akşama kadar sabredebilirsen helal sanatekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmmmmmm
.....
saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....
saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn
Lorenaaam hamilesin kizzz
Allam ya ne guzel haberler aliyoruzzx
Hayirli olsun canim benimm Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagina almayi nasp etsinn
Insallahhhh
inşallahh kuzuuummm hepinizee nasıpp etsiiinnnnnnn kocişe soylmedımmm eve gelınce solıcemmm
canımmmmmmmmmmm hsmilesinnn bebişin göbüşündeDDD işte böyle güzel haberler duymak istiyoruz tebrik ederim canım benimm :)))))))))))))) darısı bize inşşşş dua edinn :))))))
saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn
Ben de gördüm 2-3 gün önce rüyamda hamile olduğumu. İnşallah hepimizin bu tatlı rüyası gerçek olur. :))
günaydın güzeller:
inşallahh kuzuuummm hepinizee nasıpp etsiiinnnnnnn kocişe soylmedımmm eve gelınce solıcemmm
dualarımdasınızz guzellerrr sızde bu mutlulugu nasıp etsiinn allahh cok guzelmıss yaaaa...
benimmmm kapkara bi oğluşum olmuştuu hatta bu çocuk kime benziyoo ya bizde esmer yokki demiştimm hahahaaaD inş gerçek olur Allahım nasip eder bizede :)))))
Günaydın hoşgeldin canım nasılsın
bak sen heyecandan unutursun şimdi mutlaka kamera yerleştir bir yere habersiz kaydet söyleme anını öyle dogal güzel ve mucizevi biran ki tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?