Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmmmmmmm hoşgeldin gözün aydın hamismişsin cok sevindimmmm darısı bizim başımıza inş dua et canımmm :)))))))

offffffff aynen yaaaa ünivde bile bu kadar çalışmamıştım ben şimdi öyle mi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum yaa yoksa psikolojik olarak mı yumurtluyorum napıyorummm onu da beklerim kendimden hahaahaaD

:))) yok ben kendimden de her şeyi beklerim de benim kociş şimdiden kafayı yedi. Geçen akşam diyo ki hayatım sen çok güzelleştin son zamanlarda, kızlara sor bakim güzelleşmek de bi gebelik belirtisi mi (kızlar dediği sizlersiniz haa yanlış anlaşılmasın ) :)))) adamcağızı da delirttim sonunda :)

aynen tatlım ayneen:):)allah bize sabır ve kolaylık versiiin.ben sırf o yüzden kac defa bebek istemekten vazgeçtim

amin canım. bende bazen istemediğimi düşünüyorum.ama bazende bebegın evliliğimizi kurtaracağını düşünüyorum.neden dersen bebeğimizle ilgilenmekten çok fazla vakti olmıcak ailesine gitmesi için.ama şöylede anlaşılsın istemem ailesine hiç gitmesin değil bnm kasdettiğim.haftada 4 veya 5 değilde 2 gün gider diye düşünüyorum :)

hahahaha benim belirtilerimin sonucu kac aydır hüsran olduğu için kociş hiç etkilenmiyor artık oda alıştı herşeyin psikolojik olduğuna aldırış etmiyooo hahahaa

kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyo böyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi

konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya

deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak dün hamile olduğumu öğrendim sanırım 5. haftada ama doktor kanda gördükten sonra pazartesi gel dedi yani 1 hafta sonra ama ben çalışıyorum iim biraz streli ve koşturmacalı benim bu gün ara ara kasığımda bıçak saplaması gibi ağrı girdi ve ben çok korktum ne yapacağımı bilemedim fikirleriniz için şimdiden çok tşk

kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyo böyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi

konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya

kizlar erkeklerin geneli buu bnkide ayniii haftada gitsem gtcek

yeni hamilesin kendini yorma bnce bukadar

cnmelbette gidecek öyle bi derdimiz yok zaten ben seni çok iyi anlıyorum...benim derdim gitmeside değil aslında burunları kanasa gece mece dinlemez alırlr eşimi.eften püften herşeye alırlar buna dayanamıyorum...

offffffff aynen yaaaa ünivde bile bu kadar çalışmamıştım ben şimdi öyle mi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum yaa yoksa psikolojik olarak mı yumurtluyorum napıyorummm onu da beklerim kendimden hahaahaaD

:) psikolojik yumurutladiysan sen kesin çocuk da yaparsın bu psikolojiyle wasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…