.....
saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....
walla gelmezse büyük şok yaşarım ben gayet iyiyim aslında teste negatif çıkması moralimi bozmadı hatta bugün hastalanırsam yine ekim topiğine girerim diyordum 30 ekim :)) üşüttüm mü acaba ?:)
dualarımdasınızz guzellerrr sızde bu mutlulugu nasıp etsiinn allahh cok guzelmıss yaaaa...
eşine akşam güzel bi süpriz yap bence hem unutulmaz olsun...ay ne güzel ya Rabbim bize de nasip eder inş....
haa şöyleeee moral bozmak yok, bi yola çıktık zafer bizim olana kadar da devam edeceğiz çalışmalara...üşütmüş de olabilirsin cnm malum artık bahar geldi...bende de bişi yok henüz bakalım ne olur.
göbüşüne beni de yaz....:26::26::26:
kızlaarrr günayydınnnnn....... nasılsınızz.... size güzel haberlerim varrrrrr.... :))
bak sen heyecandan unutursun şimdi mutlaka kamera yerleştir bir yere habersiz kaydet söyleme anını öyle dogal güzel ve mucizevi biran ki tavsiye ederim
canımmmmmm inş senin güzel haberinide alırız en kısa zmaanda dualarımdasın canımmm :)))
böyle güzel bir haber alınca insan ister istemez iyi oluyor vallasen nasılsın canım benim???
tebrik ederim cnm, ayy ne güzel yaaa musmutlu haberler çifter çifter geliyor...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim yaaa
tebrik ederim cnm, ayy ne güzel yaaa musmutlu haberler çifter çifter geliyor...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim yaaa
dua ile yazarım tatlımmmm
bu ay kendime söz verdim cnm, eğer bugün mens olmazsam cuma günü test yapacam...gece sırtım kolum bacaklarım feci ağrıyodu ee tabi sancım da vardı o yüzden bu ay ümitlenmicem, ama olursa süper ötesi olur...darısı hepimizin başına kuşum, ama bu ay daha çok gelecek hamiş haberi içime öyle doğuyo :) çok saol cnm valla Allah birbirimize yaptığımız dualara cevap veriyo bence, ben de hepinize dua ediyorum.
İyiyim ben de canım kendi günümü bekliyorum:) biraz da moralim bozuk eşim gitti bikaç gün yok en önemli günler boş geçicek diye..
Ilaydam bebegim aklına kötü şeyler getirme yap testini bidaha sonra git doktoruna bekleme boşuna
bu ay kendime söz verdim cnm, eğer bugün mens olmazsam cuma günü test yapacam...gece sırtım kolum bacaklarım feci ağrıyodu ee tabi sancım da vardı o yüzden bu ay ümitlenmicem, ama olursa süper ötesi olur...darısı hepimizin başına kuşum, ama bu ay daha çok gelecek hamiş haberi içime öyle doğuyo :) çok saol cnm valla Allah birbirimize yaptığımız dualara cevap veriyo bence, ben de hepinize dua ediyorum.
Beni de yaz beni de :)
bebeişim günaydın nasılsın???
allah sanada nasıp tsiinn canımmmmm.. guzl bır duyguymusss....
inş canımmmm bu ay hepimiz hamiş oluruz inşşşşşş :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?