- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
benimde kafama o takıldı şimdi acaba yoksa ikiside tutunca cift yumurta ikizi diyorlar ya öyle mi oluto acaba..yoksa biri tutumayınca mı ikinci yumurtlama oluyor.amaaaaaann valla bişey anlamadım bu ay ki yumurtlamamdan yaa cahillik başa belaa yeminleeDD
kürlere başladım canım sırasıyla yapacam artıkDDD
hala devam mı kanaman? ağrın nerde tam olarak kasık bölgende mi, karnının alt kısmında mı?
iyi de tatlım bu konuda uzman değiliz ki...yeni yeni öğreniyoruz ben de doktor arkadaşlara soruyorum takıldığım şeyleri. her şeyi yazmışlar internette o sorunun cevabı yok, arkadaşa da ulaşamadım. ayy cnm çatlarım bunu öğrenemezsem bu akşam bana da çoğul gebelik oluşabilir geliyor ama bakalım
valla bıkere kecı boynuzu kuru deneyeım dedım esım ıcemedı :)) sade yedı kuru muru bırak sana ne dıcem kenzul arş suresını oku ıkı rekat namaz kıl her rekatında fatıha ve ıhlas suresını oku namaz bıtınce kenzul arşı oku emı
slm arkadaşlar.
sperm sayısını artırmak için bitkisel kür deneyen oldu mu ????? bende herhangi bir sorun yok.ama bugünlerde yumurta takibi ilgimi çekiyo.eczaneden alıp kendimmi yapsam yoksa dr yaptırsam bilemiyorum.yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorum
canım hacet namazı kılmaya dikkat ediyorum kenzul arş ı duymamıştım onuda okuyayım inş
devam canim.. kocisi bekliyorum hastaneye gidebilirim cok sacim var.. karnimin alt kisminda..
Vallahi ayni durumdayiz ben birtek bende var saniyodum bu cinstendiger cocuklari oyle degil anacim benimki tam bi salak karsisinda bi uzulsunler dayanamaz dunyayi verir napcam bunla bilemiyorum.hayir gercek uzgun olsada aglasa amenna resmen oynuyolar benimkiyle hele gecen kahvaltiya gittik kaynanam bi uzgun surat felan duygusal kucuk kaynim dedi ya sen sedatlar(eşim) gelince neden küçük emrah oluyon dedi bunun başka açıklaması varsa sen soyle cnm
İnanmiyorum ya :))) bnm esimin adida sedatt.yoksa senin adinda sinem mi :)))
off ya bende merak ettim acaba benim ilk yumurtlama tutmadı mı ondan mı yumurtluyorum yeniden offff yaaa ne zor bu bebek işi yaaa üniv okurken bile bu kadar hesap yapmadım ben bu ne yaaaaaaaDD
aaaaaaaaaaaaaaaaaa çokşaşırdım şimdi yaaaasinem olsaydı yuh artık dicekdim heee adım ebru
sureyya cnm ben yumurta takıbı yaptırdım her ıkı güne çağırıyor dr. altan ultrasonla bakıyor klomen verıyor oncesınde sabah aksam ıctım ben bes gun surdu hap bıtımınde gıttım dr yebasladı yumurta takıbıne sonra yumurtam buyudu kendılıgınden çatladı ole yanı sadece esıne kecı boynuzu yedı bol bol kendınde ıncır ye ben klomen kullanırkende ıncır yedım dr hatta bukadar hızlı nasıl gelıstı catlaı-dı dedı :)
bende çok şaşırdım canım ya :)
:))))) demekki bunların fabrika ayarları aynı şekerim :)))) kopyalanmışlardır belkiii :)) hahahha
ama senin dediğin mantıklı ya çoğul gebeliklerde ilk yumurtlamada döllenme oluyo, 2.yumurtlamada da döllenme oluyo. ayyyy kafam karıştı :) sorma yaaa üniversitedeki sınavlar bile daha kolaydı bu bebiş sınavından. 2 konu oku git sınava bunda öyle mi her gün yumyum takibi her gün mikmik offfffff :)))
hayırlı akşamlar kızlar,benimde belim ve kasıklarım çok ağrıyoooooyarın olsa da gitsem doktora,siz nasılsınız bat tarihleri yaklaştıya artık ora bura ağrır ooooooo yatmaya gidiyorum beeeeeen yani şu hsg yi çektirmeden bir de yara çıkarsa artık şaşmayacağım,kaşıntı yok,rahim ağzında yanma yok,göğüs hassasiyeti az,kasıklarım ağrıyo bir de,mantar yada yara olunca bende çok kötü koku gelir di öyle değil,aayyyy bu ay yine kaldı hsg
ben gebeliğe biraz daha yaklaşayım derken tedavi süreci uzuyokafayı yedim tokalı kıza gülerken şuan ona benzedim (tıpkısının aynısıyım)
ayyy şimdi nasıl sevinçten uçuyodur nasl sarılır mutludur darısı bizim basımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?