canımmm çooooookkkkkkkk sevindim ilk hamişimizzzzzzzz sensin demekkkkkkkkkk :)))))))))))))
ayyyyyyyyyyyyy cok sevindimmm yaaaa ilk hamişimiz ilayda oldu darısı bizim başımıza inşşşşşşşş :))))))
teşekkür ederim canııııımmmmmdarısı başınızaaaa
offffffff aynen yaaaa ünivde bile bu kadar çalışmamıştım ben şimdi öyle mi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum yaa yoksa psikolojik olarak mı yumurtluyorum napıyorummm onu da beklerim kendimden hahaahaaD
:))) güzel anneeeee darısı en kısa zamanda bize inş dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)))
aynen tatlım ayneen:):)allah bize sabır ve kolaylık versiiin.ben sırf o yüzden kac defa bebek istemekten vazgeçtim
:))) yok ben kendimden de her şeyi beklerim de benim kociş şimdiden kafayı yedi. Geçen akşam diyo ki hayatım sen çok güzelleştin son zamanlarda, kızlara sor bakim güzelleşmek de bi gebelik belirtisi mi (kızlar dediği sizlersiniz haa yanlış anlaşılmasın ) :)))) adamcağızı da delirttim sonunda :)
ama çok fazla yani. hadi gidiyorsunuz tamam da kalma niye yani. eşinle açık açık konuşmayı denedin mi? yalnız kalsak biraz falan desen, böyle durumlarda eşinin üzüldüğünü bilmesi en iyi şey, dayanamaz sana.
kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyoböyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi
kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyoböyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi
konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya
deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak dün hamile olduğumu öğrendim sanırım 5. haftada ama doktor kanda gördükten sonra pazartesi gel dedi yani 1 hafta sonra ama ben çalışıyorum iim biraz streli ve koşturmacalı benim bu gün ara ara kasığımda bıçak saplaması gibi ağrı girdi ve ben çok korktum ne yapacağımı bilemedim fikirleriniz için şimdiden çok tşk
amin canım. bende bazen istemediğimi düşünüyorum.ama bazende bebegın evliliğimizi kurtaracağını düşünüyorum.neden dersen bebeğimizle ilgilenmekten çok fazla vakti olmıcak ailesine gitmesi için.ama şöylede anlaşılsın istemem ailesine hiç gitmesin değil bnm kasdettiğim.haftada 4 veya 5 değilde 2 gün gider diye düşünüyorum :)
offffffff aynen yaaaa ünivde bile bu kadar çalışmamıştım ben şimdi öyle mi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum yaa yoksa psikolojik olarak mı yumurtluyorum napıyorummm onu da beklerim kendimden hahaahaaD
:) psikolojik yumurutladiysan sen kesin çocuk da yaparsın bu psikolojiyle wasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?