- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
inş canım yaa hayırlısı kızlar ben cıkıyorum herkese iyi akşamlarrr öpüyorummmmmmmmm :)))
ay hadi inş. beni bat bugündü ama hastalanmadım ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor geliyor herhalde kırmızlar bekliyom :)
ilayda anne oluyoooooo
ilayda anne oluyoooooo
lülülülülüüüülüüüüüüü
ilayda anne oluyoooooo
Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inş
yok yoookkkk gelmesin o kırmızılar onlar kötü :) gelmezler inşallah yaaaa
canımmmm tebrikler inş sağlıklı bi hamilelik geçirir ve sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin çok sevindim çokkkkk :)
çokkk sağol canımm benim. sizden de bekliyorum artık bebişime kardeş lazımmmm
inş. da ben pazar günü test yaptım bişey çıkmadı canım :) malaasef normalde hiç geçmezdi aslında sabaha kırmızılarla uyanırdım hep ve sancı nedir bilmezdim bugün karın ağrısından ölücem nerdeyse
sloganımız neydi güzel düşün güzel olsun...dur bakalım cnm daha gelmedi kırmızılar, gelmezler belki sürpriz yapıp dur bakalım. o sancı bende de feci var ama ben dün gece çok temizlik yaptım 6-7 saat suların içindeydim belki ondandır diyorum.
canım o bıçak saplanması gibi ağrı olur ilk dönemlerde. ama dayanamıycağın kadar çok olursa yada kanaman olursa o zaman kork. yani bence bi sıkıntı yoktur üzme kendini. bide çok kendini zorlayacak hareketler yapmamaya çalış. çalışıyormuşsun ama çok yorma kendini. bliyosun 12. haftaya kdar düşük riski olabiliyo
walla kızlar banada bu ay bişeler olacak gibi geliyoramma bu arada eşimin çalıştığı yer kapanıyor en fazla 3 ay gider demişler bi ara vazgeçer gibi oldum ama eşim kesinlikle hayır ertelemek yok diyor dedim gelen bebek rızkıyla gelir belki onun şansına daha güzel iş buluruz bakalım nasip
inş.hislerin doğru çıkar canım :) allah onun rızkını verir sen içini rahat tut :)
bende öyle diyorum aslında maddi anlamda bi sıkıntımız yok çok şükür işten çıksada olmaz yani ama sanki insanlar işten çıkacağı belliydi niye 2. ciyi yaptı derler gibi geliyor evet banane milletten ama insanın aklına geliyor işte :26:
boşver sen onları ya takma sakın kafana konuşur konuşur susarlar :) siz karar verip yaptıktan sonra millete ne....
ayneennnnoğluma bi kardeş lazım artık Allah büyük hediyeye hoşgeldin denir bide kız olsa varyaaa tadından yenmez
inş. allah sağlıklısını versin inş. gönlüne görede versin inş. benim bi kızım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?