İlayda hamile cnm tek bildiğim bu
Ne kanamasi cnm hayirdir ?
Kanamam devam ediyo...
hayırdır canım ne kanaması?
Ben ayni senin gibi korkuyorum ama yara olsa kasinti olur yanma olur.. onlar yok bende...
adetli gibi karnim agriyo gogsum sizliyo.. akinti daha acik renkte pembe bir iki damla.. :44::44::44:
Canim bilmiyorum niye boyle kan geliyoo.. anlamadim..
canımm şimdi gördüm yazını bol bol dinlen ağır iş yapma yerleşme kanaması olabilir cünkü oda bir iki damla şekilnde ve acık renkte oluyormuş dikkat et kendine olur mu canım devam ederse mutlaka doktora git ama
canımm şimdi gördüm yazını bol bol dinlen ağır iş yapma yerleşme kanaması olabilir cünkü oda bir iki damla şekilnde ve acık renkte oluyormuş dikkat et kendine olur mu canım devam ederse mutlaka doktora git ama
yumurtlama donemin deyim...canımm yumurtlama zamanın gectimi???
erken bence...Cnm yerlesme kanamasi icin erken degilmi 16.gun :-(
ahahhaha tam biz böyle oluruz cok komik yaaa
doktora gittin mi canim hersey normalmi
yumurtlama donemin deyim...
erken bence...
yumurtlama donemin deyim...
erken bence...
tamm canim yarin ariycam doktorumu..canım yumurtlama dönemin gecti sanmıştım ben bazı insanlarda yumurtlama olurken kanamalı olurmuş belki yle olabilir ama devam eerse sen yinede bir doktora görünbence canım.
Yumurta catliyo olabilir tabii bilmiyorum canim bir iki damla ic camasirimda gordum sonra peceteyle silerken biraz daha geldi..Yumurtan catliyo olabilir mi cnm.yada sadece vc ye gittiginde mi goruyorsun kani
Canım bu bi ileri bi geri olması iyiye işaretmiş arkadaşımda bunları yaşadıgı bi kaç sonra hamile, Bebiş geziniyor yerini arıyor derler halk arasındainşallah öyledir seninki deeee D
tamm canim yarin ariycam doktorumu..
Yumurta catliyo olabilir tabii bilmiyorum canim bir iki damla ic camasirimda gordum sonra peceteyle silerken biraz daha geldi..
B oglen 3 kere gitim WC uc kerede ayni sey oldu..
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi :))) nasılsınız canlar ? aaaaaa inanmıyorum ilayda hamilemi ohh süper haber bu:)) başka yokmu hamile haberi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?