Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahahaha benim belirtilerimin sonucu kac aydır hüsran olduğu için kociş hiç etkilenmiyor artık oda alıştı herşeyin psikolojik olduğuna aldırış etmiyooo hahahaa

mens olacam galiba sancım var dedim bu akşam kocişe diyo ki ne yapalım bi dahaki ay daha sıkı çalışırız, pis sapık dedim :) sendeki psşkoloji nasıl bi psikoloji yaaa, kız sen bu gidişle psikolojik olarak hamile de kalacaksın kocişsiz :)

konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya

cnm belki zamanla o da sıkılır, arayı açar biraz. arada yine sen gir kanına, evde daha cazip şeyler olduğunu fark etsin :)

Slmmmm gusel bayanlaaaarrr

h.g şekerimmmm

kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyo böyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi

bol sıvı almayı dene cnm ya da kahve içebilirsin hatta soğuk türk kahvesinin baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum.

hahaha aynennn canım yaa bende bu psikoloji varken ben daha cok hamile kalırımmm :))) şu akıntı olmasa kesin psikolojik dicem cünkü kendimi biliyom ama bu akıntı kafamı karıştırdı D

canım o bıçak saplanması gibi ağrı olur ilk dönemlerde. ama dayanamıycağın kadar çok olursa yada kanaman olursa o zaman kork. yani bence bi sıkıntı yoktur üzme kendini. bide çok kendini zorlayacak hareketler yapmamaya çalış. çalışıyormuşsun ama çok yorma kendini. bliyosun 12. haftaya kdar düşük riski olabiliyo

tatliiim ilaç alma sakinnn....

Arkadaslarin verdiklerini yap bakalım ins geçer...

Ben ne yapim kiiisss market alisverisi yaptik kocisle ben eve ciktim yeni oda yarim saat sonra gelecek isten evin alti avm kocis orda muhasebeciii

oohhhh ne güzel. bizde kocişimle dışarı çıktık kutlama yaptık geldiikk ama benim başım çok ağrıyoo

hahaha aynennn canım yaa bende bu psikoloji varken ben daha cok hamile kalırımmm :))) şu akıntı olmasa kesin psikolojik dicem cünkü kendimi biliyom ama bu akıntı kafamı karıştırdı D

her şeyi psikolojiye bağlama cnm bak elinde somut delil var:))) bu ay tutturacaz ama en kötü ihtimal bi dahaki ay :) buna odaklan iyice :)

hadi canımmm. aa hemen yapıyım bi kahve canımm sağol

unutma cnm soğuk içeceksin...en azından ilaç almamış olursun.

her şeyi psikolojiye bağlama cnm bak elinde somut delil var:))) bu ay tutturacaz ama en kötü ihtimal bi dahaki ay :) buna odaklan iyice :)

unutma cnm soğuk içeceksin...en azından ilaç almamış olursun.

inş canım yaa hayırlısı kızlar ben cıkıyorum herkese iyi akşamlarrr öpüyorummmmmmmmm :)))

ilayda anne oluyoooooo
ilayda anne oluyoooooo
lülülülülüüüülüüüüüüü
ilayda anne oluyoooooo
Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…