Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bugün benim 21 günüm sağ kasığımda cok ağrı var uzayan kıntım var ben yumurtluyor muyum yine yaaaaa ((((((((

yumurtluyormuşsun gibi değerlendir cnm, fırsatı kaçırma :) uzayan akıntı ve kasık ağrısı onu gösteriyor ama.

kızlar bugün benim 21 günüm sağ kasığımda cok ağrı var uzayan kıntım var ben yumurtluyor muyum yine yaaaaa ((((((((

evrakcu benımde 10 gunum var ve goguslerım sıstı ağrıyor ayrıcada akıntım var ınslaah hamıleyızdır Rabbım tum ısteyenlere versın cnm aminnnnn

aranıza yenı katıldım selamun aleykum arkadaşlar 1 yıllık evlıyım korunmadık hiç ama henüz bebegım olmadı bu ayda klomen kullandım dr. yumurtan ıyı gelıstı çatladı dedı gun aşırı ılıskı dedı bu ay ıns olur adetlerimde cok duzensız ılac ıcmeden gormuyorum adet bu ayda 10 gunum var adetime fakat goguslerım cok acıyor sızlıyor benım yumurtam çatladı aslında ama bu gogus ağrısı sıslıgı ve sızlaması ne demek aceba ?

a.selam cnm h.geldin. cnm sorunun cevabını bilemiyorum şimdi yanlış yönlendirmek de istemem. hadi hayırlısı inşallah hamişler kervanına katılırsın sen de

aminnn canım hepimiz hamiş oluruz inş.canım belirtilere takılma insan psikolojik olarak hamileymiş gibi hissediyor adet gecikmesi en büyük belirti gebelik için.bende gecen aylarda kendimi gbe hissediyordum belirtilernen ama değildim psikolojik oluyorlar.bana hiç yumurta takibi falan yapmadı doktor yaa sadece test aldı gitsemmi tekrardan neye göre veriyor klomeni??

Kendini cok sıkma evrakcum olsun bebek olucaksa rabbım dılerse Olderse zaten olur cnm ıns olur senın bat ne zaman ?

haklıın canım ama bende bugün bir değişiklikler var sanki yumurtluyorum gibi ((( batım 9 ekim canım cok az kaldı aslında yumurtlama olurmu ki?

off yaaaaa değerlendirememkiii kocişim olmayacak iki gün iş için gitti ya offfffffff ((((

gelince direkt değerlendir kocişim yok diyince ilk etapta 1 hafta falan zannettim. geldiği gibi değerlendir cnm, zaten Allah bebişi verecekse her şey bahane hiç alakasız bi günde bile olur. Sıkma canını, ben bu ay topikteki çoğu kızlardan ümitliyim sanki hepimiz mutlu olacaz gibime geliyor. Gelince yapış kocişine :)

haklıın canım ama bende bugün bir değişiklikler var sanki yumurtluyorum gibi ((( batım 9 ekim canım cok az kaldı aslında yumurtlama olurmu ki?

off yaaaaa değerlendirememkiii kocişim olmayacak iki gün iş için gitti ya offfffffff ((((

bazı kadınların ayda 3-4 kez yumyum dönemi olduğunu okumuştum bi profesörün yazısında. hatta bugün de onu düşünüyodum ayda bir kez yumurtlayan kadınların bebek sahibi olma olasılığı %25'se onların çok daha fazla oluyo sanırım.

haklısın canımmm hayırlısı bakalım bi gelsin hemen değerlendirecem hahahaa :))))

cnm haklısın valla psıkolojık durum bu etkılenıyor ınsan ınan . yumurtlama takıbı yaptı bu ay oncesınde klomen verdı yumurtam çatlamıyordu o yüzden sımdı ıgneye gerek klmadı cok güzel dedi cok sasırdım bnde ıns olur

canım ben bu ay çörek otu kürü yaptım ondada cok uyumurtlama oluyormuş öyle yazmışlardı forumdakiler.peki diğer yumurtlama tutmayınca mı yeniden bir yumurtlama daha oluyor onu anlamadım ben şimdi ?

inş hamişsindir canımm.yaa bana hormon testi yaptı herşeyin normal vs dedi eşimde gitti onunda herşeyi normalmiş ama bebek olmuyor.bende şu yumurta takibi işini merak ediyorum ama bana hiç demedi gel yapacaz dedi uğraşın biraz dedi üstünden kac ay gecti bi gideyim diyorum kendim diyeyim yumurtlama takibi yapın diye

Canım yumurtlama takıbı her ıkı güne bır çağırıyor gıdıyorsun alttan muayene ıle takıp edıyor ben gıttım bır tane yumurta sectı 3 yumurtam vardı benım 2 gun sonra gel ınne vurucaz dedı bende 2 gun sora gıttım ama bu 2 gun ıcerısınde ılıskı olduu ıyıkı olmuss cunku yumurtam catlamıs bu süreçte dr catlamıs dedı cok güzel dedı ılıskıye devam dedı bende horman testlerı yaptırdım hersey normal dr bu ay olmassan dedı hsg rahım fılmı cekılcen dedıesınde spermıyogram testı yaptırcak dedı beklemedeyiz ıns hamıleyızdır cnmm .

canım ben bu ay çörek otu kürü yaptım ondada cok uyumurtlama oluyormuş öyle yazmışlardı forumdakiler.peki diğer yumurtlama tutmayınca mı yeniden bir yumurtlama daha oluyor onu anlamadım ben şimdi ?

cnm onu bi araştırayım ben. kafama takılmıştı benim de unutmuşum sonra iyi ki hatırlattın. kadın doğumcu bi arkadaş var ona sorar söylerim.

inş canım yaaaaa ben sürekli erteliyorum aslındaa ama bu ay gideyim artık inş hamişizdir de gerek kalmaz..

inş canım yaaaaa ben sürekli erteliyorum aslındaa ama bu ay gideyim artık inş hamişizdir de gerek kalmaz..

bak ben bu ay ıncır yedım sureklı esımde kecı boynuzu ve cıddende esımın spermı dahada fazlalaştı bunu fark ettım esımde bende o yüzden esıne yedır ve sende ıncır ye ben bol bol yedım ve yumurtlamam oldu ınanıyorum buna

cnm onu bi araştırayım ben. kafama takılmıştı benim de unutmuşum sonra iyi ki hatırlattın. kadın doğumcu bi arkadaş var ona sorar söylerim.

benimde kafama o takıldı şimdi acaba yoksa ikiside tutunca cift yumurta ikizi diyorlar ya öyle mi oluto acaba..yoksa biri tutumayınca mı ikinci yumurtlama oluyor.amaaaaaann valla bişey anlamadım bu ay ki yumurtlamamdan yaa cahillik başa belaa yeminlee DD

kürlere başladım canım sırasıyla yapacam artık DDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…