli.hemen zirt die nasil hamile kaliyimmm yaaa
Aglamicaaaammmm
Allah razı olsun canımmm inşallah hayırla biter gider
canım üzülmek yok sakın
yanlız değilsin.. burda çoğu arkadaşımız aynı şeylere mağruz kalıo. benim adımda sülalede kısıra çıkmış haberim yoktu. duyunca şok oldumki düşünmüyoruz daha diye biliyolar. :26: takma canım.. ha de geç.. biliorum çok zor ama sitres yaparsan bebişler zaten anzlı iyice nazlanır :26:
kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:
canımmm benimmm çok teşekkür ederim kusura bakma galiba gözümden kaçtı bi anda o kadar hızlı ilerledi ki sayfalar. e biraz da heyecan yaptım tabidarısı başına inşallah kuzummm en yakın zamanda alırız inşallah güzel haberlerini
diğer konuya gelince de Allah bozmasın inşallahhhhh
seninki istisnai bi durum canım iyiyse iyidir değişmez bence rahat ol
inşallahhhhhhhhhhh canım inşallah. sen kaç yıllık evliydin.ve inşallah sendede eşindede sorun yok dimi
aaaahh ahh usutmedende olabilir tabi yaaaa havalar iyicede soguduuuu dikkat et ayaklari sıcak tut hep patik falan giy
çok mutlu oldum gerçekten yaa, dün duada da sizin adlarınızı geçirdim hep...darısı başımıza...k.v ile iyi anlaşmak önemli ya, sizin de ağzınızın tadı bozulmaz inşallah...
kız benim kaynananam çok iyi yaa acayip iyi anlaşıyoruz. acaba değişir mi sonradan. korktum bi an:26:
Allah razı olsun canımmm inşallah hayırla biter gider
canım üzülmek yok sakın
yanlız değilsin.. burda çoğu arkadaşımız aynı şeylere mağruz kalıo. benim adımda sülalede kısıra çıkmış haberim yoktu. duyunca şok oldumki düşünmüyoruz daha diye biliyolar. :26: takma canım.. ha de geç.. biliorum çok zor ama sitres yaparsan bebişler zaten anzlı iyice nazlanır :26:
aynı durumdayız bebğimm dünden beri bu konuda konuşuyoruz bizde senin eşin baskı yapıyor mu o ne diyor
Amiiinnn :) 4 yıldır evliyim canım daha yeni denemelere başladık, Dr. gittim bende hiçbir sorun yok , eşinde bir şey yoksa bebişin gelir dedi...bundan sonrası Allah'a kaldı canımmm...ben çıkıyorum saatim geldi konuşuruz uzun uzun çok öpüyorum seni
amiiiinnnn canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı inşallah. bende sizin için bol bol dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda doldursun göbişlerinizi
Valla canim bende dusunmuyoruz diyorum soranlara ama nafilee...
Gecen gunde esimin halasi sordu yapmiyomusunuz yapin bi bebek dedi.bende siparis uzerine yapmiyoruz hala dedim bozuldu biraz 
Lilitiy senle evime gidince ozel olarak konusmak istiyorum... Tlfndan zor oluyor
Sende kendimi gordum sanki...
Esim baski yapmiyor ama annesine ailesine asiri duskun bacim 
Cnm allah bozmasin.benimkide cok iyiydi aslina bakarsan ben herkesle anlasirim ama megerb iyligi yanindsyim diyeymis evimi tasiyinca anladim gercek yuzunu
kayınvalidemle kayınpederim ayrılar. o yüzden sık sık gelir kayınvalidem. çok severim çok tatlı bi insan. bide görümcem var oda dünya tatlısı. ikisiyle de çok iyi anlaşıyorum. zaten üçümüz bi araya gelince oo gırgır şamata çok eğleniyoruz. görümcem de şu an 3aylık hamilekardeş kardeş büyütücez inşallah
bu ay teyze olabildik sonunda :) tüm topik size sesleniyorum bikaç bebiş daha gelsin bu teyzelik işi çok hoş oluyo :)
kuzum benim sen eşinle mutlu ol da gerisi önemli değil. valla sağolsun kayınvalidem çok iyi. bizim evlenmeye karar vermemiz çok ani oldu. hiçbi hazırlığımız yoktu. ben dedim ki kayınvalidem nası olsa yalnız yaşıyo hem kendi evi. bi iki sene onunla kalalım evimizi alırız herşeyimizi tamamlar taşınırız. kayınvalidem dedi ki kızım başımın üstünde yeriniz var ama yeni evleniyosunuz ne kadar da olsa ben varken rahat edemezsiniz. ben hallederim herşeyi dedi. sağolsunlar evdi eşyaydı kısa sürede halloldu. bebek konusunda da ben üzülüyorum mesela niye olmadı falan diye. kızım dur bakalım daha yeni evlisiniz niye olmasın sen stres yapma Allah ne zaman nasip ederse olur diyo sürekli moral veriyo. kendi annemden hiç farkı yok çok şükür inşallah hep böyle olur
ayyy çok özendim size. maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın.görümcem yok ama bende anlaşmak isterdim kaynanamla 2 arkadaş gibi.benimki hem herşeyi o bilir hemde çok konuşur.herkezte onun dediğini yapsın ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?