Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

.....

saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....

eşine akşam güzel bi süpriz yap bence hem unutulmaz olsun...ay ne güzel ya Rabbim bize de nasip eder inş....

walla gelmezse büyük şok yaşarım ben gayet iyiyim aslında teste negatif çıkması moralimi bozmadı hatta bugün hastalanırsam yine ekim topiğine girerim diyordum 30 ekim :)) üşüttüm mü acaba ?:)

haa şöyleeee moral bozmak yok, bi yola çıktık zafer bizim olana kadar da devam edeceğiz çalışmalara...üşütmüş de olabilirsin cnm malum artık bahar geldi...bende de bişi yok henüz bakalım ne olur.

eşine akşam güzel bi süpriz yap bence hem unutulmaz olsun...ay ne güzel ya Rabbim bize de nasip eder inş....

inşallahhh tatlımmmm... sizinde olsunn bebişlerinizzz.... sıra sizee gelıyoooo.... valla ne yapsam bılemıyorum dusunucemmmm

haa şöyleeee moral bozmak yok, bi yola çıktık zafer bizim olana kadar da devam edeceğiz çalışmalara...üşütmüş de olabilirsin cnm malum artık bahar geldi...bende de bişi yok henüz bakalım ne olur.

canımmmmmm inş senin güzel haberinide alırız en kısa zmaanda dualarımdasın canımmm :)))

bak sen heyecandan unutursun şimdi mutlaka kamera yerleştir bir yere habersiz kaydet söyleme anını öyle dogal güzel ve mucizevi biran ki tavsiye ederim

guzelll fıkırrrr bazen esım benı dınlamıyor dalıp gıdıyor ben de dıorum hamıleyım desem onu bıle duymucannnnnn oda yoook canım ddıorrr....

canımmmmmm inş senin güzel haberinide alırız en kısa zmaanda dualarımdasın canımmm :)))

bu ay kendime söz verdim cnm, eğer bugün mens olmazsam cuma günü test yapacam...gece sırtım kolum bacaklarım feci ağrıyodu ee tabi sancım da vardı o yüzden bu ay ümitlenmicem, ama olursa süper ötesi olur...darısı hepimizin başına kuşum, ama bu ay daha çok gelecek hamiş haberi içime öyle doğuyo :) çok saol cnm valla Allah birbirimize yaptığımız dualara cevap veriyo bence, ben de hepinize dua ediyorum.

inş canımmmm bu ay hepimiz hamiş oluruz inşşşşşş :))))))

İyiyim ben de canım kendi günümü bekliyorum:) biraz da moralim bozuk eşim gitti bikaç gün yok en önemli günler boş geçicek diye..

15 ekimmiş canım. dediğin gibi önemli günlerin bunlar ama herşey kısmet canım. bak ben bu ay ovulasyon testiyle emin olduğum gün ilişkiye girdim ama ümidim yok. adet sancılarım başladı bile. yani değerlendirsen bile olmayabiliyor. sen de üzme kendini. kısmetse olur. ama eşin geldiğinde çalışmalara devam et. ne olur ne olmaz

ben gecen ayy cookk belırtı yasadım pısıkolojıkmıs anladımmm... bu ay ise hıc yasamadım son 1 hafta harıc... bugun esım soruyo adet gunun gectımı vamı bısey dıe bende testı yapmamıştım bılmıyorum dedım... bakalım suprızı duyunca napcak yarında 5. ayımıza gırıyoruz hedıye gıbı olcak bebiş bizeeee...

bebeişim günaydın nasılsın???

iyiyim cnm biraz sancım var işte...sen nasılsın napıyosun?

allah sanada nasıp tsiinn canımmmmm.. guzl bır duyguymusss....

İnşallahhh cnm inşallahhh, test falan yapmıcam diyodum ama seni de görünce umutlandım yapsam mı :)

inş canımmmm bu ay hepimiz hamiş oluruz inşşşşşş :))))))

hadi bebişim çalışmaları hızlandıralım, içime doguyo en yakın zamanda dolacak tüm göbişler :)

LoReNaaa tekrar tebrik ederim.
Ne kadar süredir deniyorsun.Bu ay farklı birşeyler yaptın mı? Bizi biraz bilgilendirsene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…