Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlısı olsun canım belki seninki bebiştir.inşallah bebiştir.

maşallah diyelim, cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam hamiş kızları duyunca kendim olmuş kadar seviniyorum valla. Bu akşam güzel bi sürpriz olacak eşine, ayy kıyamam o da ne kadar mutlu olacak, maşallah maşallahhhh. evde kutlayacaksan kızlardan fikir de al istersen yaratıcı şeyler vardır kızlarda. ben bu ay dökülüyorum her yerim ağrıyo ama o da ağır temizlik yaptım ondandır.

İyiyim ben de canım kendi günümü bekliyorum:) biraz da moralim bozuk eşim gitti bikaç gün yok en önemli günler boş geçicek diye..

hic bozma moralını ummadıgın anda gelıyor bebışş gecen hafta 4-5 gunlugune focaya gıtmıstık esımle... orasımı ıyı geldııı bılmem bı an aklımdan cıkmıstı bebısss.... bosvermıslık gelmıstı bana... demek nasıpmıss... rahat ol bebişin gelcektir canımmm.. uzulmeee...

sağol canım benimm inşallah dediğin gibi olur:26:

kızlar heyecanla beni dinler misiniz bilemem ama bebeğiniz 3-4 aylık olana kadar en yakınlarınız dışında kimseye söylemeyin ailelerinize de tembihleyin, söylemesinler. bunun çok önemli oldguna inanıyorum, herkes sizin gibi bizim gibi sevinmez çünkü bu habere.. inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrularınız

Canim cok sagol ilgin icin.. dun malesef gidemedim doktora ama nasil uyu kalmisim kocis gelmis kapida caliyo caliyo acmiyorum 10 dakika caldim diyo.. bugun kanama yok gibi.. yani artik kahverengi lekeler oluyo.. Hayirlisi allah'im cok korkuyorum kotu bisey olmasin..
Eki Görüntüle 820215
kızlar bi bakınn yaaa ben dogrumu goruyorummm.......

Canim tebrikler.. cok sevindim morel oldu yawww...
allah guzel bir hamilelik ve kucagina almayi nasip etsin canim..
darisida bize isimleri yazmayi unutmuyoruz gobusee...

LORENAAAAMMM tebrik ederim canımmmmm ay hayırlısı olsun canım.. darısı başımıza inşallah dualarını bizden eksik etme olurmu
:26:

sormaa hemde nasıllll bebişimiz olsun çookkk istiyorrrduuu duyuncaaa halını gormek ısterımmm... kıyamam aşkımaaa yaaaa.... en guzel gunu olacakk...

Ay hadi inşallah canım ağzından bal damlıyo

Günaydın güzel anne adaylari :124::124::124::124::124::124:

Günaydın canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…