korkma hiç canım, sancı normal, kanama olmasın yeterki. ben hamileliğe ihtimal vermediğim için o sancıyı hep adet sancısı sandım ilkinde, içini ferah tut.
15 ekimmiş canım. dediğin gibi önemli günlerin bunlar ama herşey kısmet canım. bak ben bu ay ovulasyon testiyle emin olduğum gün ilişkiye girdim ama ümidim yok. adet sancılarım başladı bile. yani değerlendirsen bile olmayabiliyor. sen de üzme kendini. kısmetse olur. ama eşin geldiğinde çalışmalara devam et. ne olur ne olmaz
ben gecen ayy cookk belırtı yasadım pısıkolojıkmıs anladımmm... bu ay ise hıc yasamadım son 1 hafta harıc... bugun esım soruyo adet gunun gectımı vamı bısey dıe bende testı yapmamıştım bılmıyorum dedım... bakalım suprızı duyunca napcak yarında 5. ayımıza gırıyoruz hedıye gıbı olcak bebiş bizeeee...
İyiyim ben de canım kendi günümü bekliyorum:) biraz da moralim bozuk eşim gitti bikaç gün yok en önemli günler boş geçicek diye..
canımmmmmmmmmm seni ve eşini çok tebrik ediyorum haydin halayaaaaaa
saol tatlımmmmm sanada nasıp etsiinnnn nasılım blılyomusun ruyadayımm sankı yaaaaaaaaaa...
Günaydın güzel anne adaylari :124::124::124::124::124::124:
dun akşam için değil canım bugün ki aldığım hamislik haberi beni cooooooook mutlu etti:124::124:
LoReNaaa tekrar tebrik ederim.
Ne kadar süredir deniyorsun.Bu ay farklı birşeyler yaptın mı? Bizi biraz bilgilendirsene canım.[/QU
bu ıkıncı denememız tutturdum bebişiii... gecen ayy cok takmıstımmm bıde ustumde yogun baskı vardıı... pek farklı bısey yapmadım acıkcası kafamdan attımm... soylenenlerı kafama takmadım.. cunku gecen ay esimin uzuldugunu gorunce cok uzuldumm.. kendı kendıme soz verdım umut vermıcem dıe 2 gundur soruyo bende senı umutlandırmak ıstemıyorum test yapmadım yapınca soylerım dedım gecen hafta gıttıgımız kısa bır tatılın bıle faydası olmus demek... rahat olun yeter takmayınn bence bu olan
dun akşam için değil canım bugün ki aldığım hamislik haberi beni cooooooook mutlu etti:124::124:
sağol canım benimm inşallah dediğin gibi olur:26:
sağol canım benimm inşallah dediğin gibi olur:26:
hic bozma moralını ummadıgın anda gelıyor bebışş gecen hafta 4-5 gunlugune focaya gıtmıstık esımle... orasımı ıyı geldııı bılmem bı an aklımdan cıkmıstı bebısss.... bosvermıslık gelmıstı bana... demek nasıpmıss... rahat ol bebişin gelcektir canımmm.. uzulmeee...
Canim cok sagol ilgin icin.. dun malesef gidemedim doktora ama nasil uyu kalmisim kocis gelmis kapida caliyo caliyo acmiyorum 10 dakika caldim diyo.. bugun kanama yok gibi.. yani artik kahverengi lekeler oluyo.. Hayirlisi allah'im cok korkuyorum kotu bisey olmasin..cnm çok çok geçmiş olsun, ultrasonla bi bakılsa yaa ben de üzüldüm şimdi, o sancı da bambaşka bişi...geçen ay 2 kez acile gittim o yüzden. bi baktır bakalım neymiş. doktora gidersen sonucu yaz, ihmal etme ama doktoru.
Eki Görüntüle 820215
kızlar bi bakınn yaaa ben dogrumu goruyorummm.......
ayy kisss ins ins merak ile bekliyorum seni deee :124::124::124:
bu ıkıncı denememız tutturdum bebişiii... gecen ayy cok takmıstımmm bıde ustumde yogun baskı vardıı... pek farklı bısey yapmadım acıkcası kafamdan attımm... soylenenlerı kafama takmadım.. cunku gecen ay esimin uzuldugunu gorunce cok uzuldumm.. kendı kendıme soz verdım umut vermıcem dıe 2 gundur soruyo bende senı umutlandırmak ıstemıyorum test yapmadım yapınca soylerım dedım gecen hafta gıttıgımız kısa bır tatılın bıle faydası olmus demek... rahat olun yeter takmayınn bence bu olan
maşallah diyelim, cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam hamiş kızları duyunca kendim olmuş kadar seviniyorum valla. Bu akşam güzel bi sürpriz olacak eşine, ayy kıyamam o da ne kadar mutlu olacak, maşallah maşallahhhh. evde kutlayacaksan kızlardan fikir de al istersen yaratıcı şeyler vardır kızlarda. ben bu ay dökülüyorum her yerim ağrıyo ama o da ağır temizlik yaptım ondandır.
Ay hadi inşallah canım ağzından bal damlıyohic bozma moralını ummadıgın anda gelıyor bebışş gecen hafta 4-5 gunlugune focaya gıtmıstık esımle... orasımı ıyı geldııı bılmem bı an aklımdan cıkmıstı bebısss.... bosvermıslık gelmıstı bana... demek nasıpmıss... rahat ol bebişin gelcektir canımmm.. uzulmeee...
Günaydın güzel anne adaylari :124::124::124::124::124::124:
Ilaydacim insallah onemli bisey degildir
Sen bu ara bol bol dinlen.is felanda yapmaa
Kendini yorma.
Cumarteside doktora gidersin hayirlisi ile insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?