Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

akşama kadar sabredebilirsen helal sana tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmmmmmm

saol canımm benımmm bu topikte kalıcıyımmmm artıkk heyooooooooooo.... olmasamda burda kalırdımmm amaaa

saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn

canımm gözünaydınn :) inşallah sıkıntısız bi hamilelik geçirir sağ salim kucağına alırsn bebeğiniii :) bize de dua et.

canım bozma moralini. sabah testini tekrarlasaydın keşke... geç yumurtlama da olabilir. olmadı birkaç gün sonra tekrar denersin canım

Lorenaaam hamilesin kizzz
Allam ya ne guzel haberler aliyoruzzx
Hayirli olsun canim benimm Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagina almayi nasp etsinn
Insallahhhh

saol tatlımmmmm sanada nasıp etsiinnnn nasılım blılyomusun ruyadayımm sankı yaaaaaaaaaa...

canımmmmmmmmmmm hsmilesinnn bebişin göbüşünde DDD işte böyle güzel haberler duymak istiyoruz tebrik ederim canım benimm :)))))))))))))) darısı bize inşşşş dua edinn :))))))

dualarımdasınızz guzellerrr sızde bu mutlulugu nasıp etsiinn allahh cok guzelmıss yaaaa...

saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn

ay amin canım. elaam test yapmicam diyordu ama belki bu güzel haberlere dayanamayıp yapıverir benim bu ay umudum pek yok ama sizi böyle gördükçe elimde olmadan ümitleniveriyorum ucundan

Ben de gördüm 2-3 gün önce rüyamda hamile olduğumu. İnşallah hepimizin bu tatlı rüyası gerçek olur. :))

benimmmm kapkara bi oğluşum olmuştuu hatta bu çocuk kime benziyoo ya bizde esmer yokki demiştimm hahahaaa D inş gerçek olur Allahım nasip eder bizede :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…