Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

]slm arkadaşlar sayfaları okurken denk geldim bi arkdŞ ankarada bi hastaneden bahsetmş ve memnun kalmış acaba oası neresi bilginz varmı? rabbm hepimizi hayırlarla kavuştursun bebeğine inşaallah...[/QUOTE]

Ben ayni senin gibi korkuyorum ama yara olsa kasinti olur yanma olur.. onlar yok bende...
adetli gibi karnim agriyo gogsum sizliyo.. akinti daha acik renkte pembe bir iki damla.. :44::44::44:

canımm şimdi gördüm yazını bol bol dinlen ağır iş yapma yerleşme kanaması olabilir cünkü oda bir iki damla şekilnde ve acık renkte oluyormuş dikkat et kendine olur mu canım devam ederse mutlaka doktora git ama

Cnm yerlesme kanamasi icin erken degilmi 16.gun :-(

canim yerlesme kanamasi olamaz ki... cok erken.. degilmi !! butun oglen kan geldi.. bide cok sancim var...
burda doktor rdvu vermiyo iki haftan anca... ne yapicami...

ahahhaha tam biz böyle oluruz cok komik yaaa

doktora gittin mi canim hersey normalmi

gittik.eşim 11şubatta varikosel ameliyatı oldu.üzerinden 9ay geçti neredeyse.bendede prolaktin yüksek çıkmıştı.geçen sene nisan ayında dostinex kullandım 4 hafta düştü birdahada ne ben nede eşim muayeneye felan gitmedik.bekliyoruz.oluruna bıraktık anlıyacağın

canım yumurtlama dönemin gecti sanmıştım ben bazı insanlarda yumurtlama olurken kanamalı olurmuş belki yle olabilir ama devam eerse sen yinede bir doktora görünbence canım.
tamm canim yarin ariycam doktorumu..
Yumurtan catliyo olabilir mi cnm.yada sadece vc ye gittiginde mi goruyorsun kani
Yumurta catliyo olabilir tabii bilmiyorum canim bir iki damla ic camasirimda gordum sonra peceteyle silerken biraz daha geldi..
B oglen 3 kere gitim WC uc kerede ayni sey oldu..

Son düzenleme:
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi :))) nasılsınız canlar ? aaaaaa inanmıyorum ilayda hamilemi ohh süper haber bu:)) başka yokmu hamile haberi?

Canım bu bi ileri bi geri olması iyiye işaretmiş arkadaşımda bunları yaşadıgı bi kaç sonra hamile, Bebiş geziniyor yerini arıyor derler halk arasında inşallah öyledir seninki deeee D

teşekkürler yorumun için
okuyunca keyfim yerine geldi canım.

tamm canim yarin ariycam doktorumu..

Yumurta catliyo olabilir tabii bilmiyorum canim bir iki damla ic camasirimda gordum sonra peceteyle silerken biraz daha geldi..
B oglen 3 kere gitim WC uc kerede ayni sey oldu..

hala devam mı kanaman? ağrın nerde tam olarak kasık bölgende mi, karnının alt kısmında mı?

kızlar bugün benim 21 günüm sağ kasığımda cok ağrı var uzayan kıntım var ben yumurtluyor muyum yine yaaaaa ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…