Slmmmm gusel bayanlaaaarrr
hahahaha benim belirtilerimin sonucu kac aydır hüsran olduğu için kociş hiç etkilenmiyor artık oda alıştı herşeyin psikolojik olduğunaaldırış etmiyooo hahahaa
konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya
Slmmmm gusel bayanlaaaarrr
kızlaaaaaarrr sabahtan beri dayanılmaz bi baş ağrısı var geçmiyoböyle sadece tepemde bi ağrı. ne yapsam acaba ilaç almıyım dimi. eşim buz koyalım mı diyo iyi gelir mi
iyiyim canımmmmmm sen nasılsın
alma ilac gebesin sonucta ilayda belirtilerin neydi cnm
mens olacam galiba sancım var dedim bu akşam kocişe diyo ki ne yapalım bi dahaki ay daha sıkı çalışırız, pis sapık dedim :) sendeki psşkoloji nasıl bi psikoloji yaaa, kız sen bu gidişle psikolojik olarak hamile de kalacaksın kocişsiz :)
cnm belki zamanla o da sıkılır, arayı açar biraz. arada yine sen gir kanına, evde daha cazip şeyler olduğunu fark etsin :)
h.g şekerimmmm
bol sıvı almayı dene cnm ya da kahve içebilirsin hatta soğuk türk kahvesinin baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum.
tatliiim ilaç alma sakinnn....
demi vakit gecmiyo artikiiinnn
deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak dün hamile olduğumu öğrendim sanırım 5. haftada ama doktor kanda gördükten sonra pazartesi gel dedi yani 1 hafta sonra ama ben çalışıyorum iim biraz streli ve koşturmacalı benim bu gün ara ara kasığımda bıçak saplaması gibi ağrı girdi ve ben çok korktum ne yapacağımı bilemedim fikirleriniz için şimdiden çok tşk
tatliiim ilaç alma sakinnn....
Arkadaslarin verdiklerini yap bakalım ins geçer...
Ben ne yapim kiiisss market alisverisi yaptik kocisle ben eve ciktim yeni oda yarim saat sonra gelecek isten evin alti avm kocis orda muhasebeciii
sizin ki daha güzelmiş hatta supermis hatta muhtesemmisssss
sizin ki daha güzelmiş hatta supermis hatta muhtesemmisssss
hahaha aynennn canım yaa bende bu psikoloji varken ben daha cok hamile kalırımmm :))) şu akıntı olmasa kesin psikolojik dicem cünkü kendimi biliyom ama bu akıntı kafamı karıştırdıD
hadi canımmm. aa hemen yapıyım bi kahve canımm sağol
batı yarın olan ben de size güzel bi haber veririm inşallah cnm :)))
her şeyi psikolojiye bağlama cnm bak elinde somut delil var:))) bu ay tutturacaz ama en kötü ihtimal bi dahaki ay :) buna odaklan iyice :)
unutma cnm soğuk içeceksin...en azından ilaç almamış olursun.
oohhhh ne güzel. bizde kocişimle dışarı çıktık kutlama yaptık geldiikkama benim başım çok ağrıyoo
ayyyyyyy çokk heycanlıyımm. ya evde bi tane vardı dayanamadım yaptım. ikinci çizgi silik. daha önce hiçbi testte görmemiştim ikinci çizgiyi. İnşallah vardır. eşime söyledim dedi ki ben gelirken bi tane daha alırım onuda yarın sabah yaparsın ona göre doktora giderizAllahımmmm hepimize nasip et inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?