Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi de tatlım bu konuda uzman değiliz ki...yeni yeni öğreniyoruz ben de doktor arkadaşlara soruyorum takıldığım şeyleri. her şeyi yazmışlar internette o sorunun cevabı yok, arkadaşa da ulaşamadım. ayy cnm çatlarım bunu öğrenemezsem bu akşam bana da çoğul gebelik oluşabilir geliyor ama bakalım

kürlere başladım canım sırasıyla yapacam artık DDD

valla bıkere kecı boynuzu kuru deneyeım dedım esım ıcemedı :)) sade yedı kuru muru bırak sana ne dıcem kenzul arş suresını oku ıkı rekat namaz kıl her rekatında fatıha ve ıhlas suresını oku namaz bıtınce kenzul arşı oku emı

off ya bende merak ettim acaba benim ilk yumurtlama tutmadı mı ondan mı yumurtluyorum yeniden offff yaaa ne zor bu bebek işi yaaa üniv okurken bile bu kadar hesap yapmadım ben bu ne yaaaaaaa DD

canım hacet namazı kılmaya dikkat ediyorum kenzul arş ı duymamıştım onuda okuyayım inş

slm arkadaşlar.

sperm sayısını artırmak için bitkisel kür deneyen oldu mu ????? bende herhangi bir sorun yok.ama bugünlerde yumurta takibi ilgimi çekiyo.eczaneden alıp kendimmi yapsam yoksa dr yaptırsam bilemiyorum.yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum

sureyya cnm ben yumurta takıbı yaptırdım her ıkı güne çağırıyor dr. altan ultrasonla bakıyor klomen verıyor oncesınde sabah aksam ıctım ben bes gun surdu hap bıtımınde gıttım dr yebasladı yumurta takıbıne sonra yumurtam buyudu kendılıgınden çatladı ole yanı sadece esıne kecı boynuzu yedı bol bol kendınde ıncır ye ben klomen kullanırkende ıncır yedım dr hatta bukadar hızlı nasıl gelıstı catlaı-dı dedı :)

devam canim.. kocisi bekliyorum hastaneye gidebilirim cok sacim var.. karnimin alt kisminda..

cnm çok çok geçmiş olsun, ultrasonla bi bakılsa yaa ben de üzüldüm şimdi, o sancı da bambaşka bişi...geçen ay 2 kez acile gittim o yüzden. bi baktır bakalım neymiş. doktora gidersen sonucu yaz, ihmal etme ama doktoru.

İnanmiyorum ya :))) bnm esimin adida sedatt.yoksa senin adinda sinem mi :)))

off ya bende merak ettim acaba benim ilk yumurtlama tutmadı mı ondan mı yumurtluyorum yeniden offff yaaa ne zor bu bebek işi yaaa üniv okurken bile bu kadar hesap yapmadım ben bu ne yaaaaaaa DD

ama senin dediğin mantıklı ya çoğul gebeliklerde ilk yumurtlamada döllenme oluyo, 2.yumurtlamada da döllenme oluyo. ayyyy kafam karıştı :) sorma yaaa üniversitedeki sınavlar bile daha kolaydı bu bebiş sınavından. 2 konu oku git sınava bunda öyle mi her gün yumyum takibi her gün mikmik offfffff :)))

hayırlı akşamlar kızlar,benimde belim ve kasıklarım çok ağrıyooooo yarın olsa da gitsem doktora,siz nasılsınız bat tarihleri yaklaştıya artık ora bura ağrır ooooooo yatmaya gidiyorum beeeeeen yani şu hsg yi çektirmeden bir de yara çıkarsa artık şaşmayacağım,kaşıntı yok,rahim ağzında yanma yok,göğüs hassasiyeti az,kasıklarım ağrıyo bir de,mantar yada yara olunca bende çok kötü koku gelir di öyle değil,aayyyy bu ay yine kaldı hsg

ben gebeliğe biraz daha yaklaşayım derken tedavi süreci uzuyo kafayı yedim tokalı kıza gülerken şuan ona benzedim (tıpkısının aynısıyım)

dr gidip direkt yumurta takibi yaptıracağım deyince hemen başlıyormu.yoksa öncesinde tetkikler vs. yapıyormu. birde keçiboynuzunu demleyip suyunumu içirmek lazım meyve olarakmı yedirmek daha etkili olur

bende çok şaşırdım canım ya :)

:))))) demekki bunların fabrika ayarları aynı şekerim :)))) kopyalanmışlardır belkiii :)) hahahha

aynen tatlım ayneen:):)allah bize sabır ve kolaylık versiiin.ben sırf o yüzden kac defa bebek istemekten vazgeçtim

offffffff aynen yaaaa ünivde bile bu kadar çalışmamıştım ben şimdi öyle mi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum yaa yoksa psikolojik olarak mı yumurtluyorum napıyorummm onu da beklerim kendimden hahaahaaD

canım iyi düşün ki iyi olsunn benimde günüm yaklaştı ya yana yana kendimde belirti arıyorum hahahaa hayırlısı inş cok fazla beklemeden hamiş oluruz canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…